Beauty

Greenland fruit extracts papaya & raspberry

29 juli 2014

greenland-fruit-extracts-papaya-body-scrub-raspberry-body-butter-1
Al eerder schreef ik over producten van Greenland, een merk met natuurlijke en biologische producten die vrij zijn van parabenen en kunstmatige kleurstoffen. Mijn favoriete lijn van dit merk is toch zeker de Milky lijn vanwege de zachte geuren en milde werking, waar mijn drogere en gevoeligere huid erg dol op is. Maar, als je een groot fan bent van fruitige geuren voor je huidverzorging dan zit je bij Greenland ook helemaal goed. In de fruit extracts collectie zitten namelijk vijf soorten producten die allemaal verkrijgbaar zijn in vier verschillende fruitgeuren. Ik laat hier vandaag een papaya body scrub en een raspberry body butter van zien. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews.

greenland-fruit-extracts-papaya-body-scrub-raspberry-body-butter-2
greenland-fruit-extracts-papaya-body-scrub-raspberry-body-butter-3
De papaya body scrub (200ml, €5,95) ruikt echt zomers zoet naar rijp fruit en bevat onder andere abrikozenpitpoeder voor de scrubwerking en papaya fruit extract. De scrub is redelijk mild in gebruik en ik vind het fijn om deze met de hand in te masseren op de vochtige huid. Dode huidcellen worden zo verwijdert en de huid voelt naderhand lekker glad aan. Het papaya extract bevat vitamine A, vitamine C, mineralen en enzymen die een exfoliërende werking hebben en het is ook een eeuwenoud middeltje wat helpt bij de behandeling van onder andere littekens en insectenbeten. Wel zit er SLS in, een wat harde reiniger voor de huid, dus goed afspoelen en een hydraterend product achteraf gebruiken is wel aan te raden.

greenland-fruit-extracts-papaya-body-scrub-raspberry-body-butter-4
greenland-fruit-extracts-papaya-body-scrub-raspberry-body-butter-5
De raspberry body butter (150g, €7,95) is een lekker dikke en voedende bodybutter met onder andere shea boter, cacao boter, glycerine, bijenwas, framboos fruit extract, olijfolie en vitamine E: een hele lading ingrediënten waar mijn huid erg blij van wordt. De geur is wel echt mierzoet en daar moet je van houden, want de geur blijft nog best een tijdje subtiel achter op de huid. Qua voeding doet deze bodyboter goed zijn werk want droge plekken voelen direct comfortabel aan en gaan ook gedurende de dag niet snel weer jeuken en blijven zacht aanvoelen. Zeker aan te raden voor de droge huidjes dus! Ondanks dat de boter goed voedt, is hij wel zuinig in gebruik en laat hij geen plakkerig laagje achter op de huid.

Heb jij ervaring met producten van Greenland? Spreken fruitige geuren in producten jou aan?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 11 augustus 2014 at 23:01

  greenland is typisch zo een merk dat ik ken van naam maar meer niet, de scrub lijkt mij erg lekker en niet duur, dacht altijd dat dit een duur merk was ofzo maar dat valt best mee, de scrub gaat op mijn nog te proberen lijstje :-)

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 29 juli 2014 at 12:34

  Beiden klinken fijn!

 • Avatar van Joyce - Beamingbeautynl
  Reply Joyce - Beamingbeautynl 29 juli 2014 at 11:21

  Lijken me erg fijne producten! ik heb een handcrème van dit merk gehad, die was ook echt heerlijk!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 29 juli 2014 at 11:19

  Wat lijken me dit heerlijke producten. Fruitgeuren vind ik toch al zo fijn en zeker als dat in scrubs en bodybutters zit. Als ik deze bodybutter zie, krijg ik gelijk zin om het te kopen en om te gaan smeren. Het merk ken ik nog niet, maar een kennismaking is wel hard nodig als ik dit zie. :-)

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 29 juli 2014 at 11:09

  Ooh la la, vooral de body butter spreekt me aan!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 29 juli 2014 at 00:06

  Het ziet er heel goed uit en het lijken me heerlijke producten!
  Bij welke winkel kan ik dit kopen?

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.