Beauty

Gucci | Chime for change

23 juni 2014

gucci-chime-for-change-2
Vandaag even een ander artikel dan normaal, en al heeft het met beauty te maken het gaat vooral om het Gucci Chime for Change project waar ik (niet gesponsord) graag aandacht aan wil geven omdat ik het zo’n mooi doel vind. Gucci Parfums wil dit jaar namelijk minimaal 1 miljoen dollar gaan besteden aan onderwijs, gezondheidszorg en juridische bijstand voor een wereldwijde betere toekomst voor meisjes- en vrouwen. Gucci vraagt hierbij om jouw hulp en jouw steun betuigen hoeft helemaal niet veel tijd of geld te kosten. Kijk mee voor meer informatie over dit mooie project èn twee heerlijke geuren waarmee je onder andere dit project kan steunen.

Chime for Change is in 2013 opgericht door Gucci en zamelt geld in en creëert wereldwijd bewustwording over meisjes- en vrouwenrechten. De campagne is opgezet door Frida Giannini (creative director van Gucci), actrice Salma Hayek Pinault en zangeres Beyonce Knowles-Carter en heeft als doel alle mensen die zich sterk maken voor de rechten van meisjes en vrouwen te verenigen door aandacht te vragen voor onderwijs, gezondheidszorg en juridische bijstand.

Ga naar de website van Chime for Change voor meer informatie en help mee op één van de vele manieren. Volg bijvoorbeeld Chime for Change op Twitter en RT hun bericht waarmee Gucci per RT $2 doneert of schaf één van de 5 deelnemende geuren aan waarbij tijdelijk een vouchercode zit die kan worden ingezet voor:

– 2 dagen opleiding, dagelijkse voeding en primaire gezondheidszorg voor een student in Kenia
– tetanusvaccins voor 2 zwangere moeders en hun ongeboren kinderen in Cambodja
– hulp van een ervaren juridisch medewerker voor een vrouw in India van wie de wettelijke rechten zijn ontnomen, om haar te helpen met het papierwerk om een eigendomsbewijs te krijgen voor haar familiegrond.

De 5 deelnemende geuren zijn: Flora by Gucci, Gucci Guilty pour Femme, Gucci Guilty pour Homme, Gucci Première en Gucci Made to Measure.

gucci-chime-for-change-4

Gucci Made to Measure
Deze eau de toilette voor mannen is een bijzondere combinatie van anijs, lavendel, oranjebloesem, bergamot, jeneverbes, kaneel, pruim, waterlelie, nootmuskaat, amber, leer, labdanum en patchoeli. Hij werd geïntroduceerd als de mannelijke variant van Gucci Première en het is een luxe, unieke, stijlvolle, kruidige en aromatiche geur. Toen Paul hem voor de eerste keer opsprayde vond hij de geur iets te fris voor hem, maar na een half uurtje begonnen de frisse topnoten wat te verdwijnen en uiteindelijk bleef er een warme geur over waar hij (en ik!) fan van zijn.

Eau de toilette 30ml, €55,14
Eau de toilette 50ml, €71,05
Eau de toilette 90ml, €94,38

Deodorant 75ml, €29,69
Showergel 150ml, €32,87
Aftershave balsem 75ml, €46,67
Aftershave lotion 90ml, €65,74

gucci-chime-for-change-3
Gucci Première
Deze eau de parfum voor vrouwen is een sensuele en krachtige combinatie van braam, bergamot, oranjebloesem, musk, witte bloemen, sandelhout, patchoeli, leer en verschillende lichte houtsoorten. De topnoot is voor mij persoonlijk ook weer net iets te fris, maar gelukkig gaat de geur al snel over in een heerlijke en comfortabele cocoongeur waarbij vooral de witte bloemen, het houtachtige en de muskus goed blijft hangen. Lovely!

Eau de parfum 30ml, €67,88
Eau de parfum 50ml, €90,15
Eau de parfum 75ml, €120,90

Showergel 200ml, €41,36
Bodylotion 200ml, €47,71
Deodorant spray 100ml, €41,36

Enjoy your day!

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 23 juni 2014 at 18:54

  Wat een mooie flacon! Ben benieuwd naar de geur

  • Avatar van Michelle Kaiser
   Reply Michelle Kaiser 3 juli 2014 at 19:15

   Serieus, ik wilde precies hetzelfde zeggen;
   Prachtig mooie flacon! En hier zou ik ook wel even aan willen snuffelen. Grappig.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 23 juni 2014 at 11:46

  hij lijkt mij wel lekker :D

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 23 juni 2014 at 11:36

  Mooi initiatief van Gucci. Premiere lijkt me een heerlijke blend van geuren! De flacon is ook heel mooi.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 23 juni 2014 at 08:00

  Goed dat je hier aandacht aan besteed want het is goed intiatief wat ze doen.
  Mooie flessen en de geur lijkt me zo fijn.

  Mooie dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.