Beauty

Favoriete beautyproducten mei 2014

1 juni 2014

favorieten-mei-2014
Wat vliegen de maanden toch snel voorbij! Het is alweer de eerste van een nieuwe maand waarmee het gelijk tijd is om mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen maand te laten zien. Hier komen producten in voorbij die ik de afgelopen maand heb ontdekt, maar er kunnen ook items voorbij komen die ik weer herontdekt heb in de afgelopen maand. Het is dit keer weer lekker afwisselend qua make-up, parfum en lichaamsverzorging en zoals altijd laat ik maar 5 producten zien. Iets wat ik deze maand heel erg lastig vond, maar zo zie je in ieder geval wel echt mijn toppers-der-toppers van de afgelopen maand! Kijk mee voor meer informatie en foto’s. 

lush-zomer-2014-4
Deze heerlijke Lush African Paradise Body Conditioner heeft zo’n poederige, zachte en zomerse geur en zorgt echt voor een zachter huidje. De body conditioners van Lush geven me onder de douche echt zo’n enorm luxegevoel, love it! Even insmeren hiermee, afspoelen en droog deppen en de meeste lichaamsdelen hebben geen aparte bodylotion of iets dergelijks meer nodig (enkel de hardnekkige droge delen hebben nog wat nodig, zie verderop dit artikel). Er zitten veel verzorgende, hydraterende en voedende ingrediënten in die mijn drogere huid heerlijk vind.

Onder het linkje van de productnaam vind je het complete artikel met alle informatie over de nieuwe zomerproducten van Lush.

yves-saint-laurent-volupté-sheer-candy-succulent-pomegranate-4
Ik vertelde jullie over mijn zoektocht naar het perfecte frisroze lipproduct voor de zomer en ik vond deze in de Yves Saint Laurent volupté sheer candy glossy balm in de kleur Succulent Pomegranate. Het geeft een sorbetachtige frisse roze kleur aan de lippen die zeker niet te saai is, maar ook weer niet enorm opvalt omdat deze een beetje transparant is. Daarnaast zorgt het ook nog eens voor zachte en verzorgde lippen :)

Onder het linkje van de productnaam vind je het complete artikel over deze lipstick met informatie, foto’s, review, swatches en fullface foto’s.

chanel-ombres-contraste-duo-taupe-delicat-1
Ik kon nog een andere zoektocht beëindigen doordat ik dit perfecte mini-palette, het Chanel eyeshadow duo in Taupe Délicat, vond waarmee ik in no-time een verzorgde en frisse ooglook kan creëren zonder dat het veel ruimte in beslag neemt in mijn everyday make-up bakje. Een lichte highlighter met een subtiele glans en een middenbruine kleur zorgen er samen voor dat ik de look van licht en zacht ook nog eens zo kan veranderen in een donkerdere look voor ’s avonds, zeker als ik er dan nog een dikkere eyeliner bij aan breng. De kwaliteit van de oogschaduw bevalt me ook erg goed!

Onder het linkje van de productnaam vind je het complete artikel over dit oogschaduwdoosje inclusief foto’s, informatie, swatches, review en ooglooks.

aveda-stress-fix-body-creme-2
Als ik echt even een rustig wellnessmomentje nodig heb èn mijn huid wel even wat extra’s kan gebruiken dan duik ik de laatste weken met deze pot de slaapkamer op. Lekker de tijd nemen om met aandacht de echt droge delen van mijn lichaam in te smeren en te genieten van de heerlijke geur van deze Aveda stress-fix body crème. De voedende en verzorgende oliën en boters zorgen ervoor dat mijn huid heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt en de geur brengt me weer terug in de zenmodus waardoor ik lekker in kan slapen. Ook nog eens lekker zuinig in gebruik waardoor je een flinke tijd vooruit kan met zo’n pot.

Onder het linkje van de productnaam vind je het complete artikel over deze bodycrème met informatie, foto’s en review.

prada-candy-florale-1
Als laatste kan ik deze heerlijke nieuwe eau de toilette niet vergeten mee te nemen in mijn favorieten van de afgelopen maand. Prada Candy Florale is een heerlijke geur voor de lente en zomer. Lekker fris, vrouwelijk, bloemig, poederig en zacht… Ik ben er gek op! Heb jij ook een zwak voor de geur van pioenrozen, dan moet je deze geur zeker eens gaan besnuffelen! De geur blijft verrassend lang ruiken op mijn huid en daarnaast is de flacon ook nog eens prachtig ♥

Wat was de afgelopen maand jouw ultieme favoriete beautyproduct?

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Shanna
  Reply Shanna 2 juni 2014 at 01:57

  Wat een heerlijke producten! Wat is het toch fijn om een meisje te zijn! ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 juni 2014 at 09:03

   Haha, ja dat is het zeker! ^^

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 1 juni 2014 at 21:05

  Wat een mooie producten, de Lush bodyconditioner lijkt me ook heerlijk en de lipstick is echt prcntog. Altijd weer leuk om te zien dit.

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 1 juni 2014 at 20:06

  Prachtige favorieten, ben nog steeds erg benieuwd naar de geur Candy van Prada, als ik het onthou ga ik toch eens ruiken naar dat geurtje

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 1 juni 2014 at 14:00

  Die YSL balm is inderdaad praaaaachtig! Mooie favorietjes deze maand, echt prachtproducten.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 juni 2014 at 08:53

  gorgeous lipstick!

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 1 juni 2014 at 08:39

  Wat een prachtige producten zie ik voorbij komen, met recht toppers! Mijn favorieten van afgelopen maand waren de MAC Alluring Aquatic collectie, het Cenzaa Illuminating Masq en het Inglot Freedom palette.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 juni 2014 at 09:04

   Ahhh die collectie van MAC is ook echt prachtig he, die verpakkingen doen het hem ook ♥

 • Avatar van Lidewij
  Reply Lidewij 1 juni 2014 at 07:56

  De YSL lipsticks zien er altijd zo mooi uit! Alleen om de verpakking zou ik er al een willen kopen ;) De Aveda stress fix heb ik als bodylotion en die is ook erg fijn! Ik gebruik hem om ’s avonds te ontspannen voor het slapengaan :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 juni 2014 at 09:05

   Heerlijke rustgevende geur he? De bodylotion kende ik ook al, die is in de zomer weer net wat prettiger omdat deze bodycrème wel heel erg voedend is (voor de zomer misschien net iets tè).

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 1 juni 2014 at 00:46

  Yves Saint Laurent volupté sheer candy glossy balm is zó fijn! Ik heb hem ook in een ander kleurtje. De huls is al zo prachtig, ik hoop dat ie nooit op gaat <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 juni 2014 at 09:05

   Haha, heel herkenbaar dat heb ik ook altijd met zo’n mooi luxeproduct!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 juni 2014 at 00:05

  Wat een prachtige favorieten ;-)
  Vooral de make-up en de parfum.

  Mooie dag morgen Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.