Beauty

Deborah Milano CC Cream

3 juni 2014

deborah-milano-cc-cream-1
Het leek de laatste tijd wat rustiger rondom de hele BB, CC en DD Creams, maar afgelopen week kwam er toch weer een nieuwe binnen en ja, ik was toch direct weer erg nieuwsgierig. Deze nieuwste Deborah Milano CC Cream belooft een 8-in-1 werking waardoor het een echte multitasker is en het je tijd zou moeten besparen tijdens het make-uppen in de ochtend waardoor je in no time de deur uit kan, iets wat helemaal in de zomermaanden lekker is zodat je sneller kan genieten van de picknicks, dagjes strand en terrasjes! Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches, review èn fullface foto’s over dit nieuwe product.

deborah-milano-cc-cream-2
deborah-milano-cc-cream-3
Deze 8-in-1 CC Cream belooft de volgende eigenschappen:

1. maakt de huid glad en verzacht
2. corrigeert
3. hydrateert
4. egaliseert de teint
5. beschermt
6. voedt
7. werkt liftend
8. heeft een antioxidant werking.

Ik was zelf vooral heel erg benieuwd naar de hydraterende, voedende en egaliserende eigenschappen omdat veel compactproducten juist een wat drogere uitwerking op mijn huid hebben, terwijl die al wat droog van zichzelf is. Maar toen ik naar de ingrediëntenlijst keek werd ik toch al wel enthousiast, er zit onder andere hyaluronzuur, vitamine A, vitamine C, vitamine E, Omega 3 en 6, rozenbottelolie, mimosa olie, jojoba olie en zonnebloemolie in en als laatste bevat het ook nog eens een SPF20. Deze CC Cream is trouwens hypoallergeen, zelfs te gebruiken door de gevoeligste huidjes en is vrij van parabenen.

deborah-milano-cc-cream-4
Bij de eerste swatch was ik toch wat bang dat het een droger product zou zijn, maar nadat ik het product met het bijgeleverde sponsje op mijn gezicht aanbracht en wat uitwerkte met mijn vingers werd ik aangenaam verrast. De CC Cream voelt juist heel zacht en hydraterend aan, blend mooi met de huid, is zuinig in gebruik, geeft een medium dekking, trekt niet in de lijntjes rondom mond en ogen en laat mijn huid er natuurlijk uit zien met een satijnachtige finish. Yes! Niet tè mat en zeker ook niet teveel glow: perfect voor de zomer!

Voor gebruik buiten de deur met zakelijke afspraken, perspresentaties, events en dergelijke vind ik een product met net iets meer dekking toch fijner, maar voor de thuiswerkdagen en de dagen voor aan het water en strand of naar het park is dit perfect. De CC Cream blijft best een langere tijd mooi zitten, zeker als je hem eventueel nog wat af zou poederen maar op echt warme dagen is hij wat sneller verdwenen. Ik kan me voorstellen dat dit product daarom ook niet echt geschikt is voor de vettere huidtypes, maar voor de normale tot droge huidjes zeker het proberen waard.

deborah-milano-cc-cream-5
Links draag ik helemaal geen make-up en rechts draag ik de Deborah Milano CC Cream in de lichtste kleur, 01 Fair. Hij is voor mij nèt goed, maar een tintje lichter zou nog iets beter aansluiten. Er zijn in totaal 4 kleuren verkrijgbaar voor €13,50 per stuk (8,5g). De verpakking met ruimte onderin voor het sponsje is ook erg handig voor onderweg om bij te kunnen werken, maar dit sponsje moet je niet vergeten af en toe even uit te wassen. Wel zo hygiënisch ;)

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 4 juni 2014 at 06:54

  Misschien is dit wel het juiste product voor mij. Ben al langere tijd op zoek naar een foundation zoals je deze omschrijft. Het enige nadeel is dat ik bang dat de kleur net iets te donker is, daar denk ik nog over na. Fijne review en het staat je erg mooi.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 4 juni 2014 at 00:59

  Voor een CC cream heeft deze wel een mooie dekking inderdaad!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 3 juni 2014 at 19:27

  Dat ziet er echt goed uit

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 juni 2014 at 14:47

  Dat is een mooie verpakking en het ziet er zo goed!
  Graag zou ik willen weten waar ik dit kan kopen.

  Dank je Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 juni 2014 at 14:56

   Het is online o.a. te koop bij Drogisterij.net maar je kan ook deze site gebruiken om een verkooppunt in de buurt te zoeken :)

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 3 juni 2014 at 13:13

  Ziet er niet slecht uit. Ik zie duidelijk dat je huid egaler is en toch ziet het er naturel uit.

 • Avatar van Swatched
  Reply Swatched 3 juni 2014 at 13:11

  Ik had verwacht dat het meer dekkend zou zijn, al vind ik het wel een mooi effect :)

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 3 juni 2014 at 11:42

  Ik zou dat sponsje zeker vergeten uit te wassen, maar hij geeft wel een mooie egale teint!

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 3 juni 2014 at 11:37

  Wauw, wat een mooi effect geeft deze CC cream zeg!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 3 juni 2014 at 09:39

  Waar koop je deze? Ziet er mooi uit!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 juni 2014 at 09:49

   Hi! Het is online o.a. te koop bij Drogisterij.net maar je kan ook deze site gebruiken om een verkooppunt in de buurt te zoeken.

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 3 juni 2014 at 09:31

  Ik heb ‘m ook (en nog vrolijk aan het testen) ik vind ‘m zeker fijn, net niet té dekkend maar ik kan me voorstellen dat ie soms iets te weinig dekt.. voor op het strand is het wel fijn. Toch vind ik ‘m qua kleur zo op de foto’s wel goed met je huid matchen.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 3 juni 2014 at 01:04

  Deze lijkt me eigenlijk wel wat!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.