Beauty Huis & interieur

Interieur inspiratie | Make-up hoekjes

13 juni 2014

interieur-make-up-hoekjes-14
Zoals jullie weten ben ik graag bezig in huis om de boel steeds wat gezelliger, meer up-to-date en functioneler te maken en ik vind het dan ook heerlijk om op internet rond te surfen naar afbeeldingen en foto’s die ik ter inspiratie gebruik voor mijn eigen interieur. Iets wat ik er altijd prachtig uit vind zien zijn de mooie make-up hoekjes met handige en praktische opbergkasten met lieve kleurtjes en vooral veel ruimte voor je make-up, nagellak en de rest van je beauty verzameling. De afbeeldingen voor dit artikel staan al een hele tijd in een mapje op mijn PC opgeslagen en ik wil ze ter inspiratie graag met jullie delen.

interieur-make-up-hoekjes-12
interieur-make-up-hoekjes-11
Ik kom vooral erg veel lades tegen op deze foto’s en dat is ook zeker wel handig. Zeker als je deze weer indeelt met kleinere opbergbakken en antislipmatjes waardoor bijvoorbeeld je nagellakjes mooi rechtop blijven staan en je je make-up goed in verschillende thema’s in kan richten, of per gezichtsonderdeel (alle oogmake-up in één la, palettes bij elkaar, kwasten geordend etcetera).

interieur-make-up-hoekjes-13
Oeh! Dit is toch wel echt een droomkast hoor, wow! Mocht ik er ooit de ruimte voor hebben èn zo’n prachtige kast kunnen vinden, dan zou ik hier zeker voor gaan. Prachtige printjes, mooie afwerking, handig ingedeeld en veel, heel erg veel opbergruimte voor accessoires, sieraden, tassen, make-up en al mijn andere ‘vrouwendingen’ zoals Paul zo mooi zegt ;)

interieur-make-up-hoekjes-10
Hoe handig is dit? Als je van erg opgeruimd en uit het zicht houdt dan is zo’n verstopte make-up hoek in je badkamer zeker een mooie oplossing. Moet je alleen wel een grote badkamer en een niet al te grote make-upverzameling hebben..

interieur-make-up-hoekjes-9
interieur-make-up-hoekjes-8
Wow! Ja, ook deze kast vind ik weer prachtig! Lekker functioneel ook met alle laadjes, spiegels, haakjes etc. Nu nog een paar daglichtspotjes erbij en het is helemaal compleet. Leuk gecombineerd ook, het frisse wit van de kast met het mintgroene kleurtje op de muur. Love it!

interieur-make-up-hoekjes-7
interieur-make-up-hoekjes-6
interieur-make-up-hoekjes-5
interieur-make-up-hoekjes-4
interieur-make-up-hoekjes-3
Zoals je ziet gaat het ook lang niet om een enorme ruimte die je nodig hebt om een make-up hoekje te kunnen creëren. Helemaal als je niet zo’n heel erg grote beautyverzameling hebt dan kan je met één handige kast met een ingebouwde spiegel bovenin ook een heel eind komen. Doe je na gebruik alles dicht, dan zou niemand weten dat het vol zit met jouw prachtige make-upjes ♥

interieur-make-up-hoekjes-2
Kan je geen kant-en-klare kast vinden die aan je wensen voldoet, dan kom je met wat ruimte en creativiteit ook een heel eind. Een mooie tafel of bureau, een fijne stoel, een ladekastje en goede verlichting geven een leuk resultaat zoals je hierboven kan zien. Handig ook zo’n plank met haakjes eraan voor je kettingen, armbandjes en horloges.

interieur-make-up-hoekjes-1
Hoe enthousiast ik van bovenstaande foto’s ook word, ik kan er helaas niet mee aan de slag gaan hier in huis. Ten eerste vind ik het gewoonweg heel erg fijn om spulletjes uit het zicht te hebben staan (ook omdat de katten anders overal tussen en in gaan snuffelen, kwasten jatten – true story! – etc.) maar ook omdat ik nogal een flinke make-up verzameling heb waarvoor ik niet echt een passend, mooi en fancy kastje kan vinden. Ik heb zelf de make-up gesorteerd in bakken in een grote boekenkast staan met twee deuren ervoor. Lekker uit het zicht en geordend dus en dat werkt voor mij toch het meest praktisch :)

Kan jij ook zo lekker wegdromen bij foto’s zoals hierboven? Hoe heb jij jouw make-upverzameling opgeruimd?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 20 juni 2014 at 07:53

  Mooi die inspiratiefoto’s, wij verhuizen hopelijk over een dikke maand :-). Maar ik vrees dat ik al mijn make up ook niet zo netjes en leuk opgeborgen ga krijgen. Het is wel een uitdaging :-)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 19 juni 2014 at 11:28

  Oh wat zitten er een leuke bij…..ik heb geen aparte plek voor mijn make-up, alles is gewoon netjes opgeborgen en dat bevalt me goed. Maar als je dan deze mooie foto’s ziet, dan zou je zo zo’n mooi plekje gaan maken :-)

 • Avatar van Marlies
  Reply Marlies 17 juni 2014 at 15:59

  Het lijkt me heerlijk zo’n hoekje voor mezelf te hebben! Ik zou dan wel gaan voor een meer Scandinavische minimalistische stijl, met een mooi rond spiegeltje. Geweldig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 juni 2014 at 08:15

   Ja dat kan ik me voorstellen, die liefde voor een Scandinavische stijl, als ik je webwinkel zo zie ;) Mocht je eens samen willen werken dan mag je altijd mailen!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 15 juni 2014 at 19:57

  Oh Dees, stahp! Ik word helemaal hebberig van deze foto’s. Wat een geniale, mooie plekjes! Nu sta ik nog in de badkamer, over de wastafel gevouwen, in fel TL-licht.. maar op een dag, wil ik ook zo’n mooie plek! ;) Bedankt voor de inspiratie! ♥

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 14 juni 2014 at 20:03

  Ikea is een groot favoriet op deze foto’s (Helmer, Alex)

 • Avatar van Miss Sentinelli
  Reply Miss Sentinelli 14 juni 2014 at 16:14

  Super mooie inspiratie foto’s. Ik vind zulke hoekjes altijd echt mooi! Helaas heb ik niet zo’n hoekje, maar ik wil er wel graag een hebben :D.

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 14 juni 2014 at 15:04

  Sommige hoekjes hebben gewoon iets magisch of zo, haha!

 • Avatar van brenda
  Reply brenda 13 juni 2014 at 19:50

  Zitten echt superleuke makeup tafels bij zeg! Ik heb mijn hoekje net ‘compleet’ maar duurt niet lang voor het weer helemaal vol zit denk ik, er zijn zoveel leuke dingen! Heb deze http://www.boozyshop.nl/nieuw/happy-booster-illuminating-bronzing-veil—light-bronzer gezien, superschattig!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 13 juni 2014 at 15:22

  Er staan een aantal hele mooie tussen!

 • Avatar van kim
  Reply kim 13 juni 2014 at 15:18

  Echt geweldig! Ik ben opslaag verliefd! Maar waar kan je dat kastje kopen die je op de eerste en en laatste foto heb staan! help! Xx k

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 juni 2014 at 17:14

   Tsjah, als ik dat toch eens wist? Misschien een handige vader/opa/man/vriend aankijken? ;)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 13 juni 2014 at 15:00

  love it <3
  Liefs, xxx

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 13 juni 2014 at 13:36

  Ik hou zelf vooral van clean, modern en netjes, dus alles mooi opgeborgen graag, met veel wit en strakke lijnen.

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 13 juni 2014 at 12:44

  Die verstopte make-up hoek vind ik eigenlijk wel gaaf! Of een grote hoek vol kasten en lades en dan helemaal in het wit met een ander kleurtje voor de details.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 13 juni 2014 at 12:30

  heel erg leuk om te zien :) ik vind de eerste en de derde heel leuk! Zelf heb ik niet zo een hoekje :)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 13 juni 2014 at 12:06

  Ik ben nog bezig om mijn slaapkamer op te knappen. Maar dat is bijna klaar. En dan haal ik mijn ‘oude’ bureau die nog bij mijn ouders staat om als make-up/bureau te gaan gebruiken. Ik wil dan zo mij mogelijk erop zetten maar alles in lades waar ik dan makkelijk mijn everyday bakje en kwasten kan pakken. Blijft het stofvrij en netjes :). Mijn make-up heb ik al helemaal ingedeeld op soort in lades, dus die kan praktisch naast het bureautje staan. Een spiegel met lampjes erin heb ik ook al jaren. Zo’n zin in de fase van alles inrichten en mooie hoekjes creëeren!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 juni 2014 at 17:14

   Oh, dat is ook zo enorm leuk! Have fun with it! ^^

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 13 juni 2014 at 09:30

  En een foto van je eigen hoekje? :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 juni 2014 at 10:06

   Hi Barbara, zoals je in het artikel kon lezen heb ik zelf niet echt een hoekje meer en staat mijn make-up in bakken gesorteerd onderin een beautykast. Maar wellicht wel een leuk idee om mijn gehele beautykast eens te laten zien :)

 • Avatar van Jess
  Reply Jess 13 juni 2014 at 09:09

  Heel leuk om te zien zeg. Absoluut inspiratie!

 • Avatar van Yanna
  Reply Yanna 13 juni 2014 at 08:40

  Er zitten prachtige make-up tafels bij! Ik heb alvast heel wat inspiratie opgedaan!:)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 13 juni 2014 at 05:03

  Leuke foto’s heb je opgeslagen om heel goed inspiratie voor je make-up en accesoires ;-)

  Happy Friday Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.