Beauty

Collistar nail lacquer & top coat confetti effect

24 juni 2014

collistar-nail-lacquer-top-coat-topcoat-confetti-effect-1
Na de nieuwe gloss metal effect en jewel strass nagellakken van Collistar is het vandaag de tijd om de nieuwste nail lacquer & top coat confetti effect lakken te laten zien, hiermee de laatste nieuwe lakken voor deze zomer. Hou jij er wel van om je nagels een feestelijk jasje aan te trekken met een bijzonder effect, zonder dat het direct teveel in your face is, dan zijn deze feestelijke topcoats zeker iets voor jou. Ik werd er in ieder geval erg vrolijk van! Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en reviews.

Ik heb onder alle lakken als basis twee laagjes van essie urban jungle aangebracht zodat je het effect van deze lakken het beste kan zien. Van de confetti nagellakken bracht ik vervolgens één laagje aan:

collistar-nail-lacquer-top-coat-topcoat-confetti-effect-2
643 Pink Confetti is een roze, parelmoerachtige nagellak die een bijzonder groenig glansje aan de nagels geeft met hierin glinsterende roze metallic deeltjes in verschillende formaten.

collistar-nail-lacquer-top-coat-topcoat-confetti-effect-3
644 Red Confetti is mijn absolute favoriet van deze vier, hij is zo lekker vrolijk en feestelijk, het doet me denken aan de ballonnen op een kinderfeestje! Het is een transparante nagellak met hierin roze, turquoise, zilveren, geelgouden en blauwe deeltjes in verschillende formaten. Ook de combinatie met de lichte lak eronder vind ik heel leuk staan ♥

collistar-nail-lacquer-top-coat-topcoat-confetti-effect-4
645 Turquoise Confetti is een blauwige, parelmoerachtige nagellak die net als de eerste lak een bijzonder groenig glansje aan de nagels geeft. De metallic deeltjes in verschillende formaten hebben paarse, blauwe en groene kleuren.

collistar-nail-lacquer-top-coat-topcoat-confetti-effect-5
646 Blue Confetti is wederom een transparante basislak alleen zitten er deze keer deeltjes in verschillende formaten in in de kleuren rood, zilver en twee kleuren blauw. Echt een leuk lakje om bijvoorbeeld over een wit of oranje lakje te dragen om zo een beetje het Oranje-gevoel naar boven te halen in een minder standaard rood-wit-blauw thema. Leuk voor het WK :)

Mocht je de lakken helemaal dekkend willen krijgen dan ben je wel een flink aantal laagjes verder denk ik, maar zo als topcoat vind ik ze persoonlijk ook leuker. Ik kan een manicure als deze dagenlang zonder te chippen of beschadigen dragen met als nadeel dat het verwijderen verschrikkelijk lastig gaat vanwege de glitters en deeltjes die erin zitten. Daarom raad ik ook hierbij weer een peelable basecoat aan. Deze lakken van Collistar zijn verkrijgbaar bij de luxere drogisterijen en verschillende parfumerieën voor €7,50 (6ml) per stuk.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 29 juni 2014 at 18:28

  Red confetti vind ik wel erg mooi

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 25 juni 2014 at 22:41

  Prachtig! Niet te opvallend maar lekker subtiel!

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 25 juni 2014 at 09:43

  Super mooi! Vooral Red Confetti en Blue Confetti vind ik mooi.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 24 juni 2014 at 21:52

  ik vind het wel leuke lakjes :D

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 24 juni 2014 at 18:55

  Wat een schattige topcoat

 • Avatar van Miss Sentinelli
  Reply Miss Sentinelli 24 juni 2014 at 13:23

  Echt pretty! Mooie glitters!

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 24 juni 2014 at 13:19

  Oeeeh wat een mooie glittertjes!!

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 24 juni 2014 at 11:05

  Die tweede is leuk! :-)

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 24 juni 2014 at 08:55

  Hij ziet er heel mooi uit!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 24 juni 2014 at 06:33

  Met die prachtige topcoat wil ik wel elke dan mijn nagels lakken ;-)
  Het is zo mooi.

  Xoxo

 • Avatar van Willeke Christina Willemina
  Reply Willeke Christina Willemina 24 juni 2014 at 01:54

  Oh wat een gave top coat eigenlijk, echt bling en mooi :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.