Beauty

Favoriete beautyproducten juni 2014

1 juli 2014

favorieten-juni-2014-1
Het is alweer juli, wow! De zomer is officieel begonnen en als het goed is komt het lekkere, zonnige weer er eind deze week weer aan. Yay! Met de eerste dag van de nieuwe maand is het alweer tijd om mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen maand te laten zien. Hier komen producten in voorbij die ik de afgelopen maand heb ontdekt, maar er kunnen ook items voorbij komen die ik weer herontdekt heb in de afgelopen maand. Het is dit keer weer lekker afwisselend qua make-up, parfum, lichaamsverzorging en nagellak en zoals altijd laat ik maar 5 producten zien zodat je echt de toppers-der-toppers van de afgelopen maand ziet. Iets waar ik deze maand iets minder moeite mee had want ik ben helemaal gek op deze vijf producten ♥ Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

favorieten-juni-2014-2
Collistar heeft de afgelopen tijd verschillende nieuwe nagelproducten uitgebracht, waaronder de Perfect Nails SOS Kit, de Gloss nagellakken met Metal Effect, de Jewel nagellakken met Strass Effect en 4 topcoats met Confetti Effect. Uit deze laatste serie vind ik de Red Confetti variant van de foto hierboven echt enorm leuk. Het maakt van elke creamy nagellak een blikvanger met vrolijke en feestelijke kleurtjes. Zeker leuk zo met een wittige nagellak, iets wat weer helemaal terug is dit jaar.

favorieten-juni-2014-3
Even geleden vertelde ik jullie meer over het mooie Gucci chime for change project waarmee ze wereldwijd meisjes en vrouwen willen helpen met onderwijs, gezondheidszorg en juridische bijstand. Samen met meer informatie over dit mooie project ontving ik in het perspakket onder andere één van de deelnemende vrouwengeuren waarmee je dit doel kan steunen: Gucci Première. Sinds ik deze in huis heb draag ik hem regelmatig. De eau de parfum blijft lang hangen en is echt een heerlijke vrouwelijke, sensuele en krachtige cocoongeur vol witte bloemen, houttonen, muskus, patchoeli en leer. Lovely!

favorieten-juni-2014-4
Qua lichaamsverzorging ben ik liever lui dan moe en dat terwijl ik weet dat mijn huid eigenlijk wel iedere dag een likje crème kan gebruiken. Ik heb namelijk een droge huid, hier en daar wat schilfertjes, soms jeuk (vooral op mijn onderbenen en onderarmen) en mijn huid is ook nog eens wat gevoelig waardoor ik er niet zomaar alles op kan smeren. Ook al is deze nieuwe Kneipp massagemilk niet per se bedoeld als een crème voor de huid, maar meer als massagemiddel, ik vind het een geweldig verzorgend product. Er zitten heerlijke ingrediënten in en ik hoef hiermee enkel na het douchen mijn lijf in te smeren en zo heb ik op de tussenliggende dagen dat ik niet douche alsnog een zacht huidje zonder jeukerig gevoel. Echt een aanrader dus voor de drogere huidtypes :)

favorieten-juni-2014-5
Een hele tijd geleden was ik in een Rituals-winkel aan het praten met één van de verkoopsters. Ik had het erover hoe lekker ik de groene en witte geurlijnen van hun vind en toen vertelde ze me dat de Miracle Balm precies diezelfde geur had. Ik was verbaasd vanwege de andere kleur verpakking en had door het roze een veel zoetere en bloemigere geur verwacht die erin zou zitten. Aangezien ik geen fan ben van enorm zoet-ruikende verzorgingsproducten liep ik altijd langs deze balsem. Maar, na een kleine test in de winkel, rekende ik een tube af. Nu heb ik hem weer helemaal herontdekt. Het is echt een heerlijk product voor de handen en voeten die ze goed voedt, lekker zacht maakt en waarvan ook mijn nagelriemen een stuk beter uit zijn gaan zien. Echt zo’n lekker wellnessmomentje voor het slapen gaan waarbij de geur me helemaal tot rust brengt..

favorieten-juni-2014-6
Als laatste kan ik de Max Factor Lipfinity lip colour in de kleur Always Delicate niet vergeten. Een prachtige nudekleur zonder teveel warmte of koelte, die hierdoor goed bij verschillende huidtypes past. De lipstick blijft echt enorm lang zitten en dat is erg fijn voor feestjes of lange dagen van huis met verschillende zakelijke afspraken. Yes, dit is zeker een enorme aanrader voor als je op zoek bent naar een longlasting lipproduct!

Wat was de afgelopen maand jouw ultieme favoriete beautyproduct?

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 7 juli 2014 at 10:19

  De geur van Gucci lijkt me echt heerlijk, die wil ik wel gaan ruiken. Naar de Miracle Balm van Rituals heb je me echt nieuwsgierig gemaakt….Altijd leuk om te lezen wat iemands favorieten zijn.

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 3 juli 2014 at 17:04

  Mooie merken en mooie producten lijkt mij zo te zien.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 1 juli 2014 at 23:07

  Die topcoat van ollistar is mooi!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 juli 2014 at 22:31

  Dat zijn mooie producten ;-)

  Xoxo

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 juli 2014 at 18:31

  gaaf nagellakje :D

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 1 juli 2014 at 11:55

  Mooie selectie. Die handbalsem van Rituals ruikt zooo lekker, een waardige favoriet, hoor.

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 1 juli 2014 at 11:39

  De lipkleur van Max Factor vind ik ook erg mooi! En wat een leuke nagels met de Collistar topcoat!

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 1 juli 2014 at 11:09

  Die handbalm lijkt me ook lekker! heb nu net een nieuwe tube van Vaseline gekocht. Ruikt ook lekker!

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 1 juli 2014 at 10:53

  Ah die geur van Gucci is onwijs lekker! <3

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 1 juli 2014 at 09:50

  Die nagellak is echt heel leuk! En de massagemilk vind ik ook heel fijn om te gebruiken :).

 • Avatar van Oum Feerozah
  Reply Oum Feerozah 1 juli 2014 at 07:56

  Rituals miracle balm lijkt me super fijn product

 • Avatar van Koalabeautymama
  Reply Koalabeautymama 1 juli 2014 at 06:34

  Die laatste lipkleur van Max Factor vind ik ook erg mooi! Leuke producten weer :)

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 1 juli 2014 at 01:09

  Die lakjes zien er echt leuk uit en de balsem van Rituals lijkt mij echt fijn!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 1 juli 2014 at 00:13

  Oh ik heb een print screen gemaakt van de max factor lipstick… Ik vind deze kleur super mooi. Hij gaat op mijn wishlist (bijna jarig gelukkig).

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.