Fashion

De leukste plussize t-shirt dresses

22 juli 2014

asos1
Ik ben zelf niet zo’n jurkjestype, maar ik vind het wel erg leuk om te zien en vind het vaak juist ook bij vrouwen met een maat(je) meer erg mooi staan. Misschien moet ik er toch eens aan geloven en gewoon eens een paar jurkjes passen.. De jurkjes in dit artikel zijn allemaal zogenaamde t-shirt dresses, een model wat bij veel figuren erg flatterend staat vanwege het comfortabele mouwtje en het feit dat ze niet zo strak zitten (je kan natuurlijk altijd een riempje gebruiken om taille te creëren als je dat zou willen). Nog een groot voordeel: ze zijn vaak gemaakt van lekkere luchtige stofjes en zitten heerlijk. Ook leuk en gemakkelijk voor in de zomer over je badpak of bikini en ze nemen in je reiskoffer niet veel ruimte in. Kijk mee voor de leukste plussize t-shirt dresses die ik op het internet tegen kwam.

asos2
De zes jurkjes die je hierboven ziet zijn allemaal afkomstig van ASOS Curve, de plussize lijn van ASOS. Het assortiment is heel uiteenlopend en wisselt enorm snel qua nieuwe collecties, het is dan ook zeker aan te raden om regelmatig een kijkje te nemen. De kleding is verkrijgbaar t/m NL kledingmaat 54, je kan er betalen via PayPal, creditcard of iDeal en je hebt je bestelling met ongeveer een weekje in huis. Ook fijn: er worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

junarose1
Deze drie knielange jurkjes vond ik bij Junarose, het plussize zusje van Vero Moda en ONLY. De kleding is verkrijgbaar t/m maat 54 en er zijn vaak nieuwe items in het assortiment te vinden. Je kan in de webwinkel van Junarose betalen via creditcard, iDeal of PayPal, er worden geen verzendkosten in rekening gebracht en je hebt je bestelling binnen enkele werkdagen in huis. Het handige aan deze Junarose webwinkel via Bestseller is dat je tegelijkertijd kan shoppen bij merken als Pieces en Vero Moda (erg leuk voor accessoires, sieraden en tassen als je een maat(je) meer hebt!) en alles in één keer afrekent en afgeleverd krijgt.

boohoo2
boohoo1
Deze zes t-shirtjurkjes zijn van Boohoo Plus, waar je terecht kan t/m kledingmaat 52. Het plussize assortiment wordt hier gelukkig steeds iets groter, leuk! Bij Boohoo.com kan je betalen via creditcard of PayPal, de verzendkosten bedragen €5,00 (maar er worden geen verzendkosten in rekening gebracht als je bestelling boven de €25,00 uit komt) en je hebt je bestelling binnen 1 à 2 weken in huis.

violeta1
violeta2
Als laatste vind ik deze zes jurkjes van MANGO Violeta ook erg leuk. Ze zijn over het algemeen wel iets netter en daardoor ook goed geschikt voor (familie)feestjes, zakelijke gelegenheden en dergelijke. De kleding is verkrijgbaar tot maat 52. Via de MANGO webwinkel kan je de complete violeta collectie bekijken en bestellen, betalen gaat dan via creditcard, PayPal of iDeal, bij bestellingen boven de €30,00 betaal je geen verzendkosten en je hebt je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

Ik hoop dat ik je zo wat leuke inspiratie heb kunnen geven, maar wil je nog meer leuke jurkjes zoeken en heb je een maat(je) meer dan is dit handige plussize webwinkeloverzicht zeker aan te raden om doorheen te snuffelen :)

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 15 augustus 2014 at 14:52

  Zitten echt leuke jurkjes bij!Vooral in de zomer draag ik bijna niet anders dus ik zou het je zeker aanraden er eentje te proberen;-)

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 24 juli 2014 at 18:41

  Wat een leuke jurkjes staan er tussen, erg leuke site’s ook!

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 24 juli 2014 at 18:41

  Wat een leuke jurkjes staan er tussen, erg leuke site’s ook!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 22 juli 2014 at 18:03

  er zitten echt leuke tussen :D

 • Avatar van Andrea
  Reply Andrea 22 juli 2014 at 10:11

  leuke inspiratie ja! wat doe je me aan Desirée :D *pakt creditcard*

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 22 juli 2014 at 07:45

  Wauw, prachtig ;-)
  Ik ga er meteen eens even rondkijken……

  Mooie dag Xoxo

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 22 juli 2014 at 00:11

  Aaah, zo leuk! Ik wil ze allemaal!
  Liefs

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.