Beauty

Max Factor lipfinity lip colour | Always Delicate

14 juni 2014

max-factor-lipfinity-lip-color-always-delicate-1
Soms lijkt het alsof je de juiste lipstickkleur maar niet kan vinden en zo loop je er spontaan tegenaan. Al jaren krijg ik verschillende lipproducten toegestuurd in veel verschillende kleuren èn schaf ik regelmatig zelf nieuwe producten aan en ook al zouden hier perfecte nudekleuren tussen moeten zitten, mìjn juiste nude kleur ben ik nog niet tegen gekomen. Tot voor kort toen ik in een perspakket met de trends voor de aankomende herfst en winter (jaja, ook de eerste persberichten met kersproducten zijn al binnen!) de Max Factor Lipfinity lip colour in de kleur Always Delicate toegestuurd kreeg. Het is geen nieuw product of nieuwe kleur (correctie, ik heb me vergist: hij is wel nieuw), maar ik was direct zo enthousiast dat ik dit graag met jullie wil delen. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches, review èn natuurlijk verschillende foto’s van het resultaat op de lippen.

max-factor-lipfinity-lip-color-always-delicate-2
Max Factor Lipfinity bestaat uit twee stappen en er zitten dan ook twee producten in het doosje. Het eerste product – de lipgloss die droog en mat opdroogt – breng je aan op schone, droge en vetvrije lippen waarna je je lippen van elkaar houdt tot het droog is, en het tweede product – de verzorgende en glansgevende balsem/topcoat – breng je na een minuutje over je lippen aan.

Ik vind Always Delicate echt een prachtige kleur en ik denk dat deze bij veel verschillende huidskleuren en kleurtypes mooi zal staan. Het is heel bijzonder hoe de kleur in de verpakking wat oudroze lijkt, maar soms op de lippen ook een wat meer peachy kleurtje kan lijken. Normaal gesproken is het met mijn koelere en lichte huid erg lastig om een perfecte nude lipproduct te vinden, maar dit is hem; niet te bruin, niet te oranje, niet te roze, niet te donker, niet te licht.. Ja, zeker een perfecte kleur voor iedere dag!

max-factor-lipfinity-lip-color-always-delicate-3
max-factor-lipfinity-lip-color-always-delicate-4
Als je meer van een matte finish houdt, dan zou je de Lipfinity ook zonder de topcoat kunnen dragen. Ik hou persoonlijk wel van een glansje èn het voelt toch even net wat comfortabeler aan op de lippen dus breng de topcoat er graag over aan. Hier zit ook nog eens onder andere vitamine E en sojaboonolie in dus het houdt je lippen lekker zacht en soepel.

Het verwijderen is even een werkje, het is dus zeker aan te raden een tweefasen- of oliereiniger in huis te halen als je een lipproduct als deze aanschaft. Met een normale make-upremover wordt het namelijk flink boenen, maar met een olieproduct veeg je het zo van je lippen.

max-factor-lipfinity-lip-color-always-delicate-5
De houdbaarheid op de lippen vind ik persoonlijk echt heel erg goed. De kleur blijft de hele dag aanwezig, ‘brokkelt’ niet af (wat nog wel eens gebeurt met andere merken die zulke soort longlasting lipsticks verkopen) en af en toe werk ik de balsem even bij voor wat glans. Ik hoef me met dit product geen zorgen te maken en ik zie er zo de hele dag door verzorgd uit. Hapjes, etentjes, warme en koude dranken zijn geen probleem voor Lipfinity. Yay!

Let op: zoals je wellicht al ergens kan vermoeden moet je met dit lipproduct op geen vettige producten gaan eten, zoals bijvoorbeeld een stokbroodje in olijfolie dippen of iets dergelijks. Door de vettigheid/olie in het eten laat de lipstick wel langzaam wat los..

Max Factor lip finity lip colour is verkrijgbaar in erg veel verschillende kleuren bij de drogisterij voor €16,99 per stuk.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lisa A.
  Reply Lisa A. 16 juni 2014 at 15:33

  Super mooie kleur. Staat je goed. x

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 16 juni 2014 at 13:02

  Ah wat is dit toch een mooi product hè? Always Delicate behoort ook zonder enige twijfel tot mijn favorieten uit de Lipfinity collectie! <3 Sterker nog, ik heb mamma ook meteen een exemplaar cadeau gegeven. So pretty!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 15 juni 2014 at 19:48

  Ohhh die is mooi! Met én zonder topcoat vind ik ze prachtig.. alhoewel.. nee, met topcoat wint het toch! <3

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 15 juni 2014 at 11:40

  wat een prachtige kleur zeg, staat je goed!

 • Avatar van Beautytalk
  Reply Beautytalk 15 juni 2014 at 05:28

  Ziet er mooi uit!
  Eefje

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 14 juni 2014 at 17:26

  Ik heb zelf ook een aantal Lipfinity’s en ik ben er dol op. Overgenomen van mijn moeder, zij is al jaren verslaafd.
  In de winter #200 en in de zomer iets van #140 en nog een, maar dat weet ik zo even niet zeker. Ze weet precies wat ze in welk seizoen wilt dragen. Ikzelf ben heel makkelijk, ik zie wel wat ik wil, waar ik zin in heb en welke look ik wil en draag.

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 14 juni 2014 at 14:50

  Ohh alweer zo mooi, zowel matt als glanzend!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 14 juni 2014 at 10:41

  Ziet er mooi uit!

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 14 juni 2014 at 10:22

  Deze nude kleur lipstick is prachtig!

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 14 juni 2014 at 09:28

  Wat een prachtige kleur, staat jou ook weer super! De perfecte nude kleur idd! Goed om te weten dat het met een olie remover verwijderd moet worden :-)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 14 juni 2014 at 08:33

  oeh gorgeous tint :D

 • Avatar van Charile
  Reply Charile 14 juni 2014 at 08:06

  Wauw!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 14 juni 2014 at 07:14

  Wat een prachtige kleur en het past zo goed bij je ;-)

  Fijn weekend Xoxo

 • Avatar van me
  Reply me 14 juni 2014 at 01:42

  Ik heb vandaag een goudkleurige topcoat van dit merk gevonden bij de Action (in originele verpakking voor 1,99) eens kijken of die ook werkt bij andere merken.

 • Avatar van Ceetje
  Reply Ceetje 14 juni 2014 at 01:01

  Jij bent volgens mij net zo’n lipstick addict als ik ;) En ook deze vind ik weer prachtig. Mooi kleurtje voor bij een heftige ooglook!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.