Beauty

essie zomer collectie 2014

16 juni 2014

essie-zomer-2014-1
Ik ben een grote fan van de nagellakjes van essie. Niet alleen lakken ze over het algemeen erg prettig, hebben ze een redelijk goede dekking en drogen ze vlot, ook worden er nog eens regelmatig nieuwe collecties uitgebracht met hierin dè kleuren voor het komende seizoen. Na de mooie essie resort collectie is het tijd voor de zomer collectie van dit jaar: zes prachtige kleuren die op elkaar afgestemd zijn in het thema van de tropische jungle. Kleuren die variëren van het zachtste beige tot aan felle kleuren zoals de vogels en bloemen die je hier tegen kan komen. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en swatches. Welke kleur spreekt jou het meest aan?

Sterk. Intens. Gepolijst. Geïnspireerd op alle vrouwen die van nature een perfect gevoel voor stijl hebben. Deze 6 onweerstaanbare, heldere tinten versterken direct de zwoele zomerstemming die in de lucht hangt. De prachtige kleuren hebben een krachtige uitstraling en dankzij het gevarieerde palet vindt elke vrouw gegarandeerd een mooie match die overeenkomt met haar waanzinnige drive.

Dierenprints zijn dé hit van dit moment. Deze zomer ga je voor sexy, stoere statementkleuren die alle aandacht naar zich toe trekken, precies zoals jij dat graag wilt. Eén worden met de rest? Nooit. De nudes en printjes op de nagels wegen niet op tegen deze sexy lakken. Ze vallen op, ze zetten jou in de spotlight.

De temperatuur stijgt, het is werkelijk een urban jungle daar buiten. Waarom zou je een angstige jonkvrouw in nood spelen, als je ook een echte haute in the heat kunt zijn? Strut your stuff in een kleurrijke jurk die je helpt om een stoere, relaxte en uiteraard een fierce, no fear uitstraling te geven. Voeg er alleen nog een paar ruffles & feathers aan toe en je look is compleet. Schreeuw het van de daken: roarrrange is het nieuwe zwart!”

essie-zomer-2014-2
essie-zomer-2014-3
essie-zomer-2014-4
essie-zomer-2014-5
fierce, no fear
“Grijp de macht. De wereld ligt aan je voeten met deze ‘niets houdt je meer tegen’ cacaotint met een vleugje mahonie.” Een creamy lakje die in één laagje al zo goed als helemaal dekt, maar een tweede laagje maakt het net wat mooier. Niet helemaal een typische zomerkleur, maar deze kan het hele jaar door en staat erg netjes.

strut your stuff
“Hoogste tijd voor een bijzondere mani-pedi met deze spannende kobaltblauw met een heldere aqua gloed.” De lak lijkt in het flesje gewoon een simpele blauwe kleur, maar eenmaal op de nagels komt de frisheid van deze kleur helemaal tot haar recht. Dit creamy lakje dekt in 2/3 laagjes (ligt eraan of je liever wat dikkere of dunnere laagjes gebruikt).

roarrrrange
“Zó, hallo daar: jouw aangeboren modetalent is van kilometers afstand zichtbaar als je deze knaloranje lak draagt.” Dit is zeker geen standaard kleurtje oranje, er zit een soort van retrogevoel aan. Leuk! Helemaal dè kleur voor de zomer van 2014 (en goed voor het WK voetbal natuurlijk!). Dit creamy lakje dekt in 2 laagjes.

essie-zomer-2014-6
essie-zomer-2014-7
essie-zomer-2014-8
essie-zomer-2014-9
haute in the heat
“Voor alle zomermomenten die je niet snel wilt vergeten: framboos is oh so chic. Burn, baby, burn.” Oh, yes, wat een prachtige kleur. Ik hou van fuchsia accenten (dat is ook goed aan Curvacious.nl te zien vanaf dag één dat het bestaat) en deze diepe kleurvariant vind ik dan ook weer prachtig. Dit creamy lakje dekt in één laagje al zo goed als volledig, een tweede laagje maakt hem net wat intenser.

ruffles & feathers
“Extravagant. Overdreven. Euforisch. Ga lekker uit je dak met deze pauwachtige blauwgroene tint.” Deze kleur komt op de foto wat blauwer over dan deze in het echt is, maar de kleur is echt perfect voor de zomer met een zongebruinde huid. Lekker fris en dat terwijl ik helemaal geen groen-fan ben normaal. Dit creamy lakje dekt in twee laagjes.

urban jungle
“Voor stadsmeisjes die graag tot diep in de nacht feesten: met deze onweerstaanbare gipskleurige op een orchidee geïnspireerde tint maak je een paradijselijk uitstapje.” Ik vind witte nagellakjes altijd wel leuk, maar bij mijn lichte huid krijg ik er op de één of andere manier toch een tipp-ex gevoel bij. Zo’n dirty white als deze van essie is een prachtige oplossing. Er lijkt wat taupe in te zitten waardoor hij heel gemakkelijk past bij zowel koele als warme huidtypes en ik vind dit echt heel erg leuk en fris staan. Dit creamy lakje dekt in 2/3 laagjes (afhankelijk van je voorkeur van dikker of dunner lakken).

De nagellak van essie lakt prettig door het platte, brede en afgeronde kwastje en blijft op mijn nagels altijd lang mooi zitten, zeker in combinatie met een goede base- en topcoat. De essie zomer collectie van 2014 is vanaf nu verkrijgbaar bij DA en Etos, Bol.com en Wehkamp.nl voor €9,99 per stuk (13,5ml).

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 16 juni 2014 at 23:40

  Mooie lakjes zeg, oranje en wit zijn wel echt de kleurtjes van deze zomer :)

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 16 juni 2014 at 21:04

  de blauwe vind ik erg mooi!

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 16 juni 2014 at 20:02

  De blauwe, de groene en de roze vind ik prachtig!!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 16 juni 2014 at 18:57

  oehh ze zijn pretty :D

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 16 juni 2014 at 17:16

  Ik vind ze echt allemaal heel mooi! Normaal houd ik totaal niet van oranje nagellak, maar deze is inderdaad heul leuk! Oh, en die turquiose.. liefde! <3

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 16 juni 2014 at 15:08

  Oh wat een gave kleurtjes zijn dit Desiree. Perfect voor de zomer.
  Mijn favorieten na het zien van deze swatches en die mijn hartje sneller laten kloppen zijn:
  – fierce, no fear
  – roarrrrange
  – haute in the heat
  – ruffles & feathers omdat deze net wat “gedempter is dan strut your stuff heb ik het idee.
  Echt geweldige kleuren voor de zomer.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 16 juni 2014 at 14:21

  Wat een leuke kleuren!

 • Avatar van Julia
  Reply Julia 16 juni 2014 at 12:54

  Wat een super collectie!!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 16 juni 2014 at 12:20

  Vind de kleurtjes heel erg leuk :)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 16 juni 2014 at 11:16

  Leuke kleurtjes voor deze zomer.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 16 juni 2014 at 11:11

  Jeetje allemaal erg mooi, mijn favoriet is toch wel haute in the heat denk ik :)

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 16 juni 2014 at 11:00

  Ik vind Urban Jungle echt prachtig!

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 16 juni 2014 at 10:20

  Die laatste 3 zijn echt mijn favorieten van deze collectie! Ben ook zeker dol op Essie lakjes!

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 16 juni 2014 at 09:36

  Ik heb Essie in mijn kast staan en nog nooit gebruikt haha (owww) zal ik toch ’s gaan doen. Ik vind eigenlijk alle kleuren wel mooi maar ik ben niet zo’n oranjefan en de roze zal ik ook overslaan. Ik vind het wel lekker zomerse kleurtjes, lekker fris!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 16 juni 2014 at 08:28

  Ik vind de zomer collectie niet super, ik had meer felle kleuren verwacht..

 • Avatar van Jess
  Reply Jess 16 juni 2014 at 08:18

  Wow!!! Ik ben dol op Essie. Die strut your stuff is te gek. Lijkt me heel gaaf op m’n teennagels.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.