Beauty

Collistar jewel nail lacquer strass effect

12 juni 2014

collistar-jewel-nail-lacquer-strass-effect-1
Eind vorige maand verklapte ik al dat Collistar met een hele nieuwe make-up- en nagellakcollectie komt en liet ik al de gloss nail lacquer metal effect nagellakken zien. Vandaag zijn de jewel nail lacquer strass effect nagellakken aan de beurt waarmee het lijkt alsof je je vingertoppen in fijngemalen juwelen hebt gedoopt. Zoals jullie weten ben ik zelf absoluut geen fan van glitternagellak, maar ik kan jullie deze glitterbommen niet onthouden – helemaal omdat ik weet dat veel van jullie wèl van glitternagellak houden. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, reviews en swatches. Ben jij fan van deze glitterlakken?

collistar-jewel-nail-lacquer-strass-effect-3
collistar-jewel-nail-lacquer-strass-effect-4
collistar-jewel-nail-lacquer-strass-effect-5
collistar-jewel-nail-lacquer-strass-effect-6
In deze collectie zitten vier verschillende kleuren die je hierboven voorbij ziet komen:

– 639 Pink Strass (roze met zilver)
– 640 Black Strass (donkergrijs met zilver)
– 641 Lime Strass (groenig geel met goud, doet me denken aan bladgoud)
– 642 Copper Strass (oranjerood met goud).

Ik heb op alle vier de foto’s drie laagjes van elke nagellak aangebracht waarmee je een volledig dekkend resultaat krijgt. De lak droogt aardig snel waardoor je een volgend laagje alweer vlot aan kan brengen en eenmaal opgedroogd krijgt de nagellak een soort liquid sand achtige finish waardoor de glans wat verdwijnt, maar de glittertjes toch goed zichtbaar blijven. Hou je toch meer van een glanzend eindresultaat dan kan je er natuurlijk nog altijd een laagje topcoat over aanbrengen, zo ben je ook gelijk van het ietwat ruwere gevoel op de nagel af.

collistar-jewel-nail-lacquer-strass-effect-2
De lakken zitten in potjes met een inhoud van 6ml, meer dan voldoende om erg vaak je nagels van een mooie kleur met strass effect te voorzien. De kwastjes zijn rond en wat fijner en langer waardoor je heel precies de lak kan aanbrengen. Een glitternagellak zoals deze blijft bij mij altijd erg lang zonder te beschadigen op de nagel zitten. Eén flink nadeel: het verwijderen van de nagellak is verschrikkelijk want de glittertjes laten moeilijk los en zitten daarna overal op je vingers. Het gebruik van een peelable base coat is hierbij zeker aan te raden (al kan je dan wel weer iets minder lang van je manicure genieten).

Deze lakken van Collistar zijn verkrijgbaar bij de luxere drogisterijen en verschillende parfumerieën voor €7,50 per stuk.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 19 juni 2014 at 11:35

  Zo dat is wel erg veel glitter, voor mij ook een beetje veel van het goede. Vind het leuk m te zien maar zelf vind ik een beetje glitter of speciale topcoat echt mooier. Zelf heb ik ook de nodige glitterlakken, maar die staan op de nominatie om te verhuizen ;-) . Maar de zwarte vind ik er wel het mooist uitzien.

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 15 juni 2014 at 19:46

  Die roze, gouden en oranje vind ik zó tof! Wat een geweldig product :)

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 14 juni 2014 at 23:44

  Wat een prachtige lakjes. Alsof je diamantjes erop hebt geplakt. Geweldig zo mooi. echt WAUW

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 14 juni 2014 at 09:57

  Hihi Precies zoals je zegt, glitterbommen…leuk!

 • Avatar van Yanna
  Reply Yanna 13 juni 2014 at 19:55

  Die oranje versie vind ik erg mooi! Toffe lakjes:)

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 12 juni 2014 at 22:00

  Ik vind ze dus echt allemaal mooi haha! Ik ben wel echt van de bling bling maar ik kan me ook wel weer voorstellen dat jij er niet van houd. De black strass vind ik wel de mooiste :D

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 12 juni 2014 at 21:23

  Wauw ik vind ze mooi!!!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 12 juni 2014 at 19:39

  Oeh do like! Vooral de eerste twee kleuren :).

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 12 juni 2014 at 17:38

  Oeh wauw heel erg mooi!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 12 juni 2014 at 13:59

  Hebben, hebben, hebben!
  Heel erg mooi.
  Liefs xxx

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 12 juni 2014 at 13:46

  woahh die zijn echt mooi!

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 12 juni 2014 at 13:35

  Ik dacht eerst dat ik dit helemaal niks zou vinden maar wat zijn ze mooi! Vooral de roze en de bruin/orannje kleur vind ik ontzettend gaaf!

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 12 juni 2014 at 11:19

  Ik vind ze allemaal geweldig! Helemaal mijn ding zulke nagellakken :)

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 12 juni 2014 at 10:51

  Ik ben zeker fan van glittertjes, en al helemaal van deze. Mooi als de zon erop schijnt <3!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 12 juni 2014 at 10:35

  Wat een prachitge kleuren, vooral Black Strass vind ik erg mooi.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 12 juni 2014 at 09:04

  Ze zijn echt prachtig, stuk voor stuk!

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 12 juni 2014 at 07:31

  Wat heb je mooie foto’s gemaakt, wauw! Ik vind ze heerijk zomers en ze hebben prachtige kleuren <3

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 juni 2014 at 07:25

  Dat zijn zulke mooie nagellakjes die ik in mijn stash wil ;-)

  Fijne dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.