Beauty

Dolce & Gabbana light blue limited edition

11 juli 2014

dolce-gabbana-light-blue-escape-to-panarea-discover-vulcano-4
Deze zomer komt Dolce & Gabbana met een limited edition variant voor vrouwen en mannen van de klassieker light blue. De inspiratie voor Escape to Panarea (voor haar) en Discover Vulcano (voor hem) zijn de Eolische eilanden voor de kust van Sicilië die bekend staan om hun ruige en vulkanische landschap. Dit is de perfecte setting voor opwindende mediterrane zomeravonden, warm water, boottochtjes, levendige straatjes en nachtelijke feestjes in de open lucht. De twee geuren zijn verleidelijk, romantisch en krachtig en nemen je mee naar de warme streling van de wind en de geur van zongebruinde huid in de avond. Kijk mee voor meer informatie, mijn mening en foto’s van deze nieuwe geuren.

dolce-gabbana-light-blue-escape-to-panarea-discover-vulcano-1
dolce-gabbana-light-blue-escape-to-panarea-discover-vulcano-3
dolce-gabbana-light-blue-escape-to-panarea-discover-vulcano-6
Dolce & Gabbana light blue Discover Vulcano
(for him)
Wanneer je in de krater van Vulcano staat, voel je de kracht van de natuur en de enorme intensiteit van de vulkaan, ook al is die op dit moment niet actief. Dit is niet gewoon een vakantie op een beeldschoon eiland, maar een reis vol geweldige ontdekkingen“, aldus Domenico Dolce.

De geur is mannelijk en is onder te brengen als een houtachtige chypre met intense topnoten van Italiaanse citroen en gember die worden gedempt door de grasachtige zachtheid van cipressen en lavendel in het hart van de geur. De basis bestaat uit een mix van Haïtiaanse vetiver, cederhout en de muskusachtige geur van Ambrox.

Eau de toilette 40ml, €49,00
Eau de toilette 75ml, €62,00
Eau de toilette 125ml, €86,00

Waar Paul normaal gesproken van de zware mannengeuren houdt, stapt ook hij graag over op een wat lichtere variant voor de zomermaanden. Met als vereiste dat het dan niet een te sportieve en standaardgeur is. Deze limited edition variant van light blue wist hem positief te verrassen en ook ik vind hem erg lekker bij hem ruiken. Zeker een mooie houtachtige en aromatische klassieker voor de zonnige seizoenen!

dolce-gabbana-light-blue-escape-to-panarea-discover-vulcano-2
dolce-gabbana-light-blue-escape-to-panarea-discover-vulcano-5

Dolce & Gabbana light blue Escape to Panarea (for her)
Panarea is het eiland van de liefde. Dit is waar men, gezeten op een terras met een blik op het glinsterende blauwe water, geniet van zomeravonden die worden verlicht door duizenden kaarsen. Waar het lijkt alsof de tijd stilstaat en je slechts omringd wordt door de sterren en de zee“, aldus Stefano Gabbana.

De topnoten onthullen een zoet, maar ook fris hart, met geuren uit de houtachtige en muskusachtige geurenfamilie. De geur opent met de pittige Calabrese bergamot en peer die een mooi contrast vormen met de jasmijn en oranjebloesems waaruit het hart bestaat. De basis van de geur wordt gevormd door amber, patchoeli, tonkabonen en warme muskusnoten.

Eau de toilette 25ml, €49,00
Eau de toilette 50ml, €69,00
Eau de toilette 100ml, €92,00

Tsjah, Paul en ik zijn op geurgebied ook een goede match want ook ik ben normaal gesproken meer een liefhebber van zwaardere geuren. Maar als tegenhanger hiervoor heb ik ook juist een zwak voor heel zachte, frisse, vrouwelijke, romantische en bloemige geuren en deze limited edition van light blue bevalt me goed! Hij blijft subtiel op de huid ruiken en dat voor een eau de toilette ook zeker een langere tijd. Het is een zomerzoete, aromatische en bloemige geur die deze zomer zeker een favoriet zal zijn.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 13 juli 2014 at 11:03

    Het lijkt me een heerlijk zomers luchtje.

  • Avatar van Oum Feerozah
    Reply Oum Feerozah 11 juli 2014 at 11:47

    Ben erg benieuwd naar deze luchtjes. Mooie foto’s !

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 14 juli 2014 at 08:40

      Dankjewel voor je compliment!

  • Avatar van NailTalk
    Reply NailTalk 11 juli 2014 at 11:20

    Pfff het is zo warm! Dit klinkt fijn voor deze dagen, beetje zoet en toch ook fris :-)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 14 juli 2014 at 08:40

      De geuren zijn voor dat warme broeierige weer inderdaad perfect!

  • Avatar van Dhini
    Reply Dhini 11 juli 2014 at 10:01

    Lijkt mij heerlijk geurtje

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 11 juli 2014 at 06:41

    Ik ben zeer benieuwd naar deze lichtte geur! In de zomer lijkt me dit zo heerlijk ruiken.
    Ik heb heb nooit eerder een eau de toilette geroken wat een combinatie is van peer en bloemen.

    Happy Friday Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.