Beauty Fashion Lifestyle

Vaderdag cadeau tip | YourGift

10 juni 2014

YOURGIFT-Giftcards_staand_collage_persp-72dpi
Een cadeautje kopen voor een vrouw is voor mij persoonlijk altijd makkelijker dan voor een man en volgens mij ben ik hier niet de enige in.. Mocht je nu voor dit jaar helemaal geen inspiratie hebben waarmee je je vader komende zondag een plezier zou kunnen doen voor Vaderdag, dan is een cadeaukaart nog altijd een idee. Zo geef je toch een leuke attentie, maar kan hij helemaal zelf een keuze maken waar hij het aan uit zal geven.

De YourGiftkaart is verkrijgbaar in verschillende thema’s, is aan te schaffen via onder andere de YourGift website, Primera, Jumbo, Shell, C1000 en PostNL voor een waarde tussen de €10,- en €150,-. De giftcard is vervolgens in te leveren bij meer dan 100 webwinkels en ruim 6.000 winkels, verspreid over het hele land.

Of je vader nu meer een klusser is, graag een stoer uitje wil ervaren, een nieuw parfum wil aanschaffen of bijvoorbeeld een horloge op zijn verlanglijst heeft staan, met de YourGift cadeaukaart maakt hij de keuze helemaal zelf. Zo zit je in ieder geval altijd goed!

Tip: ben je tussen de 8 en 14 jaar en koop je voor Vaderdag een YourGift card dan maak je ook nog eens kans op 1 van de 20 plaatsen voor de voetbalclinic met de Ajax vrouwen op 18 juni 2014. Ben je ouder dan 14 dan kan je hier bijvoorbeeld ook je dochtertje, zusje of nichtje voor opgeven ;) Deze actie loopt t/m 15 juni 2014.

Ga hier naar de website van YourGift voor meer informatie.

Heb jij al een idee wat je je vader dit jaar voor Vaderdag gaat geven?

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 11 juni 2014 at 10:46

  Ik geef hem een geurtje.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Romano
  Reply Romano 10 juni 2014 at 23:38

  Wat leuk dat je eens over YourGift blogt. Ik ben zelf één van de partners van YourGift zowel met mijn productenlijn als mijn massagepraktijk en doe ook regelmatig acties met YourGift. Dus alleen maar leuk als voor deze kaart meer bekendheid komt, mede omdat de kaart ook in delen te verzilveren is voor de consument.

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 10 juni 2014 at 20:10

  leuke tip! Ik weet het nog niet, mijn man viert namelijk ook geen moederdag met mij, dus ik ben geneigd om er zelf ook niets aan te doen met hem…..slecht I know ^_^

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 10 juni 2014 at 19:10

  Dit is een leuke cadeautip ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.