Beauty

Budget tip | NYC browser brush-on brow kit

15 juni 2014

nyc-browser-brush-on-brow-kit-1
Er komen niet vaak budgetproducten voorbij op Curvacious, maar vandaag heb ik een tip die ik toch heel erg graag met jullie wil delen. Deze NYC browser brush-on brow kit kost namelijk maar €3,49 en bevat alles om mooi verzorgde wenkbrauwen te creëren: wenkbrauwpoeder, wenkbrauwwax, een mini pincet en een kwastje om de poeder en wax mee aan te kunnen brengen. Als ik mij op maak dan sla ik de wenkbrauwen nooit over omdat dit gewoon een erg grote verandering maakt en dat met zo weinig moeite. Kijk mee voor meer informatie over dit product èn natuurlijk een voor- en nafoto met het resultaat van dit setje.

nyc-browser-brush-on-brow-kit-2
nyc-browser-brush-on-brow-kit-3
Het kitje is compact en heeft een schuifbaar dekseltje waaronder je de 4 producten vindt. Het pincetje is erg klein en het is even oefenen om hem goed vast te kunnen houden, maar hij doet zijn werk prima en is handig om mee te nemen met weekendjes weg, vakantie etc. Het kwastje is wederom erg klein, maar het werkt alsnog erg fijn met de twee producten. Handig zo alles bij elkaar in één doosje!

De kit heb ik in de kleur 876 Brunette en dit is voor mij een perfecte mediumbruine kleur die samen met de wax nog een tikje donkerder wordt zoals ik hierboven op de foto laat zien (links met wax vermengd, rechts zonder). De kleur is volledig mat, heeft een goede pigmentatie en bevat niet teveel roodpigmenten. Doordat de kleur dus redelijk neutraal is sluit deze goed aan bij mijn haarkleur en huidtype. Mijn haar lijkt door de belichting op de foto’s hieronder meer oranje in de punten dan dat het werkelijk is.

nyc-browser-brush-on-brow-kit-4
Als eerste pak ik het pincet om enkele verdwaalde haartjes weg te plukken, vervolgens breng ik het wenkbrauwpoeder aan en hierna breng ik de wax aan en kam ik met het kwastje een beetje door de haartjes heen voor het mooiste resultaat. Dit alles is in een minuutje gedaan en het resultaat is echt opvallend. Mijn ogen en gehele gezicht lijkt meer uitdrukking te krijgen, is sprekender en op de één of andere manier ook wat meer ‘open’. Het resultaat blijft ook nog eens de hele dag zitten. Dit handige kitje is direct naar mijn dagelijkse make-upbakje gegaan. Aanrader dus!

De NYC Browser brush-on brow kit is vanaf juli verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor €3,49.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 15 juni 2014 at 20:02

  Oeh dit ziet er goed uit zeg.

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 15 juni 2014 at 19:52

  Mooi is deze, goede tip! Ik moet echt eens vaker in het schap van NYC snuffelen. Zo te zien hebben ze toch wel erg fijne toppers ^_^

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 15 juni 2014 at 19:13

  Goede budget tip! :) ik heb er een van Catrice nu die ik gebruik, anders had ik deze ook wel gehaald :)

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 15 juni 2014 at 17:31

  Je hebt mij nieuwsgierig gemaakt in ieder geval! Op dit moment gebruik ik alleen poeder (of potlood) van de Hema maar iets met een nattere finish zou ik ook graag willen uitproberen…dan blijft alles wat meer op zijn plek denk ik!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 15 juni 2014 at 13:10

  Leuke budgetaanrader dan, thanks for the tip!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 15 juni 2014 at 12:30

  Hij ziet er goed uit!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 15 juni 2014 at 12:06

  erg mooi resultaat :D

 • Avatar van Alyssa
  Reply Alyssa 15 juni 2014 at 10:21

  De kleur staat goed bij je haarkleur. Dit lijkt me een erg fijn setje. Momenteel gebruik ik een potloodje van Catrice, daar ben ik ook heel tevreden over :-)

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 15 juni 2014 at 09:23

  Dat ziet er mooi uit.
  Ben zelf niet zo van het wenkbrauwen doen (uiteraard wel af en toe bijwerken met de pincet!)maar als ik dit zo zie is het misschien eens een idee om te proberen.

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 15 juni 2014 at 08:17

  Wat een verschil inderdaad! Bedankt voor de tip <3

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 15 juni 2014 at 07:39

  Dat is een mooie kleur en past zo goed bij je ;-)

  Fijne dag Xoxo

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 15 juni 2014 at 05:49

  Het ziet er erg natuurlijk uit….de kleur past inderdaad erg goed jij huid en haarkleur…

 • Avatar van Ceetje
  Reply Ceetje 15 juni 2014 at 01:06

  De kleur staat je echt heel goed. Zelf heb ik net het Catrice wenkbrauw kitje gekocht.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 15 juni 2014 at 00:48

  De kleur staat heel natuurlijk, wat fijn dat dit budget product zo goed blijft zitten! Misschien iets om te overwegen, gebruik nu Urban Decay of Anastasia, beiden een stuk duurder. Een budget variant zal daarom extra welkom zijn :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.