Beauty

Budget tip | Playboy #generation

20 juli 2014

playboy-generation-1
Normaal gesproken ben ik redelijk vast qua geurnoten die ik lekker vind en zijn de lekkerste combinaties qua parfums voor mij persoonlijk meer te vinden bij de wat duurdere geuren. Toch word ik zo af en toe eens goed verrast door een budgetvriendelijk product wat binnen komt en zo was dat ook met de nieuwe #generation parfums van Playboy voor vrouwen èn mannen. De verpakkingen zijn geïnspireerd op smartphones met app-icoontjes en natuurlijk kunnen de bunny-ears ook niet ontbreken. Nieuwsgierig naar deze zomerse geuren? Kijk mee voor meer informatie, een duo-review van Paul en mij en meer foto’s.

playboy-generation-2
De vrouwengeur is opgebouwd rond de geur van rode kersen in een bruisende geurcombinatie van mandarijn, roze peper en kers wat overgaat in een bloemig en fruitig hart van jasmijn, viooltjes en framboos en eindigt in een verleidelijk hart met zachte, houtachtige noten en muskus. De geur is zeker gericht op een wat jonger publiek, maar ik met mijn bijna 30 levensjaren vind hem voor de zomermaanden ook erg geschikt. De geur is speels, jong, flirterig en zoet maar met een warm randje waar ik gek op ben.

Leuk ook dat er een showergel en een deodorant bij is uitgebracht zodat je de geur kan layeren. Door de combinatie van deze drie producten ruik je de geur namelijk net wat intenser en langer op de huid. Enkel de eau de toilette heeft na enkele uurtjes wel een extra spraytje nodig om de geur weer echt goed te kunnen ruiken. De showergel heeft een net wat zoetere kauwgombalachtige geur, wel iets waar je van moet houden maar perfect voor de girly dagen.

Eau de toilette 30ml, €13,50
eau de toilette 50ml, €17,50
24H parfum deodorant 150ml, €3,55
douchegel 250ml, €2,99.

playboy-generation-3
Ook voor de mannen is er een variant verkrijgbaar die is opgebouwd uit de volgende geurnoten: ananasbier, bergamot, kaneel, lavendel, tonkaboon, cederhout, vanille en leer. Een combinatie die aan de ene kant heel aromatisch en houtachtig is, maar aan de andere kant ook weer jong, zoet en fris. Paul zou een geur als deze normaal gesproken niet snel uitzoeken in een parfumerie, maar bij de binnenkomst van dit perspakket was hij wel direct nieuwsgierig en ook hij was aangenaam verrast. De geur is net wat mannelijker en zwaarder dan veel andere geuren in deze prijsklasse en blijft op zijn huid best lang ruiken.

Eau de toilette 50ml, €10,99
aftershave 100ml, €9,99
24H deodorant body spray 150ml, €3,55
douchegel 250ml, €2,99.

Deze nieuwe Playboy #generation geurlijnen voor hem en haar zijn vanaf augustus verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en parfumerieën.

Enjoy your day!

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 21 juli 2014 at 00:25

    Wat leuk dat deze zo lekker zijn. Ik heb al eens geurtje van hun gekregen van een vriendin en die was ook erg lekker, dus deze ga ik zeker even snuffelen :-)

  • Avatar van Beauty Treasures
    Reply Beauty Treasures 20 juli 2014 at 22:05

    Leuke review!

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 20 juli 2014 at 16:32

    De Playboy geuren over het algemeen vind ik wel erg lekker, dus ben benieuwd naar deze variant :)

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 20 juli 2014 at 13:20

    ik hou zelf wel van die playboy luchtjes :)

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 20 juli 2014 at 06:47

    De verpakking ziet er schattig uit!
    De parfum voor dames lijkt me heerlijk ruiken ;-)

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.