Beauty

Collistar rehydrating soothing mask

2 juli 2014

collistar-rehydrating-soothing-mask-2
Koortsige wangen, rode neus en waterige oogjes? Check! Ik ben voor het eerst sinds tijden verkouden en niet zo’n beetje ook. Eerlijk gezegd voel ik me dan ook wel heel erg zieligjes en zou ik het liefst de hele dag onder de dekens willen opkrullen met een goed boek, mooie films en fijne muziek (en de nodige zakdoekjes en koppen thee met honing niet te vergeten), maar als mama en zelfstandige is dat onmogelijk. Om mijzelf even een oppepper te geven verwende ik mijzelf met het nieuwe Collistar rehydrating soothing mask. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review van dit masker en wat extra informatie over de herlancering van de overige Collistar maskers.
collistar-rehydrating-soothing-mask-3
collistar-rehydrating-soothing-mask-4
Het nieuwe rehydrating soothing mask komt in een handige tube met een inhoud van 30ml waar je, afhankelijk van hoe dik je het opsmeert, gemakkelijk meerdere keren mee kan doen. Het masker is bedoeld voor de zeer gevoelige en couperose huid en bevat onder andere gedestilleerd korenbloemwater, hyaluronzuur, niacinamide, shea boter, amandelolie, arganolie, vitamine E en vitamine PP (ook wel vitamine B3 of nicotinezuur genoemd) wat zorgt voor een diepe voeding en hydratatie, het versterkt de gevoelige huid en beschermt deze tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het is echt een SOS behandeling die helpt de zelf-herstel-capaciteit van de huid te stimuleren. Het masker bevat verder geen parabenen, parfum, kleurstoffen, alcohol en zeep.

Ik smeerde het masker in een lekkere rijke laag aan op mijn gereinigde gezicht en liet het 10 minuten inwerken. Mijn droge en gevoelige huidje vond het masker schijnbaar erg lekker, want mijn huid zoog het op als een spons en er was weinig meer weg te halen naderhand. Ik had het schijnbaar hard nodig! Mijn huid voelde na afloop lekker gehydrateerd, zacht en comfortabel aan en ik heb mijzelf en mijn huid bij deze plechtig beloofd wat vaker tijd te gaan nemen voor een maskertje!

collistar-rehydrating-soothing-mask-1
Naast het nieuwe bovenstaande masker zijn de andere gezichtsmaskers van Collistar een herlancering ondergaan. Ze bevatten nu allemaal gedestilleerd water afkomstig van Italiaanse planten om zo een boost te geven aan de effecten van het bestaande assortiment maskers. Er zijn nu in totaal vijf verschillende maskers verkrijgbaar:

deep moisturizing mask met magnoliawater voor de normale en droge huid, 30ml, €17,95
sebum-balancing energizing mask met mirtewater voor de gecombineerde en vette huid, 30ml, €17,95
ultra-rapid mask met appelwater die de eerste rimpels helpt te voorkomen, 30ml, €19,95
dual action mask exfoliating regenerating met vlierbloesemwater met een anti-age werking, 30ml, €19,95
rehydrating soothing mask met korenbloemwater voor de zeer gevoelige en couperose huid, 30ml, €19,95.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 3 juli 2014 at 16:53

  sebum-balancing energizing mask
  Ja hoor, die lijkt mij echt geweldig fijn.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 2 juli 2014 at 18:39

  leuke verpakking en het klinkt erg goed.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 2 juli 2014 at 11:10

  Ik vind de verpakkingen ook erg leuk en vrolijk.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 2 juli 2014 at 09:42

  Het klinkt heel goed, alleen krijg ik de laatste tijd snel uitslag van maskers en cremes, maar weet ik niet zo goed waarvan. Toch wil ik deze wel een keer proberen. Heel veel beterschap! Een lekkere thee (a hug in a cup) en wat rust doen vast goed!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 juli 2014 at 09:56

   Misschien kan je de ingrediëntenlijsten van de maskers en crèmes waar je uitslag van krijgt eens naast elkaar leggen om te vergelijken qua ingrediënten zodat je wellicht kan achterhalen waar het aan ligt? Al kan ik me voorstellen dat er veel overeenkomende ingrediënten zullen zijn.. Lastig! Dankjewel voor de beterschapswensen :)

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 2 juli 2014 at 09:23

  Awww beterschap meis!
  Masker klinkt er fijn, ik heb ook coupe rose dus die zal voor mij ook geschikt zijn. Mooie ingrediënten zijn er gebruikt.

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 2 juli 2014 at 00:34

  klinkt als een wondermasker! Heel duur vind ik het eigenlijk niet, binnenkort maar eens even kijken

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 juli 2014 at 00:08

  Ik hoop dat je snel beter bent!
  Wat zien de maskertjes er goed uit!
  Het merk is zo fijn want ik gebruik er make-up van dus dit ga zeker ook kopen ;-)
  Een masker voor het gezicht is op zijn heel goed om je een opper te geven.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.