Huis & interieur Mama & Kind Persoonlijk

New in | Foto op canvas

6 juni 2014

webprint-canvas-1
Een paar weken geleden waren mijn man, ik en ons dochtertje Shae een beetje aan het dollen met de camera en hier kwamen een paar wel heel erg leuke foto’s uit. Toen ik die week erna werd benaderd door Webprint of ik een mooi fotoproduct wilde uitzoeken (wie zegt er dat toeval niet bestaat?) hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Natuurlijk wilde ik dat graag! We hadden al jaren een standaard drieluik boven de bank hangen (jaja, verschrikkelijk, I know..) en sinds kort hangt hier een mooie foto op canvas met ons drietjes erop ♥

webprint-canvas-2
Door de schilderijen die we weg moesten halen was er toch wat kleurverschil ontstaan op de muur en hebben we dit creatief opgelost door een groot vierkant vlak op de muur te schilderen in een oudroze kleur die goed bij de rest van ons interieur past. Echt zo’n zaterdagmiddagklusje waarbij je met niet al teveel geld en tijd toch een heel leuk resultaat krijgt. We hebben er met opzet voor gekozen om de foto niet in het midden te hangen voor een wat speelser resultaat.

De foto is prachtig gedrukt op het canvasdoek en we zijn blij dat we gekozen hebben voor de dikkere versie van 4 centimeter waardoor het canvas een beetje een 3D effect krijgt. Het formaat van dit doek is 50 x 100 centimeter waardoor het echt een eyecatcher in de woonkamer is geworden en niet wegvalt boven de grote hoekbank. Love it!

Bij Smartphoto.nl kan je terecht voor allerlei gepersonaliseerde fotoproducten zoals foto’s op canvas, onderzetters, aluminium, kaarten, tuindoek, als mozaïek, fotoalbums en meer. Met de handige editor heb je zo alles naar wens gemaakt en het bestelproces is eenvoudig waardoor je lekker snel klaar bent. Je hebt je bestelling met ongeveer een weekje in huis, met uitzondering van losse kaarten en foto’s wat sneller gaat. Ik ben zelf helemaal tevreden over de service en levering.

Winactie
Ik mag van Smartphoto.nl een code weggeven aan een lezer van Curvacious.nl ter waarde van €75,00 waarmee je zelf wat kan uitzoeken op hun website. Ga je voor meerdere losse producten of ga je juist voor één groot canvasdoek? Meedoen is makkelijk:

– volg Curvacious op Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’
– laat een reactie achter onder dit artikel wat jij zou doen met het shoptegoed.

Deze winactie loopt tot en met 13 juni 2014, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Good luck!

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 12 juni 2014 at 21:54

  Mijn nichtje betekent heel veel voor mij,
  Een blik op haar gezicht tovert mij al heel erg blij!
  Laatst nam ik een foto van haar met een stralende lach,
  Het zou zo leuk zijn als ik die op canvas afdrukken mag.
  Zo word ik altijd herinnerd aan deze lieve meid,
  En raak ik dat vrolijke lachmoment nooit meer kwijt.
  Ik zou het ophangen boven mijn bureau,
  Kan ik elke dag genieten van de prachtige foto!

 • Avatar van Suzanne Blom
  Reply Suzanne Blom 11 juni 2014 at 11:32

  Ik doe mee, wat een leuke actie!

  Persoonlijk zou ik voor een mooi groot canvas doek gaan. Die hangt hier nog niet in huis namelijk en zou dat echt heel erg mooi vinden.

  Ik volg je trouwens overal. En heb ook de actie geliked op Bloglovin :)

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 10 juni 2014 at 09:58

  Ik wil op onze slaapkamer een mooie canvas van onze 2 kids tijdens onze eerste (komende) zomervakantie samen! Wat kleur aan de muur! Ik doe graag mee. Ik volg en like je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) / FB (melissa.vanstipdonkmaas) / Instagram (melissamaas1984). Gr. Melissa

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 9 juni 2014 at 15:44

  Ik wil heel graag mee doen met deze actie. Wil al een poos een mooie canvas met een persoonlijke foto. Zeker nu ik mijn slaapkamer heb opgeknapt en deze bijna klaar is, ben ik aan het kijken wat ik graag aan de muren wil. Daarom doe ik natuurlijk graag mee :) Die foto van jullie ziet er erg gaaf uit. Ik zou kiezen voor een middel grote canvas en twee kleintjes. Ik volg je op alle Social media kanalen :)

 • Avatar van Clau-dya
  Reply Clau-dya 9 juni 2014 at 13:27

  IK WEET AL PRECIES WAT IK WIL ALS IK WIN! SUPER LEUKE ACTIE

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 8 juni 2014 at 23:01

  Wat een leuke foto inderdaad :-) ik wil mijn 3 eigen pretletters al een tijdje vereeuwigd hebben !!

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 8 juni 2014 at 20:27

  Heel erg leuk, ik doe graag mee !!!, zou prachtig zijn voor een foto met het gezin.

 • Avatar van eppie69
  Reply eppie69 8 juni 2014 at 16:08

  Verdien van mij heeft mooie foto van vakantie die heel veel voor haar betekend in haar nieuwe huis wil ik die graag vergroot aan haar geven, als nieuw begin en start van een mooi leven

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 8 juni 2014 at 12:56

  wat stoer zeg! En wat een prachtige foto! Ik volg je al overal dus deze was simpel.
  Mijn relatie is net verbroken en krijg binnenkort dus mijn eigen woning met mijn zoontje van 3. Een paar mooie canvassen zullen dus een mooie nieuwe start in ons nieuwe huisje zijn.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 juni 2014 at 08:07

   Ik wil je even veel sterkte toewensen, lijkt me erg pittig helemaal met zo’n klein mannetje. Dat je een leuke nieuwe start mag krijgen!

 • Avatar van Lysianne
  Reply Lysianne 8 juni 2014 at 10:53

  Ik doe graag mee..
  Ik zou een canvas laten maken van m’n mopshond, want hij is een beetje mijn baby hihi
  En is een pretty good dog model al zeg ik t zelf :-)

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 7 juni 2014 at 22:16

  Ik zal er een hele mooie foto van mijn eerste kindje die ik 10 juni via een keizersnee krijgt laten maken. Want wat het mooiste is, is dat mijn kindje mijn grootste wens is wat eens uit kwam na 19 jaar. En omdat het echt zo bijzonder wil ik heel graag een mooie foto van mijn zoontje hebben.

 • Avatar van esther te riet
  Reply esther te riet 7 juni 2014 at 21:16

  Dat is niet zo moeilijk een mooie foto van onze trouwe viervoeter Bas die ons anderhalve week geleden na 11 jaar is ontvallen. Daar willen we nu dolgraag een hele mooie foto van laten maken voor in onze woonkamer.

 • Avatar van will
  Reply will 7 juni 2014 at 20:32

  Wauw wat een leuke winactie.
  Een foto van mijn kleinkinderen op canvas dat zou fijn zijn.

 • Avatar van Grete Karina
  Reply Grete Karina 7 juni 2014 at 10:23

  Mijn lievelings-nichtje is gisteren getrouwd.
  Op het strand, heel romantisch!
  Prachtig weer, dus geweldige foto’s kunnen maken.
  Ik zou haar graag verrassen met een mooie blijvende herinnering aan DE dag.
  Ik volg je op FB en op twitter (op twitter als @Zeemeervrouw).
  Fijn Pinksterweekend.

 • Avatar van marlies
  Reply marlies 7 juni 2014 at 07:28

  een mooie foto van mijn kleinkinderen daar zou ik heel erg blij mee zijn

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 7 juni 2014 at 05:40

  Ik zou gaan voor de losse kaarten omdat kaarten ontwerpen een grote hobby van me is en op deze manier al mijn vrienden en kennissen mijn mooie ontwerpen kan sturen!

 • Avatar van Deborah
  Reply Deborah 7 juni 2014 at 01:28

  Leuke win actie! Zo een canvas doek vind ik heel erg mooi. Ik ben een 12 tal weken zwanger en we zijn hard op zoek naar een leuk huisje. Bij dit huisje hoort ook een inrichting en een canvas foto doek van ons 3 lijkt me dan ook hartstikke leuk voor in de woonkamer of slaapkamer. Ben pas in december uitgeteld maar die 75 euro bon die word zeker na de bevalling besteed. Duimen maar xxx.

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 6 juni 2014 at 22:31

  wat gaaf winactie. Ik doe mee
  Als ik win, ga ik voor een groot doek van ons drieën en met mijn moeder toen ze in Nederland was. Mooi herinneringen voor ons

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 6 juni 2014 at 22:22

  Wat een leuke canvas! Echt heel erg leuk.
  Ik zou denk ik gaan voor een tuinposter, nu de zomer er aan komt.
  Volg je via Bloglovin, Facebook & Twitter.

 • Avatar van iulia van empel-stamate
  Reply iulia van empel-stamate 6 juni 2014 at 21:38

  Mooie foto!Ik doe graag mee.
  Zelf zou ik ook kiezen voor een mooie canvas.

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 6 juni 2014 at 20:23

  Wat een mooie foto! En knap kind!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 juni 2014 at 08:10

   Haha, ja we hebben goed geknutseld en ons best gedaan <3

 • Avatar van Corinne
  Reply Corinne 6 juni 2014 at 15:43

  Ik volg je op alle social media ;-)
  Wat ik graag zou willen… Een mooie foto van mij, mijn zus en ons moeder.
  Ons moeder is 2 jaar terug overleden aan een hersentumor,
  na de geheel onverwachte diagnose, was ze binnen een maand weg…
  Heel bizar! Ik heb nog geen foto durven plaatsen tot op heden.
  Nu staat er een kleine in de hoek, als ik durf, kijk ik er naar.
  Ben er wel aan toe nu, denk ik, om haar weer elke dag te mogen zien :-)
  Groetjes, Corinne.

 • Avatar van Wilma van
  Reply Wilma van 't Hof 6 juni 2014 at 14:49

  Wat een mooie lieve foto. Jullie hebben een schitterende dochter.
  Ik volg op Twitter en Bloglovin’ en ben liker op FB.
  Zelf zou ik ook kiezen voor een mooie canvas. Ben dol op fotograferen (huis, tuin en keuken-fotografie) en ook ik heb diverse plaatjes “geschoten” die de moeite waard zijn. Die ook door anderen gezien mogen worden.

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 6 juni 2014 at 12:04

  Ik zou een foto op hout of op plexiglas bestellen.

 • Avatar van Merel Bakker
  Reply Merel Bakker 6 juni 2014 at 10:53

  Ik zou heel graag een paar mooie foto’s op canvas willen van mijn 2 favoriete manegepaarden. Ik heb al heel veel mooie foto’s, want mijn vader is gek op fotograferen, dus een keuze maken zou dan wel lastig worden…haha. Maar dat zou natuurlijk wel super leuk zijn!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 6 juni 2014 at 10:48

  wat leuk! als ik win zou ik ook voor een groot doek gaan denk ik :) met een leuke foto van mijn katten voor in de woonkamer ^^ ik ben trouwens nog steeds super blij met mijn gewonnen postercandy foto poster :D

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 6 juni 2014 at 10:47

  wat een mooie canvas! Ik doe graag mee omdat ik ook graag zo een canvas van ons drieën zou willen eens ons meisje er is!

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 6 juni 2014 at 09:41

  Ik wil al heel lang een canvasfoto van mijn 3 schatten van nichtjes voor op mijn slaapkamer. Ik volg je op bloglovin en FB.

 • Avatar van Beautyding
  Reply Beautyding 6 juni 2014 at 09:00

  Wouw, mooie foto! Ik zou graag een paar foto’s af laten drukken waar ik en een vriendin opsta met onze favoriete band. Tijdens hun concert mochten we met hen op de foto, zo vet! Mocht ik winnen, dan pak ik de camera erbij en ga ik de hele vakantie foto’s maken om van de mooiste een collage te maken. Het lijkt me een erg leuk project en ook leuk voor later. Veel succes, ik volg je op bloglovin!

 • Avatar van Deniece
  Reply Deniece 6 juni 2014 at 08:15

  Wat een gave foto inderdaad! Heel erg leuk en ook een hele leuke winactie. Ik doe heel graag mee en volgde je over al. Volgende week ga ik op vakantie en ik zou daar de leukste foto heel graag op canvas willen, vooral omdat de muren nu nog aardig leeg zijn haha

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 6 juni 2014 at 08:11

  Ontzettend gave foto van jullie drietjes! En een leuk plekje, zo boven de bank.

 • Avatar van Susanne
  Reply Susanne 6 juni 2014 at 08:03

  Ik zou hetzelfde doen als jij! Echt! Geen grap. Bij ons hangt er al 15 jaar een vierluik boven de bank en het is de hoogste tijd dat daar verandering in komt. Het lijkt mij heel leuk een foto van ons drietjes in de kamer te hebben hangen :-)!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 6 juni 2014 at 06:21

  Wat een super leuke foto is dit :-) en wat een leuk idee om dan zo’n vlak te maken. Zo heb je ineens een nieuw gevoel als je in huis bent. Goed idee dat je de foto niet in het midden hebt gehangen dat vind ik altijd zo saai
  Wat een leuke winactie en ik doe graag mee. Ik zou denk ik een mooie foto proberen te maken van mijn parkietjes en ik zou een foto van mijn nichtje laten afdrukken, dat is echt zo mijn meisje ( ze zegt altijd, ik ben van jou hé tante Linda, zo lief) en misschien wat kaarten ofzo van mijn vogeltjes dat zou ik ook super leuk vinden. Natuurlijk volg ik je overal :-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.