Beauty

Vaderdag beauty cadeautips tot €75,-

11 juni 2014

vaderdag-beauty-cadeau-luxe-1
Komende zondag 15 juni is het alweer Vaderdag, dè tijd om je vader (of de papa van je kindje) nog eens extra te laten weten hoe bijzonder hij voor je is. Vorige week gaf ik al enkele Vaderdag beauty cadeautips die in prijs varieerden tussen de €15,- en €50,- en vandaag ga ik een stapje verder met enkele luxe producten tot en met ongeveer €75,-. Voor mij persoonlijk zijn parfums bijna altijd een schot in de roos, maar dat heeft er natuurlijk ook mee te maken dat de mannen die ik ken hier ook gek op zijn en interesse in hebben. Let er wel op dat je een juiste keuze maakt. Let op wat hij normaal draagt en wat voor type het is, dan kom je al snel een heel eind.

vaderdag-beauty-cadeau-luxe-2
Remington vacuum beard & grooming kit €59,99
Laat ik beginnen met het product wat geen parfum is, namelijk dit elektrische tondeuse/groomer voor de baard/snor. Mijn man scheert zijn hoofd al zo’n tien jaar helemaal glad met een mesje, maar zijn baard en snor houdt hij graag netjes bij. Eerder deed hij dat met een standaard scheerapparaat of een tondeuse, maar hij merkte toch dat deze niet zo heel precies kon scheren. Ik merkte na een scheersessie vooral de weggesprongen afgeschoren haartjes in de badkamer op het schapje en op de wastafel. Echt zo’n ergernisje, want die haren gaan overal tussen zitten.

Voor beide problemen is deze tondeusekit een oplossing. Hij zuigt de afgeschoren haartjes op in een reservoir die je naderhand kan legen, en echt er liggen nog maar amper haartjes op Paul en de wasbakomgeving als hij klaar is. Top! Daarnaast zitten er verschillende opzetstukken op waarmee je een baard, snor maar ook het hoofd heel netjes bij kan houden en in model kan scheren. Perfect dus voor mannen die hun baard graag goed verzorgen en er een mooie vorm in willen behouden. Ook fijn: het draadloze model doet het na het opladen zo’n 60 minuten en dat is veel!

vaderdag-beauty-cadeau-luxe-3
Gucci Guilty stud limited edition pour homme
Alweer eventjes geleden liet ik de variant voor vrouwen van deze geur aan jullie zien (Gucci Guilty stud limited edition pour femme), maar er is natuurlijk ook aan de mannen gedacht. De zilverkleurige flacon lijkt bezaaid te zijn met studs en maakt een mooi collectors’ item voor de liefhebber. De geur is te omschrijven als een aromatische fougère en je ruikt er roze peper, patchoeli, citroen, lavendel, oranjebloesem en cederhout in. Het maakt zeker geen standaard mannengeur en is wat mij betreft goed geschikt voor de wat stoerdere, krachtige en sportievere man.

Eau de toilette 90ml, €73,00

vaderdag-beauty-cadeau-luxe-4
Davidoff Cool Water Night Dive
De normale variant van deze geur is voor mij persoonlijk geen liefhebber en ook Paul is voor zichzelf niet heel erg gecharmeerd van de normale mannelijke variant van Cool Water. Daar bracht deze nieuwe variant die recentelijk werd geïntroduceerd verandering in. Het is alsnog een frisse geur te noemen, maar dan een stukje zwaarder en mysterieuzer. Je ruikt er groene bonen, pistache, tabak, zwarte peper, salie, suède, musk, mastiekhout, wierookachtige noten, munt, waterig fruit, kasjmier en amberachtige balsem geurnoten in. Het geheel maakt een frisse, opwekkende geur waarvan de zwaardere, intense geurnoten het langst blijven ruiken op de huid.

Eau de toilette 50ml, €33,28
Eau de toilette 75ml, €52,17
Eau de toilette 125ml, €72,17

After shave splash 75ml, €33,28
After shave balm 100ml, €33,28
Showergel 150ml, €11,06
Deodorant stick 75ml, €19,94

vaderdag-beauty-cadeau-luxe-5
Hugo Boss Boss Bottled Unlimited
Boss Bottled is de klassieker van Hugo Boss en de best verkopende mannengeur waar wereldwijd 10 internationale topvoetballers voor gecontracteerd zijn die hun voetbaltenue verruilen voor kleding van Hugo Boss. Voor Nederland is dit Robin van Persie die zowel in 2011 als 2012 werd uitgeroepen als FWA’s Footballer of the Year. Deze Unlimited variant komt in een mooie witte flacon en wordt uitgebracht in gelimiteerde oplage. Het is een frisse en moderne variant van de klassieker die geschikt is voor de sportieve man die houdt van een aromatische ‘groene’ geur. Je ruikt er munt, citrusroos, ananas, sandelhout, musk en vioolblaadjes in.

Eau de toilette 50ml, €61,00
Eau de toilette 100ml, €79,00

vaderdag-beauty-cadeau-luxe-6
Bottega Veneta pour homme
De vrouwenvariant van deze geur vind ik zelf heel aangenaam, en ook de Bottega Veneta Eau Légère en de recent uitgebrachte Bottega Veneta essence aromatique vind ik erg lekker. Heel anders dan ik normaal draag, maar fijn om mee af te wisselen met warm weer. Paul en ik waren dan ook direct heel erg nieuwsgierig naar de mannenversie van de originele geur die eerder dit jaar werd uitgebracht. Deze tijdloze en klassieke geur is perfect voor mannelijke mannen en het maakt echt zo’n signature scent. Je ruikt er jeneverbes, bergamot, den, salie, pimento, patchoeli, leer, spar en labdanum in. Een rokerige, houtige en aromatische geur voor de mannelijke man, zoals ik altijd zeg *zet zwaardere stem op* de ‘oerman’. Ja, dit is hier in huis zeker een geliefde favoriet bij Paul!

Eau de toilette 50ml, €63,28
Eau de toilette 90ml, €88,83

Showergel 200ml, €31,06
After shave balsem 200ml, €51,06
Deodorant stick 75g, €29,94

Welk parfum voor mannen is jouw favoriet voor bij je vader, je vriend of man?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Denise
    Reply Denise 11 juni 2014 at 14:25

    Gucci Guilty is zo’n heerlijke geur! <3

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 11 juni 2014 at 14:20

    Leuke tips ik vindt zelf die van Gucci het mooist ;-)

  • Avatar van beautyforgirls
    Reply beautyforgirls 11 juni 2014 at 14:13

    Leuke tips. Ik heb Gucci Guilty voor mijn paps gehaald.
    Liefs, xxx

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.