Fashion Media

Mijn top 5 | Fashion items I love

30 juni 2014

top-5-fashion-items-juni-2014-1
Vandaag laat ik eens een andere ‘mijn top 5’ dan normaal zien, want in dit artikel komen geen beautyproducten aan bod maar laat ik vijf fashion items zien die ik op dit moment erg vaak draag en gebruik. Ik ben niet iemand die heel erg trendgevoelig is, ik ga meestal meer voor een klassiekere stijl met hier en daar een grappig accent. Qua kleuren en stijl kan je mij denk ik het beste omschrijven als casual en netjes met een vrouwelijke touch, al komt er ook zeker af en toe een sportief randje naar boven. Kijk mee voor meer informatie over de producten die je hierboven op de foto ziet.

top-5-fashion-items-juni-2014-2
Laat ik beginnen met deze look-a-like Philip Lim tas die ik een tijdje geleden onder andere mocht uitzoeken bij webwinkel Loavies. Ondanks dat de tas niet van echt leer gemaakt is, voelt hij qua stevigheid en materiaal zeker niet heel erg neppig aan. De tas heeft een erg fijn formaat en ook de indeling qua vakken aan de binnenkant is perfect. Handigheidjes: je kan de tas net iets ruimer maken door de 2 voorste en 2 achterste ritsjes open te maken en met het lange hengsel kan je hem ook schuin dragen waardoor je tijdens bijvoorbeeld het winkelen je handen vrij hebt. De tas zit nog in het assortiment bij Loavies, alleen is de zwarte variant op dit moment uitverkocht.. De tas kost €34,95.

top-5-fashion-items-juni-2014-3
Ik heb een redelijke horlogeverzameling en ik heb hier echt een beetje een verzameltic in ontwikkeld. Ik ben verder niet echt iemand van de armbanden (ok, met uitzondering van de Ibiza-stijl dunne neongekleurde armbandjes op dit moment) dus vind het dan net zo leuk om een horloge te matchen met wat ik verder aan heb. Het nieuwste exemplaar in mijn verzameling is deze Timex Original Classic Petite met een laklederen roze bandje, een witte wijzerplaat en goudkleurige hardware. Het is een heel vrouwelijk en sophisticated horloge, heel klassiek met een 60’s uitstraling. Love it!

top-5-fashion-items-juni-2014-4
De trend van de slip on sneakertjes is in volle gang en ik kon het niet laten om deze leukies te bestellen bij ASOS. Eigenlijk was ik er rond aan het struinen tussen de Curve collectie voor plussize ladies, maar kwam deze instappers tegen. Ze zijn niet van leder, maar zitten en lopen wel heerlijk. Voor €28,17 inclusief verzendkosten kon ik ze niet laten liggen. De voorkant heeft een lichtroze slangenprintje, de achterkant is zachtgrijs en de zwarte randjes geven het weer net wat stoers. Ze passen bij veel verschillende gelegenheden en outfits en ik ben er echt gek op. Dit model schoen (plimsolls) hebben ze bij ASOS in veel verschillende kleuren en materialen, dus als je naar zoiets op zoek bent is het zeker een idee hier eens te kijken.

top-5-fashion-items-juni-2014-5
Ik heb nog steeds als mobiele telefoon de Samsung Galaxy Note 3 en ik ben hier nog steeds heel erg tevreden over. Het blijft een fijne, snelle telefoon met een lekker groot beeldscherm waarvan de levensduur van de batterij me zeker blijft verbazen (gaat makkelijk een volle dag mee – en ik doe VEEL op mijn smartphone – en het opladen is met een uurtje gebeurd). Wel vind ik het leuk om af en toe te wisselen van hoesje, dus toen ik weer een mail kreeg van Mobile Fun of ik een nieuwe Note 3 case wilde uitzoeken, kon ik geen nee zeggen toen ik na rondsnuffelen dit vintage-achtige used leather exemplaar van Zenus tegenkwam. Handig met vakjes voor wat geld, pasjes en/of visitekaartjes, een polskoordje en een druksluiting.

top-5-fashion-items-juni-2014-6
Als laatste kan mijn nieuwste zonnebril niet worden vergeten in dit artikel. Ik zag hem eens bij iemand op televisie voorbij komen en hij bleef maar in mijn hoofd hangen. Het was even zoeken naar een verkooppunt voor dit model, maar ik vond hem uiteindelijk online bij Wehkamp het snelst. Het is de Ray-Ban Justin, die wat lijkt op de klassieke Wayfarer, met een mat zwart montuur met rubberig gevoel en met grijze gradient glazen die ietwat paarsig lijken in bepaald licht. Hij draagt fijn, blokkeert goed de zon en past bij veel verschillende outfits. Echt zo’n klassiek model wat altijd goed is, maar toch het leuke detail van het matte frame.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 7 juli 2014 at 10:26

  Wat een leuke spullen allemaal. Je tas en horloge vind ik echt super.. Naar die tas ga ik even kijken, ben al een langere tijd op zoek naar een fijne, niet te dure tas en kan maar steeds niets vinden waarvan ik zeg, ja dat is het en dat had ik bij deze tas wel :-) vooral ook omdat je hem kleiner en groter kunt maken. Je telefoonhoesje vind ik ook super, maar ik zoek eerst even een andere telefoon voor ik een hoesje ga kopen :-)

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 4 juli 2014 at 22:04

  Dat hoesje voor je Note 3, zo leuk! Ik heb ook een Note 3 en een goed hoesje vind ik wel belangrijk!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 1 juli 2014 at 00:06

  Erg mooie items. De tas en het horloge spreken mij ook aan :)

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 30 juni 2014 at 15:54

  Die schoenen zijn super gaaf. En geen geld! Wat een mooie foto’s trouwens.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 juli 2014 at 08:33

   Dankjewel voor je compliment! :)

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 30 juni 2014 at 15:28

  Waaauw wat een onwijs gave horloge! <3

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 juni 2014 at 14:03

  Dat is allemaal zo mooi ;-)
  Wow, die prachtige shoes.

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 30 juni 2014 at 13:48

  Super leuke horloge! Love it!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 30 juni 2014 at 13:38

  Wat een gave items!!! Vooral dat horloge wuaw!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 30 juni 2014 at 11:42

  awesome tas :D

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 30 juni 2014 at 11:18

  Wat een toffe dingen zitten hier tussen zeg. geweldig mooi!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 30 juni 2014 at 10:40

  Die slip ons zijn gaaf! En die Ray-Ban!! :)

 • Avatar van Oum Feerozah
  Reply Oum Feerozah 30 juni 2014 at 10:39

  wow. dat telefoon hoesje is TE mooi. en die horloge, i love that color! <3

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 30 juni 2014 at 10:31

  Wat een mooie items! Vooral die slip ons!

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 30 juni 2014 at 10:30

  Je slip-ons vind ik supergaaf!

 • Avatar van Mariel
  Reply Mariel 30 juni 2014 at 10:29

  Mooie spulletjes! Heel stijlvol.

 • Avatar van beautybyjuly
  Reply beautybyjuly 30 juni 2014 at 10:06

  Wat een mooie items allemaal! Je slip-on sneakers en telefoon hoesje wil ik ook!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.