Beauty

Aussie miracle dry shampoo

19 juli 2014

aussie-miracle-dry-shampoo-1
Droogshampoo. Ik ben er persoonlijk niet echt een fan van omdat het vaak zorgt voor een wat doffere aanslag op het haar en als tussenoplossing om een wasbeurt uit te stellen vind ik het toch niet zo fris aanvoelen. Maar (!) sinds ik moeder ben geworden en ik een beetje aan het jongleren ben met mijn tijd te verdelen tussen relatie, baby, werk, huishouden, sport en sociale contacten kom ik er soms niet onder uit dat ik maar even een dagje langer door moet zonder haarwasbeurt. Meestal maak ik dan een staartje of knotje waardoor een ietwat vettige haaraanzet minder opvalt, maar als ik de deur uit moet voor een boodschapje dan wil ik toch ineens wel eens naar de droogshampoo grijpen. Vanaf komende maand zal Aussie (het merk met de kauwgomballengeur) de miracle dry shampoo introduceren in 3 varianten. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review.

aussie-miracle-dry-shampoo-2
De drie verschillende varianten die worden uitgebracht zijn:

Mega Instant (ben ik de enige die gelijk moet denken aan een naam voor in Transformers? ^^) – dit is een mega oppepper en opfrisser voor je haar, voor normaal tot vettig haar. Colour Mate – deze is bedoeld om gekleurd haar te beschermen en omdat je het wassen wat langer uit kan stellen gaat je kleur zo ook nog wat langer mee. Aussome Volume is voor fijn en plat haar en zorgt naast een opfrisbeurt ook nog eens voor een flinke dosis volume.

In de droogshampoo’s zit tapiocazetmeel wat helpt om vet te absorberen zodat het haar vanaf de eerste spritz wordt verfrist zonder de bekende witte waas achter te laten. Ook zijn er Australische jojoba olie extracten aan toegevoegd en hebben alle drie de sprays de bekende Aussie haarverzorgingsproductengeur.

aussie-miracle-dry-shampoo-3
Ik vind alle varianten wel prettig werken, maar heb toch een lichte voorkeur voor de Aussome Volume variant omdat deze ervoor zorgt dat mijn haaraanzet net wat boller gaat staan waardoor mijn haar direct wat meer volume krijgt en mooier valt. Win-win dus! Links zie je mijn scheiding voor gebruik en rechts na gebruik. Zoals je ziet valt de witte waas heel erg mee al lijkt het haar wel iets doffer geworden te zijn. Even sprayen van een afstandje, wachten, doorborstelen en met de vingertoppen masseren en klaar. Zo kan je net weer een dagje door zonder het haar te hoeven wassen, heb je net wat meer volume in je haar, ruikt het lekker fris èn heeft het een beetje stugheid gekregen waardoor staartjes, knotjes en andere kapsels beter blijven zitten.

De Aussie miracle dry shampoo collectie is vanaf augustus verkrijgbaar bij ETOS en Kruidvat voor €7,11 (180ml) per stuk.

Enjoy your day!

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 21 juli 2014 at 00:41

  Ik lees hier zulke goede dingen over dat ik deze zelf ook wil proberen. Ik gebruik nog niet zo heel lang droogshampoo en weet niet welke het fijnste zijn, maar als deze ook nog eens volume geven dan is de keus niet moeilijk meer :-)

 • Avatar van Miss Sentinelli
  Reply Miss Sentinelli 19 juli 2014 at 22:29

  Klinkt goed, deze wil ik zeker nog eens gaan uitproberen. Ik heb al eens een droogshampoo gebruikt, maar deze liet echt een witte waas achter, verschrikkelijk. Maar deze ziet er echt goed uit!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 19 juli 2014 at 11:30

  Ik gebruik al een tijdje trouw de droogshampoo van Batiste. Maar deze klinkt toch ook wel erg goed.

 • Avatar van Ceetje
  Reply Ceetje 19 juli 2014 at 06:14

  Mijn vriend vind Aussie nog lekkerder dan ikzelf . Hij gaat altijd aan mm ruiken:) dit zou eigenlijk een goede haar parfum zijn voor mij; )

 • Avatar van Koalabeautymama
  Reply Koalabeautymama 19 juli 2014 at 06:09

  Die versie met meer volume wil ik wel uitproberen. Lijkt me fijn, ook als drukke mommy

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 juli 2014 at 05:59

  Het klinkt heel goed!
  Ik gebruik nooit droogshampoo’s ben zo bang dat mijn kapsel er nog veel droger door wordt!

  Geniet van een prachtige en zeer zonnige dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.