Beauty

Benetton | United Dreams fragrance collection

3 juli 2014

benetton-united-dreams-eau-de-toilette-2
Het merk Benetton staat voornamelijk bekend om de kleurrijke kleding die in de reclamecampagnes wordt geshowed op modellen uit verschillende culturen. In het verleden hebben ze wel eens eerder geuren uitgebracht, maar binnenkort zal de compleet nieuwe United Dreams fragrance collection worden gelanceerd. Deze collectie is geïnspireerd op de gedachte dat alles wat je nodig hebt om te veranderen, jij zelf bent. Dat je zonder dromen geen verandering zal creëren en dat je soms even uit je comfort zone moet stappen om de angsten opzij te zetten en naar je innerlijke stem te luisteren die gelooft dat alles wat je droomt mogelijk is. Kijk mee voor meer informatie over deze drie nieuwe vrouwelijke geuren!

benetton-united-dreams-eau-de-toilette-3
Live Free (groen)
“Vrijheid geeft ons de kans onszelf te zijn; om zonder angst of vooringenomenheid uiting te geven aan wie we zijn.” De geur is opgebouwd uit de volgende geurnoten; bergamot, yuzu, groene appel en een melange van theebladeren voor een citrusachtige en fruitige topnoot. Cyclaam, oranjebloesem, kardemom en gember zorgen voor een bloemige en kruidige hartnoot en cederhout, guaiacumhout, amber en muskus voor een verleidelijke en sensuele basisnoot.

De geur is voor mij persoonlijk net iets te fris, maar voor de lente- en zomerdagen is het een perfecte geur als je van een frisse, ‘groene’ en citrusachtige geur houdt. De geur blijft ondanks dat het een eau de toilette is wel redelijk lang ruiken op mijn huid dus dat is zeker wel een voordeel.

De laboratoriumachtige flessen met de frisse kleuren en het lintje rondom de hals spreekt mij wel aan. Het past door de strakke en moderne vorm goed aan bij de stijl van United Colors of Benetton en als leuk detail staat er op elke flacon ook nog een mooie boodschap waarmee het visionaire idee van Benetton wordt onderstreept.

benetton-united-dreams-eau-de-toilette-1
Love Yourself (roze)
“Je bent uniek. Je bent bijzonder. Je verdient het dat je wordt gewaardeerd om wie je bent en omdat je de wereld zo veel te bieden hebt.” De geur is opgebouwd uit de volgende geurnoten; bergamot, abrikoos, peer en framboos voor een citrusachtige en fruitige topnoot. Roos, jasmijn en fresia zorgen voor een bloemige hartnoot en sandelhout, amber en muskus zorgen voor een warme en verleidelijke basisnoot.

Stay Positive (oranje)
“Het moment is aangebroken om over een betere wereld te dromen. Wij gaan dit waarmaken en de eerste stap draait om positiviteit.” De geur is opgebouwd uit de volgende geurnoten; Italiaanse bergamot en citrusbladeren voor een citrusachtige en groene topnoot. Oranjebloesem, neroli en een mengsel van witte bloemen zorgen voor een bloemige hartnoot en sandelhout, cederhout en muskus zorgt voor een comfortabele en warme basisnoot.

Als ik de geuromschrijvingen zo lees van de overige twee geuren, dan moet je denk ik wel een citrusliefhebber zijn omdat dit sterk terugkomt in alle drie de geuren. Toch maken de roze en oranje variant mij erg nieuwsgierig en ik zal deze dan ook zeker nog even gaan besnuffelen als ze in de winkel verkrijgbaar zijn. Welke van de drie geuren spreekt jou het meest aan?

Vanaf 14 juli 2014 zal er bij Ici Paris XL een exclusieve pre-lancering zijn van deze geuren in de volgende formaten:

Eau de toilette 15ml, €9,95
Eau de toilette 30ml, €15,95
Eau de toilette 50ml, €21,45.

Vanaf 1 september zullen de geuren ook verkrijgbaar zijn bij andere drogisterijen, warenhuizen en parfumerieën en zal aan de collectie ook het formaat van 80ml eau de toilette worden toegevoegd, die €28,95 zal gaan kosten.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 7 juli 2014 at 10:14

  Vind het mooie flesjes, maar wel erg veel citrusluchtjes als ik het zo lees. Ben wel erg benieuwd naar de oranje variant.

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 3 juli 2014 at 16:50

  Helemaal leuk. Dit vind ik nou leuk bedacht.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 juli 2014 at 07:52

  Wat klinkt dit goed! Ik ben er zo benieuwd naar ;-)

  Prachtige dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.