Beauty

GOSH Velvet Touch lipsticks herfst/winter 2014

18 juli 2014

gosh-velvet-touch-lipstick-1
GOSH gaat komend najaar weer een flink aantal nieuwe producten en nieuwe kleuren van bestaande producten op de markt brengen, tijd om jullie daar meer van te gaan laten zien! Laatst waren de nieuwe stardust pearly shiny finish nagellakken aan de beurt, vandaag laat ik alle acht de nieuwe kleuren van de velvet touch lipsticks aan jullie zien. Ze zijn al met enkele weekjes verkrijgbaar, dus je hoeft niet lang te wachten als je jouw favoriete najaarskleur hiertussen ziet. Ik zelf verander eigenlijk niet zo zeer de kleuren van mijn lipstick en lipgloss aan per seizoen, ik draag gewoon het hele jaar door waar ik zin in heb. Wissel jij wel per seizoen met bepaalde kleuren?

gosh-velvet-touch-lipstick-5
gosh-velvet-touch-lipstick-6
gosh-velvet-touch-lipstick-7
Hierboven zie je de volgende kleuren:

Delicious, een bruine lipstick met een rode ondertoon die mij wat ouderwets aan doet. Ik heb persoonlijk helemaal niets met kleuren als deze.. Precious, een felroze lipstick die tegen het neon aanhangt. De dekking lijkt op de hand wat tegen te vallen, maar op de lippen is deze gelukkig wel volledig dekkend. Nude is een huidskleurige lipstick met een warme ondertoon en tsjah, ook hier ben ik persoonlijk niet echt een fan van (al staat hij full face niet eens zo heel erg verkeerd!). De laatste kleur hierboven is Yours Forever, een kleur die in de stick intens rood lijkt maar waarvan je op de swatch en op de lippen duidelijk kan zien dat er een roze ondertoon in zit waardoor hij eerder diepfuchsia is. Een prachtige en intense kleur, perfect voor feestjes en dergelijke ♥

gosh-velvet-touch-lipstick-2
gosh-velvet-touch-lipstick-3
gosh-velvet-touch-lipstick-4
Hierboven zie je de volgende kleuren:

Romance, een lieflijk en romantisch kleurtje roze met een paarse ondertoon die ik persoonlijk net iets te licht vind. Hij doet me ergens wat denken aan een minder dekkende versie van MAC St. Germain, een erg geliefde lipstickkleur ondanks dat hij niet heel draagbaar lijkt. Sweetheart is een bruine lipstick met een soort taupe-achtige ondertoon waardoor hij net wat koeler van tint is en beter aansluit bij mijn huidtype. Toch ben ik er geen fan van, bruinige lipsticks zijn gewoon niks voor mij. Boheme is een kersenrode lipstick met een tintje paars die echt perfect gaat zijn voor het najaar, omdat dit één van de accentkleuren in kleding en accessoires zal gaan worden. Wel erg donker, maar voor een feestje wel leuk om eens mee af te wisselen. Als laatste van de nieuwe kleuren zie je Innocent, een zachtroze lipstick met een tikkeltje perzik erdoorheen die het hele jaar door bij veel verschillende gelegenheden en looks zal passen.

Deze Velvet Touch lipsticks van GOSH hebben allemaal een creamy en glanzende finish, brengen gemakkelijk aan, voelen zacht en prettig aan op de lippen en blijven best lang zitten (een hapje en drankje overleven ze zeker). De toegevoegde vitamine E en extracten van plantaardige oliën zorgen ook nog eens voor zachte lippen. De lipsticks hebben een wat vanillezoetigs qua geur en smaak, meer dit is gelukkig niet al te overheersend. De acht nieuwe kleuren zullen vanaf begin augustus verkrijgbaar zijn voor €9,49 per stuk.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lisa A.
  Reply Lisa A. 24 juli 2014 at 22:48

  Delicious is erg mooi van kleur en staat je goed! Alle vier de kleuren staan je trouwens mooi. x

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 22 juli 2014 at 23:53

  Erg mooie kleuren! Gelukkig heeft Gosh regelmatig 1+1 gratis acties, dan wordt de prijs meteen ook leuker ;)

 • Avatar van saskia
  Reply saskia 18 juli 2014 at 23:31

  Erg mooie lippenstiften en mooie kleuren!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 18 juli 2014 at 19:56

  Wow, ……..yours forever vind ik super……

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 18 juli 2014 at 19:00

  er zitten erg mooie kleuren tussen!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 18 juli 2014 at 15:31

  Wat een mooie kleuren

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 18 juli 2014 at 12:20

  Er zitten mooie kleuren tussen!

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 18 juli 2014 at 07:57

  Nude en Innocent vind ik het allermooist

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 18 juli 2014 at 06:01

  Precious en Yours forever zijn zo mooi en die staan je heel goed!
  Mooie hulsels.

  Ik wens je een prachtige dag Xoxo

 • Avatar van lisa
  Reply lisa 18 juli 2014 at 01:49

  Ik vind nude je wel heel erg mooi staan ;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.