Beauty

Vaderdag beauty cadeautips tot €50,-

5 juni 2014

vaderdag-beauty-2014-1
Volgende week zondag is het alweer Vaderdag en alhoewel ik van mening ben dat er geen speciale dag hoeft te zijn om je vader te laten weten dat je hem lief hebt, doe ik er toch elk jaar trouw aan mee. Gezellig even op de koffie bij de (schoon)papa’s, bijkletsen met de familie en daarnaast dit jaar ook de eerste Vaderdag voor mijn man, Paul. Dat maakt het helemaal bijzonder! De cadeautjes voor Paul heb ik al binnen en hebben dit jaar helemaal niets met beauty te maken, maar omdat ik weet dat dit toch de meest gegeven categorie is voor deze dag heb ik besloten in twee artikelen verschillende beauty cadeautips te geven. Vandaag ga ik hiermee tot €50,- èn mag ik 5 mooie geurpakketten weggeven waarmee je je vader zou kunnen verrassen als je wint.

vaderdag-beauty-2014-2
Puma Green limited edition
Dit jaar lanceert Puma de geuren Yellow (voor vrouwen) en Green (voor mannen) in een gelimiteerd nieuw jasje voor een ode aan het plezier in sport, op zijn Braziliaans. De geuren zijn alleen deze zomer beperkt verkrijgbaar en zijn erg betaalbaar. De geur voor mannen is een aromatische, ‘groene’ geur die opent met een fris waterakkoord dat wordt afgezet tegen de lavendel en lelietjes-van-dalen in het hart. De basis van de geur bestaat uit sensueel vanille en wit cederhout.

De geur doet heel klassiek, energiek en fris aan en is meer geschikt voor sportievere mannen.

Puma Green eau de toilette 40ml, €15,00

vaderdag-beauty-2014-3
Bruno Banani absolute man
Bruno Banani heeft altijd wat meer uitdagende en sensuele geuren voor mannen die de meeste mannen wel lekker vinden. Deze geur opent met bruisend fruit en krachtige kruiden en je ruikt er duidelijk warme ambernoten, tonkabonen en vanille in terug. Het is een wat zwaardere geur die goed past bij mannelijke en stoere mannen. Ik werd door deze geur aangenaam verrast en ruik hem graag bij Paul (gegarandeerde knuffelgeur ♥).

Eau de toilette 30ml, €19,99
Eau de toilette 50ml, €27,00
Eau de toilette 75ml, €35,00

Showergel 150ml, €9,95
Aftershave spray 50ml, €19,99
Deodorant aero 150ml, €9,95
Deodorant vapo 75ml, €12,00

vaderdag-beauty-2014-4
American Crew NINE
Dit merk is misschien wat minder bekend, maar het is een merk wat enkel producten voor mannen ontwikkelt en verkoopt en is enkel bij geselecteerde kapsalons te koop (Google is your friend!). De geur is mannelijk, verleidelijk en uit onderzoek is gebleken dat 9 op de 10 vrouwen hem lekker vindt bij een man. In de geur ruik je een frisse appelbasis gemengd met koriander, kruidnagel, hars en muskaat. Het is een kruidige en mannelijke geur, meer geschikt voor de stoerdere mannen.

Eau de toilette 75ml, €29,00

vaderdag-beauty-2014-5
GUESS Night
Het Amerikaanse lifestylemerk dat bekend staat om zijn denim introduceert deze verleidelijke, kruidige en houtachtige geur voor energieke mannen. Je ruikt er peper, grapefruit, vetiver, geranium, cederhout, vanille en patchouli in terug wat een sensueel geheel maakt. Misschien niet helemaal geschikt om aan je vader cadeau te geven, maar wel aan je man/vriend (papa van jouw kindje). De geur is net wat verrassender dan een standaard mannengeur en blijft voor een eau de toilette verrassend lang ruiken op mijn man’s huid.

Eau de toilette 30ml, €28,00
Eau de toilette 50ml, €40,00
Eau de toilette 100ml, €50,00

Showergel 200ml, €17,50
Bodyspray 150ml, €17,50

Winactie
Van deze laatste cadeauverpakking van GUESS Night mag ik er maar liefst 5 weggeven! De winnaars ontvangen deze nog op tijd voor Vaderdag in huis om zo cadeau te kunnen geven. Meedoen is makkelijk:

– volg Curvacious op Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’
– laat een reactie achter onder dit artikel met de leukste herinnering aan je vader.

Deze winactie loopt tot en met 11 juni 2014, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Good luck!

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Chanine
  Reply Chanine 11 juni 2014 at 07:10

  Min mooiste herinnering van mijn vader en is lekker bitterkoekjes eten met een kop thee.
  En de hele middag dansen in de woonkamer.
  Super veel lol gehad

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 10 juni 2014 at 10:01

  Ja leuk! Heb ik toch een vaderdagcadeautje! Ik zie nu veel terug in hoe mijn vader met mijn dochter omgaat en hoe hij met mij omging: liefdevol en plagerig. Heerlijk :-) Ik doe graag mee met je actie.Ik volg en like je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) / FB (melissa.vanstipdonkmaas) / Instagram (melissamaas1984). Gr. Melissa

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 juni 2014 at 16:21

   Hi Melissa, jij bent één van de 5 winnaars voor het Guess Vaderdag geurpakket. Gefeliciteerd! Mail je voor morgenochtend je adresgegevens naar info(@)curvacious.nl, dan komt het pakket z.s.m. naar je toe. Fijne dag! :)

   • Avatar van melissa
    Reply melissa 12 juni 2014 at 16:24

    Echt helemaal super! Ik ben er echt blij mee! Heb net mijn gegevens gemaild :-)
    Liefs Melissa

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 9 juni 2014 at 21:17

  Zaterdag was altijd onze vaste papa-dochterdag,
  het was het moment waar ik de hele week naar uitzag.
  Het leukste vond ik als papa een film maakte van mij,
  Hij pakte zijn camera en kwam steeds dichterbij,
  Ik toonde mijn ‘radslag’ of een scheve koprol,
  En we hadden voor de camera hele dikke lol.
  Ik gilde, kirde en lachte zo hard als ik kon,
  Dat was echt het moment waarop onze speciale band begon.
  Nog altijd is mijn papa voor mij heel speciaal,
  Extra verwennerij op Vaderdag verdient hij dan ook helemaal!

 • Avatar van Mar
  Reply Mar 8 juni 2014 at 23:59

  Ik mocht vroeger ’s zaterdags altijd met hem mee naar de markt en dat gaf wel een heel speciale band.

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 8 juni 2014 at 22:54

  Ik doe graag mee voor mijn man, hij is de liefste papa van de hele wereld :-) een paar jaar terug is er bij onze zoon een vorm van autisme geconstateerd. Hij moest toen echt even al zijn verwachtingen richting onze zoon bijstellen, hij heeft dat super gedaan en het zijn echt dikke maten !! zo trots op hem !!

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 8 juni 2014 at 20:35

  Heel erg leuk voor Vaderdag, ik doe graag mee voor mijn vader :)

 • Avatar van eppie69
  Reply eppie69 8 juni 2014 at 16:20

  hij leerde me fietsen, wij naar buiten, hij draait zich om en weg was ik op de fiets, kon er nooit meer overuit…

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 8 juni 2014 at 16:02

  Ook al is hij moe van ’t werken,
  nooit laat hij dit aan mij merken.
  We dollen en ravotten heel wat af
  en soms doet hij verschrikkelijk maf.
  Samen naar de winkel op de fiets,
  door regen en wind het scheelt hem niets!
  Mijn papa is mijn grote vriend
  die zeker alle lof verdiend

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 8 juni 2014 at 15:58

  Super! Ik volg je al een tijdje op bloglovin! De leukste herinnering aan mijn vader is onmogelijk uit te kiezen.. maar wat ik heel mooi vond was onze fietsvakanties samen!

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 7 juni 2014 at 22:09

  Mijn leukste herinnering met mijn vader moet nog echt komen en dat is binnenkort wanneer hij zijn eerste kleinkind ziet. Maar vroeger deden we ook leuke dingen ik ging vaak varen in mijn school vakanties omdat hij op een boot werkte. En mijn vader staat en stond altijd erg goed voor mijn klaar.

 • Avatar van will
  Reply will 7 juni 2014 at 20:27

  Sorry, dat volgen is voor mij allemaal te ingewikkeld op mijn leeftijd.
  Misschien mag ik zonder dat ook meedoen?

 • Avatar van will
  Reply will 7 juni 2014 at 20:24

  Ik heb heel veel mooie herinneringen aan mijn vader. Hij is altijd een goede vader geweest.
  Hij is helaas gestorven een jaar na mijn bruiloft. Ik was toen 23 jaar, Ben nu 68 en kan mij heel veel kleine dingetjes herinneren. Maar toch vervaagd alles.
  Dit heerlijke geurtje kan ik niet meer aan hem geven, maar wel aan mijn man. Die ook altijd een goede vader is voor zijn kinderen en opa voor zijn kleinkinderen. Hij verdiend als vader ook wel een heerlijk geurtje.

 • Avatar van Dana Noa
  Reply Dana Noa 7 juni 2014 at 19:32

  De leukste herinnering
  ik was 5 jaar en ging voor de 1e (en laatste) keer met mijn vader met de trein winkelen in een andere stad
  Ik kreeg een mooi speelgoed drumstel waar ik dolgelukkig mee was :)
  Nu is hij nog altijd en top vader en tevens top opa!
  Hij verdiend een heerlijke geur !

 • Avatar van Joanne
  Reply Joanne 7 juni 2014 at 18:47

  Hey! Wauwie, wat een te gekke winactie! De leukste herinnering aan mijn vader is toen we samen naar Disney land Parijs gingen! Het was super gezellig en ik denk hier nog vaak aan terug. Mijn vader is echt een schat en ik wil hem graag goed verwennen! Hij verdient een lekker geurtje omdat hij de beste is! Alvast heel erg bedankt voor deze awesome winactie. Xxx me

  • Avatar van Joanne
   Reply Joanne 7 juni 2014 at 18:48

   En ik volg trouwens alles! :)

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 7 juni 2014 at 16:36

  Hier kan ik mijn vader vast goed mee verwennen! Ik doe graag mee, ik volg je op Bloglovin.

 • Avatar van carlijn
  Reply carlijn 7 juni 2014 at 13:56

  Ik heb veel leuke momenten met mn vader maar onlangs ben ik met papa en mn zusje naar phantasialand geweest in duitsland. Echt, het was zo leuk en zo gezellig! We hebben heel veel gelachen!

 • Avatar van Grete Karina
  Reply Grete Karina 7 juni 2014 at 10:28

  Mijn vader van 81 is een warme lieve schat, die zijn hele leven lang voor zijn dochters en kleinkinderen klaarstaat.
  Ik heb heel veel mooie en lieve herinneringen, maar misschien wordt gisteren wel mijn mooiste herinnering aan hem.
  Zijn kleindochter trouwde en hij was ontroerend blij voor haar, hij straalde!
  De hele avond was hij niet van de dansvloer af te slaan, ondanks zijn leeftijd, de warmte, de lange dag, hij ging er voor.
  Ik volg je op FB en op twitter (op twitter als @Zeemeervrouw).
  groetjes Grete

 • Avatar van Aniek
  Reply Aniek 7 juni 2014 at 08:53

  Hij heeft zojuist mijn nieuwe studentenkamer weer helemaal opgeknapt en geverfd.

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 7 juni 2014 at 05:38

  Het samen knutselen aan ontelbare “projecten”………………..

 • Avatar van claudia
  Reply claudia 7 juni 2014 at 00:13

  Mij mooiste herinnering dat als klein meisje mee mocht bijna elke zaterdag naar de voetbal kantine en als er ek/ wk was mee mocht naar cafe vind dat me vader met vaderdag extra in zonnetje gezet mag worden hij is nooit boos en is heel sociaal voor andere zo sociaal dat hij zich zelf wel eens vergeet

 • Avatar van Milou
  Reply Milou 6 juni 2014 at 22:33

  al die verhalen zijn leuk maar gewoon eenvoudig ik wil dit winnen voor mijn vader want hij verdient het

 • Avatar van Doortje Nicolai
  Reply Doortje Nicolai 6 juni 2014 at 21:53

  Mijn (biologische) vader is een Griek en ik heb hem -na een lange zoektocht- voor het eerst gezien toen ik 19 was.. We hebben toen samen een onvergetelijke reis over de Peloponessos gemaakt, waar we
  heel veel plaatsen uit de Oudheid hebben bezocht..
  Ondertussen is mijn vadertje 88 en ’t wordt hoog tijd om hem weer met mijn bezoek te verblijden en
  GUESS wat ik dan voor ‘m meeneem naar Athene: dit mooie Vaderdagcadeau..! <3

  Groetjes,
  Doortje

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 juni 2014 at 16:22

   Hi Doortje, jij bent één van de 5 winnaars voor het Guess Vaderdag geurpakket. Gefeliciteerd! Mail je voor morgenochtend je adresgegevens naar info(@)curvacious.nl, dan komt het pakket z.s.m. naar je toe. Fijne dag! :)

   • Avatar van Doortje Nicolai
    Reply Doortje Nicolai 12 juni 2014 at 20:17

    Wat hartstikke leuk, dank je wel Desirée! Ik heb je een mailtje gestuurd met mijn adres-
    gegevens,
    Lieve groet,
    Doortje

 • Avatar van Shana
  Reply Shana 6 juni 2014 at 19:27

  Ik heb nog niets voor vaderdag, dus dit zou ideaal zijn!
  + als hij het geurtje toch niet lekker vindt, kan ik het nog altijd mijn vriend aansmeren ;)
  Fingers crossed!

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 6 juni 2014 at 17:17

  Superleuke actie! Mijn vader zou hier super blij mee zijn!
  Ik heb nog een hele leuke herinnering aan mijn vader, toen ik een jaar of 5 was ging ik met mijn ouders en broer op vakantie naar Frankrijk. We stonden lekker aan het strand en mijn vader nam mij en mijn broer mee aan zijn hand om net in het water te gaan staan. Toen kwam er plots een hele grote golf, waardoor mijn broer en ik beide kopje onder gingen en mijn vader loslieten. Ik herinner me nog hoe ik, na een flinke portie zand happen, boven kwam en eindelijk mijn papa zag staan, wat was ik blij! Iedere keer als ik nu op het strand ben een golven zie, denk ik aan dat moment terug.

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 6 juni 2014 at 11:58

  Mijn vader ruikt altijd lekker, ik herken zijn geur onmiddellijk!
  Dat was als kind fijn en helemaal goed.

 • Avatar van Corinne
  Reply Corinne 6 juni 2014 at 10:14

  Leuke actie! Ik volg je op FB, IG, Bl + al een tijdje ook op Twitter.Eén herinnering van vroeger staat me altijd nog bij. Mijn vader werkte in de bouw en ging altijd om 05.00 uur op, moest vaak een paar uur rijden. Ik kwam dan naar beneden, ukkie van 4,5,6 en kreeg dan altijd een boterham met speculaas van hem. Fijn om aan terug te denken. Relatie is daarna flink verslechterd, maar nu weer goed. Wijsheid komt met de jaren… :-)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 6 juni 2014 at 09:36

  Deze winactie sla ik over maar share het natuurlijk wel voor je via diverse soc.med.k..

  Fijne en zeer zonnige dag Xoxo

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 6 juni 2014 at 08:41

  Heel veel leuke herinneringen aan mijn vader en gelukkig maken we ook nog veel leuke herinneringen.
  Hij is nu inmiddels bijna 70 en nog vol energie gelukkig.

  Maar als ik echt moet spitten naar herinneringen dan zijn dat toch de momenten dat mijn vader aan het spelen was met onze kinderen.
  Ze zijn nu inmiddels ruim 15 en 13 jaar dus echt spelen met opa doen ze niet meer….maar wel dollen. ;-)
  Hoe hij met zijn kleinkinderen omgaat moet ik altijd aan mijn opa denken(zijn vader).Ook een geweldige lieve man vol met geintjes!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 juni 2014 at 16:23

   Hi Nicole, jij bent één van de 5 winnaars voor het Guess Vaderdag geurpakket. Gefeliciteerd! Mail je voor morgenochtend je adresgegevens naar info(@)curvacious.nl, dan komt het pakket z.s.m. naar je toe. Fijne dag! :)

   • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 12 juni 2014 at 16:26

    Ow wat gaaf!!!
    Mail komt er direct aan.
    Heel erg leuk.Bedankt!!!

   • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 14 juni 2014 at 19:17

    Vandaag binnen gehad….wat een snelle levering!
    Nogmaals bedankt en een gezellige vaderdag morgen ;-)

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 6 juni 2014 at 00:04

  Leuk artikel Desirée! Ik vind het altijd interessant als er iets voor de mannen wordt geplaatst :-) De Bruno Banani schijnt heerlijk te zijn volgens mijn neefje :-)

  Leuke winactie ook, juist ’s leuk dat het is om weg te geven. Mijn leukste herinnering aan mijn vader.. haha nou vooral toen ik met hem ging skiën in Oostenrijk, hij vloog letterlijk overal tegenaan en heb heel de vakantie in mijn broek gepiest van het lachen. Ondanks dat het een mopperkont kan zijn, staat ie altijd voor me klaar. Wat ik zo grappig vond, geen herinnering dat niet, hij wil graag voor deze vaderdag een aromatherapie lamp hebben om geurtjes mee te verspreiden. En hoe leuk zal het zijn als ik zo’n geurtje mag geven wat ie ook nog ’s lekker kan opspuiten. Alle papa’s verdienen dat toch :-)

  Ik volgende je btw overal al op :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 juni 2014 at 16:22

   Hi Heidi, jij bent één van de 5 winnaars voor het Guess Vaderdag geurpakket. Gefeliciteerd! Mail je voor morgenochtend je adresgegevens naar info(@)curvacious.nl, dan komt het pakket z.s.m. naar je toe. Fijne dag! :)

   • Avatar van FabulousHeidi
    Reply FabulousHeidi 12 juni 2014 at 17:26

    Ow wat leuk!!! Dank je wel! Ik mijn paps zeker blij maken hiermee! Super! Ik ga mailen :-) jij ook een fijne dag Desirée! liefs!

 • Avatar van Yvette
  Reply Yvette 5 juni 2014 at 22:26

  Alle herinneringen met mijn vader zijn leuk, behalve de ruzies <3
  Liefs

 • Avatar van Beautyding
  Reply Beautyding 5 juni 2014 at 21:26

  Ik heb een hele hoop leuke herrineringen aan mijn vader, omdat we vaak op pad gaan. Zo gaan we samen naar de Ardennen, universiteit en paardrijden.
  Wat ik nooit zal vergeten, is zijn reactie toen we hem een pakket gaven om zelf bier te brouwen. Hij had nooit gedacht dat hij dat zou krijgen en was blij verrast. Ondertussen staat de halve garage vol met zelf gemaakt bier en heeft hij meerdere vrienden besmet met zijn nieuwe hobby.
  Vroeger, toen ik een klein meisje was noemde ik deodorant en parfum Stinkiestankie. Voordat papa en mama gingen moesten ze even stinkiestankie opdoen.

 • Avatar van Lenneke
  Reply Lenneke 5 juni 2014 at 20:38

  Mijn leukste herinnering aan mijn vader is dat we samen in Parijs zijn geweest :)

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 5 juni 2014 at 20:31

  Wat leuk zeg. Ik volg je via FB en bloglovin.

 • Avatar van Celine
  Reply Celine 5 juni 2014 at 20:26

  Wauw dit zou zo’n mooi cadeau zijn!

  Ik ben 10 jaar geleden met mijn lieve vader naar Venetië geweest, waar we heerlijke ijsjes hebben gegeten en prachtige Venetiaanse maskers hebben bekeken. Nu ik eraan terug denk wordt tijd om weer zo’n leuk tripje te organiseren! :D

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 5 juni 2014 at 19:42

  Ik doe graag mee. Ik volg je via bloglovin en heb geliked.
  Ik volg je ook op facebook en twitter.

  De leukste herinnering is de ijsjes die we spontaan gingen eten bij de Italiaan. Van die enorme coupes!

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 5 juni 2014 at 19:34

  Ik weet nog dat ik op een donderdagavond in de winter met mijn vader naar de stad toe ging op de fiets en wij door een donker bos gingen fietsen. Wij hadden ook een andere weg kunnen nemen maar mijn vader vond het wel spannend. Ik uiteraard ook maar ook wel een beetje eng. Ik wil mijn vader graag een heerlijk geurtje cadeau doen voor alle spannende momenten die ik met hem beleefd heb en waar ik goed herinneringen aan heb.

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 5 juni 2014 at 18:32

  Mijn leukste herinnering aan mijn vader? Of gewoon waarom mijn pappie de beste van allemaal is? Want mijn leukste herinnering is namelijk dat hij een keer zijn kunstgebit is vergeten en hier pas na anderhalf uur achterkwam terwijl hij al in België reed hahaha. Of die keer dat hij na een feestavond wel ‘even de hond’ uit zou laten en vervolgens heel de buurt dikke lol had omdat hij met hond en al in het gras lag. We hebben ‘m er maar uitgeplukt. Mijn moeder wist de volgende ochtend niet wat ze hoorde, hi-la-risch!

  Maar waarom hij de beste is? Omdat ik maar iets kwijt hoef te zijn en mijn pappie begint te zoeken, ik hoef maar iets te willen en hij maakt het voor me. En toen de hond mijn peperdure pumps opvrat, toen kocht hij als verrassing nieuwe voor me. Huishouden he? Toch hou ik van paps en hij van ons!

 • Avatar van Monique Heijnemans
  Reply Monique Heijnemans 5 juni 2014 at 18:15

  Mijn vader is een man van weinig woorden, maar als er wat is staat hij altijd klaar met wijze raad!!
  Het zou geweldig zijn om hem met vaderdag extra in het zonnetje te zetten <3
  Hij staat op in alle vroegte om 04.30 om op zijn kleinkinderen te passen dat vind ik echt ontzettend lief!!
  Hij doet veel voor de gemeenschap voor de ouderen en de jeugd :-D
  Hij komt echt aangevlogen als er ook maar iets aan de hand is.
  En een knuffel voor mij en zijn kleinkinderen zijn voor hem een begrip.
  Zijn handen wapperen als er iets gedaan moet worden.
  Zijn lach maakt ons gelukkig.
  Zo af en toe gaat hij vissen en wandelen dat zijn zijn hobby's dan straalt hij helemaal! <3
  Ik zou ontzettend dankbaar zijn met dit prachtige cadeau, hij zou het enorm waarderen, niet zoveel zeggen want hij is een man van weinig woorden, mijn zijn ogen zouden stralen :-D Zo is mijn vader en ook al ben ik wat groter hij is en blijft mijn held!

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 5 juni 2014 at 18:03

  Hem helpen in de tuin!!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 5 juni 2014 at 16:27

  I am in! Ik heb nog niets voor vaderdag, maar mijn vader verdient aaaabsoluut een cadeautje. Mijn mooiste herinnering is dat hij vorige zomer helemaal van Belgie naar Zwitserland is gereden om mij te helpen met mijn verhuis hier. Hij was de hele nacht onderweg geweest, had niks geslapen en heeft me de dag nadien van ’s morgens tot ’s avonds geholpen met verhuizen, om de volgende ochtend weer opnieuw naar Belgie te vertrekken. Only dads would do that… :-)

 • Avatar van Ilse prins
  Reply Ilse prins 5 juni 2014 at 15:14

  Wauw! Wat een superleuke actie zeg!! Ik doe heeeeel graag mee voor mijn superdaddy! Hij is net herstellende van een hele vervelende ziekte die hij maar wel mooi overwonnen heeft, ben echt supertrots op hem… En dat vind ik een hele mooie herinnering!!:):) Verder natuurlijk de leuke vader dochtermomentjes,en gezellig samen borrelen op de vrijdagavond…. Mijn pap is de beste:):).. Hij verdient wel zo’n overheerlijk geurpakket…Zonnige groetjes van Ilse

 • Avatar van Mirne
  Reply Mirne 5 juni 2014 at 14:56

  Ik heb geen contact meer met mijn vader en eigenlijk maar weinig leuke herinneringen aan vroeger. Toen ik nog klein was snee hij mijn brood in puzzelstukjes, omdat ik anders niet wilde eten. En zo kon ik spelen en eten tegelijk. :)

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 5 juni 2014 at 14:55

  Wat ontzettend leuk! Ik volgde je overal al, ik heb je alleen op Facebook nog even geliked. Wat ontzettend leuk dat je prachtige cadeauverpakking van Guess Night maarliefst 5 keer mag weggeven! De allerleukste herinnering aan mijn vader, pfoe. Hij is er echt altijd voor me dus dat is lastig. Toen ik voor mijn 16e verjaardag een weekendje naar New York mocht met hem was het zo onwijs gezellig. Eindelijk eens even met z’n tweetjes.

  Ook moeilijke momenten maakten de band met mijn vader sterker. Afgelopen zomer werd hij in Thailand geprikt door de dodelijke Dengue mug. Wat zijn we bang geweest.. Een aantal weken heeft hij daar in het ziekenhuis gelegen, en wij – ik en mijn twee zusjes – moesten weer terug naar Nederland. Mama bleef daar met hem achter. We hebben ons ontzettend veel zorgen gemaakt en veel verdriet gehad, maar gelukkig is hij weer opgeknapt. Wat een fijn moment toen we hem weer in Nederland in onze armen konden sluiten, een ontzettend fijn moment.

  Ik zou m’n vader graag deze heerlijke geur cadeau doen, want echt waar, hij is de liefste papa van de wereld! <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 juni 2014 at 16:23

   Hi Denise, jij bent één van de 5 winnaars voor het Guess Vaderdag geurpakket. Gefeliciteerd! Mail je voor morgenochtend je adresgegevens naar info(@)curvacious.nl, dan komt het pakket z.s.m. naar je toe. Fijne dag! :)

 • Avatar van Deniece
  Reply Deniece 5 juni 2014 at 14:45

  Ik doe heel erg graag mee met de winactie! Ik volg je nu ook overal.

  Het is zo ontzettend lastig om te kiezen! Het is voornamelijk meer dat mijn papa altijd voor mij klaar staat en niets te veel is om te doen. Wanneer ik hem ergens voor bedank, vind hij het normaal dat hij het doet. Terwijl dat natuurlijk helemaal niet zo is! Mooie momenten vind ik altijd, wanneer ik ziek ben of heel erg verdrietig dat mijn vader met een knuffel klaar staat.

  Leuk om te zien dat mijn paps een grote kerel is, maar met een klein hartje. Hij doet vaak “stoer” met veel grapjes, maar ondertussen waardeert hij het altijd ontzettend als ik langskom of hem op bel.

  Het zou leuk zijn, als ik zo’n mooi pakket mee kan nemen met vaderdag!

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 5 juni 2014 at 14:43

  Mijn vader kan tegenwoordig prima koken. Maar vroeger dus niet; dat deed hij ook alleen maar in noodgevallen. Die noodgevallen zagen wij (zussen en broer) dan wel altijd als een feest: dan kwamen er altijd gebakken aardappelen op tafel.

 • Avatar van janny v dorst
  Reply janny v dorst 5 juni 2014 at 14:43

  Als klein meisje keek ik altijd al op tegen mijn vader, hij was mijn held. Ik herinner me nog goed, dat we toevallig als eerste ter plekke waren bij een ongeluk, onderweg naar opa en oma. En dat mijn vader ging helpen en later helemaal onder het bloed zat. Later kregen we een bos bloemen thuisgestuurd met een kaartje, waarin mijn vader bedankt werd voor het redden van die persoon zn leven. Dat is me altijd bijgebleven. Misschien niet ‘de leukste’ herinnering, maar wel een die een diepe indruk heeft achtergelaten.
  Maar dit doet mijn vader al 40 jaar als werk, bij de politie, en is ook niet t enige bedankje geweest.
  Nu als volwassene, zie ik pas echt in hoe zwaar (emotineel en lichamelijk) en gevaarlijk dat werk kan zijn. En daarom is hij nog steeds mijn held. :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 5 juni 2014 at 14:21

  leuk actie ik doe graag mee :D ik volg en like je overal!

  mijn leukste herinnering aan mijn paps is eigenlijk meer bewustwording dan echt herinneren: dat ik elke keer weer zie dat ik steeds meer op hem ga lijken, qua uiterlijk maar ook innerlijk :3

 • Avatar van inge van den berg
  Reply inge van den berg 5 juni 2014 at 14:20

  ik doe graag mee aan deze Vaderdagactie van Curvacious. Ik ben ook lid van de facebookpagina. Guess ken ik wel maar niet de herengeur. De leukste herinnering zijn de kampeervakanties met het gezin. Hij ‘bediende’ de barbecue en wij konden lekker genieten. Helaas is het al lang geleden maar daarom is het ook een leuke herinnering.

 • Avatar van Cheyenne
  Reply Cheyenne 5 juni 2014 at 14:19

  Wat leuk. Ik ben nog op zoek naar een leuk cadeautje voor vaderdag maar wel voor mijnschoonvader. Hij luisterd altijd naar me en ik wil hem graag bedanken voor zijn steun. Ik wil hem graag verassen met dit heerlijke geurtje omdat hij het hele jaar er is voor mijn vriend en ik Ik heb alle stappen gedaan.

  Groetjes,

  Cheyenne j

 • Avatar van Angeline
  Reply Angeline 5 juni 2014 at 14:09

  Moeilijk om er één tussen uit te pikken maar waar ik altijd met veel plezier aan terugdenk zijn de karaoke -avonden die georganiseerd werden op de camping en waar mijn vader en ik dan aan mee deden.Dolle pret.

 • Avatar van Linda Achterb erg
  Reply Linda Achterb erg 5 juni 2014 at 14:03

  Hier zou ik mijn lieve vadertje heel erg mee kunnen verrassen!!! Héérlijk!!!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.