Beauty

Organic Surge awakening bodywash & sweet blossom body cream

19 juni 2014

organic-surge-awakening-bodywash-sweet-blossom-body-cream-1
Ik vind het altijd leuk om een nieuw merk te ontdekken, dus toen ik een tijdje geleden een email ontving van Organic Surge was ik dan ook direct heel nieuwsgierig. Ik had nog niet eerder van dit merk gehoord en ging op zoek naar meer achtergrondinformatie. De producten van dit merk zijn niet getest op dieren, bevatten geen parabenen, SLS, geur- en kleurstoffen, bevatten minimaal 99% aan natuurlijke ingrediënten, hebben het EcoCert keurmerk, zijn zelfs geschikt voor de gevoelige huidjes èn de producten zijn ook nog eens erg leuk geprijsd. Ik probeerde de awakening bodywash en de sweet blossom body cream. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews.

organic-surge-awakening-bodywash-sweet-blossom-body-cream-2
De awakening bodywash (250ml, €7,50) heeft een heerlijke frisse en ietwat ‘pittige’ geur en is perfect voor die ochtenddouche waarbij je even goed wakker wil worden of voor die plakkerige zomerdagen waarbij je wel wat verfrissing kan gebruiken. Er zit onder andere aloë vera, glycerine, zeezout en verschillende oliën in en er is gekozen voor mildere reinigers zoals ammonium lauryl sulfate (ALS) wat de hardnekkigere SL(E)S vervangt.

Een klein beetje douchegel in een douchepuff zorgt voor een heerlijk schuim en de verfrissende geur blijft na het douchen subtiel achter op de huid. Echt veel verschil met enig andere normale douchegel merk ik qua huidgevoel niet echt, omdat dit een product is wat je goed van je huid afspoelt heb ik hierbij toch niet snel last van SL(E)S. Wel is de formule zachter geformuleerd en dat is toch prettig om te weten :)

organic-surge-awakening-bodywash-sweet-blossom-body-cream-4
organic-surge-awakening-bodywash-sweet-blossom-body-cream-6
De sweet blossom body cream (150ml, €8,75) heb ik sinds dat ik het product ontving een beetje in mijn hart gesloten. De geur is namelijk heel uniek, zacht, fris en bloemig, maar er zit ook wat zonnigs en warms in. Heel erg lastig om te omschrijven, maar ik vind het heerlijk! Er zit onder andere aloë vera, glycerine, shea butter, cacao butter en verschillende (geur)oliën in.

De substantie is heel erg licht waardoor het prettig uitsmeert en je niet veel nodig hebt en toch geeft het een betere voeding dan een bodylotion. Qua voeding is het een beetje te vergelijken met een lichtere bodybutter. De crème trekt snel in en laat geen vettig of plakkerig laagje achter maar wel een heerlijke geur die subtiel aanwezig is. Mijn huid voelt na gebruik lekker zacht en soepeltjes aan en doet zeker in de zomermaanden voldoende voor mijn drogere huid.

De producten zijn te bestellen via de webwinkel van Organic Surge, de verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van je bestelling en je hebt deze vervolgens met zo’n 7 tot 10 werkdagen in huis. Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd geworden naar meer van dit merk en heb al enkele producten gezien die ik graag zou willen testen, vooral de skincare producten maken me heel nieuwsgierig..

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 21 juni 2014 at 14:33

  Het klinkt erg goed!

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 20 juni 2014 at 19:52

  Vind ik leuk! Vooral die douchegel ben ik wel benieuwd naar geworden.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 19 juni 2014 at 18:48

  oeh dat ziet er wel goed uit.

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 19 juni 2014 at 17:55

  Nog nooit gehoord van dit merk maar wat ziet de bodycream er heerlijk uit!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 19 juni 2014 at 11:14

  die body cream lijkt me nice :D

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 19 juni 2014 at 11:01

  Die body cream lijkt me echt heerlijk. Ik heb echt een zwak voor zulke producten.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 juni 2014 at 07:28

  Ik ken het merk niet maar het klinkt geweldig.
  Ben er nu ook zo nieuwsgierig naar geworden nu ik jouw post hierover heb gelezen ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.