Beauty

GOSH Stardust pearly shiny finish nagellak

9 juli 2014

gosh-stardust-pearly-shiny-finish-1
De zomer is pas net begonnen en alhoewel ik liever nog even niet aan de herfst en winter denk, vind ik het wel erg leuk om alvast met nieuwe producten en trends voor de aankomende seizoenen bezig te zijn. Zo komen er al meer en meer producten voor het najaar binnen, waaronder de nieuwe make-upcollectie van GOSH waarvan ik je vandaag de drie nieuwe Stardust nagellakken met een pearly shiny finish ga laten zien. De eerdere stardust-lakken van dit merk hadden een redelijk matte finish met een liquid sand achtig effect en ik was benieuwd hoe de glanzende variant zou bevallen. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en reviews. Ik ben benieuwd wat jij van deze finish vindt!

gosh-stardust-pearly-shiny-finish-2
gosh-stardust-pearly-shiny-finish-3
628 Stardust is een redelijk transparante, witte nagellak met accenten in groen, fuchsia en paars die je in één laagje (zoals de eerste swatchfoto) zou kunnen aanbrengen voor een subtiel effect, of juist in drie laagjes (zoals de tweede swatchfoto) voor een bijna-dekkend effect waarbij de bijzondere finish beter te zien is. De nagellak heeft namelijk zeker een glanzende finish en er lijken enorm veel microglittertjes in te zitten, alleen lijken dit eerder miniscule zandkorreltjes te zijn. Ik kan het lastig verwoorden, maar het ziet er gewoon zeker anders uit dan een standaard glitterlakje. Wel jammer dat de kleur met drie laagjes nog niet helemaal dekkend is.

gosh-stardust-pearly-shiny-finish-4
630 Moonlight is een redelijk transparante, grijze nagellak met accenten in zilver die bovenstaande dekking geeft met drie laagjes. De bijzondere finish lijkt in deze kleur helaas minder zichtbaar en ook lijkt deze kleur wat meer streperig op te drogen. Niet helemaal mijn favoriet dus.. Wel een voordeel aan al deze lakken: het kwastje is prettig om precies mee te werken, de textuur is precies dik/dun genoeg en de lakken drogen vlot waardoor je snel een volgend laagje aan kan brengen.

gosh-stardust-pearly-shiny-finish-5
631 Million Stars is een donkergrijze minder transparante lak met accenten in groen, fuchsia en paars die in zonlicht pas echt tot haar recht komt. Het resultaat van de foto hierboven kreeg ik met 3 laagjes  waarmee deze kleur echt helemaal dekkend is. De kleur is heel bijzonder, echt eentje waarvan ik geen tweede soortgelijke in mijn verzameling terug zou kunnen vinden. Van een afstandje lijkt het net alsof je gewone grijze nagellak op hebt, maar van dichterbij komen de mooie finish en de kleuraccenten goed tot hun recht. Love it ♥

Deze nieuwe nagellakken van GOSH zijn verkrijgbaar voor €7,29 per stuk (8ml). Het duurt nog een aantal weken voor ze verkrijgbaar zijn, maar ik wilde ze alvast laten zien zodat je lekker op tijd wat trends voor het najaar mee krijgt :)

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 9 juli 2014 at 20:41

  Million stars vind ik heel erg mooi!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 9 juli 2014 at 18:24

  ze zijn pretty :D

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 9 juli 2014 at 10:51

  Denk dat als je Stardust over een zwart lakje doet je een geweldige combinatie zult hebben. Vind vooral Million stars erg mooi.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 9 juli 2014 at 10:32

  Oeh die laatste is mooi!

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 9 juli 2014 at 10:13

  Oh my! Million Starts, wat een beauty!!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 9 juli 2014 at 09:27

  Stardust is wel een bijzonder kleurtje! Wit met microglitters, I like!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 9 juli 2014 at 09:18

  Wat een prachtige lakjes! Vooral de laatste is erg mooi!

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 9 juli 2014 at 08:20

  mooie kleuren!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 9 juli 2014 at 07:39

  Wauw, wat een prachtige nakellakjes met shimmers ;-)
  Ik ga dit meteen op mijn wishlist zetten……

  Mooie dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.