Beauty

Collistar twist XS eyeshadow & XL all-over sticks

20 juni 2014

collistar-twist-xs-ultra-shiny-eye-shadow-twist-xl-all-over-1
Collistar heeft haar make-upcollectie flink uitgebreid met een aantal stickproducten, waarvan ik jullie eerder al de nieuwe Twist XS ultra-shiny gloss liet zien. Vandaag zijn de Twist XS ultra-shiny eyeshadow sticks voor de ogen en de Twist XL all-over sticks voor op het gezicht, de ogen en het decolleté aan de beurt. Het grootste voordeel aan deze sticks moet toch wel de verpakking zijn: ze nemen niet veel ruimte in in je make-upcollectie, de kleur aan de buitenkant matcht goed met de kleur van het product zelf, het is snel aangebracht en bijgewerkt en de glans is prachtig. Het grootste nadeel: voor het mooiste resultaat moet je het met je vingers uitwerken.. Vind je dit niet erg, dan is dit zeker een product voor jou. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en reviews.

collistar-twist-xs-ultra-shiny-eye-shadow-twist-xl-all-over-2
collistar-twist-xs-ultra-shiny-eye-shadow-twist-xl-all-over-3
De Twist XS ultra-shiny eyeshadow sticks (€14,95) komen in een vingerformaat verpakking en is verkrijgbaar in twee kleuren. Links zie je de roségouden 1 Oro Rosa en rechts zie je de zilverkleurige 2 Platino. Zoals je ziet geven de sticks een flinke hoeveelheid glans af èn zitten er redelijk wat miniscule glittertjes in verwerkt. Je kan ze voor een snelle zomerse look over het gehele ooglid gebruiken, maar ze doen het ook erg goed als basis voor onder poederoogschaduw waarmee je zo ook een mooie glans kan geven aan mattere oogschaduws.

Je moet er niet teveel van gebruiken want dan gaat het helaas toch iets in de lijntjes van je ooglid zitten. De kleur is zeker longlasting te noemen en perfect voor de zomer hiermee. Ik vind het zelf het fijnst om dit product aan te brengen en uit te werken met mijn vingers, dit werkt net wat preciezer dan de ronde stick over mijn oogleden te halen en zo kan ik de kleur beter vervagen.

collistar-twist-xs-ultra-shiny-eye-shadow-twist-xl-all-over-4
collistar-twist-xs-ultra-shiny-eye-shadow-twist-xl-all-over-5
collistar-twist-xs-ultra-shiny-eye-shadow-twist-xl-all-over-6
De Twist XL all-over sticks (€21,50) zijn een stuk dikker van formaat en zijn bedoeld voor op je gezicht en ogen (zoals jukbeenderen, cupidoboogje, onder de wenkbrauw en binnenste ooghoekjes) maar je kan ze ook gebruiken op bijvoorbeeld je sleutelbeenderen en het kuiltje hiertussen voor een mooie glans als je een zomerjurkje aan hebt. Er zijn twee kleuren verkrijgbaar: de zachtgouden 1 Beige Dorato en de bronskleurige 2 Bronzo Dorato.

De pigmentatie is best aardig en daarom heb je ook maar een klein beetje nodig voor een mooi en subtiel resultaat. Op de onderste foto heb ik de lichtste kleur met mijn vingers uitgewerkt zodat je de prachtige glow die het product geeft het beste kan zien. Love it! Ook dit product werk ik weer het liefst uit met mijn vingers. Deze zachtgouden highlighter is mijn absolute favoriet en is direct naar mijn everyday-bakje verhuisd. Perfect voor de zomermaanden ♥

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 20 juni 2014 at 19:50

  WAUW Ik vind ze echt prachtig

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 20 juni 2014 at 11:06

  Prachtige foto’s!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 juni 2014 at 06:51

  Deze sticks zijn leuk om ze te gebruiken als men naar het strand gaat of op holiday!
  Deze ga ik meteen op mijn wishlist zetten omdat ik een grote fan ben van dit geweldige merk.
  Ze hebben zoveel mooie make-up dat heel goed gepigmenteerd is en het is betaalbaar.
  Ook gaat het heel lang mee. Ik heb een eyeliner van jaren geleden en die gebruik ik nog steeds ;-)

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.