Eten & drinken

Hotspot | REIN Amsterdam

17 juli 2014

rein-amsterdam-2
Regelmatig komen er persberichten binnen over nieuwe producten op het gebied van beauty, fashion, travel en kids en soms zit er ook een bericht tussen over de een nieuw restaurant. Ik doe hier voor de website niet heel erg vaak iets mee, maar de hotspot van vandaag wilde ik graag met jullie delen omdat het echt wat unieks is en het concept mij persoonlijk heel erg aanspreekt. Het gaat namelijk om REIN, een gezonde fastfood plek in Amsterdam wat puur en zuiver eten en drinken serveert met een knipoog naar het goede leven. Ik hoop alvast op meerdere vestigingen door het land! Kijk mee voor meer informatie.

Bij REIN kan je terecht voor salades, smoothies, oathies, koffie, thee en zoetwaren (rauwe toetjes), maar je kan er ook producten aanschaffen zoals manuka honing en verschillende powerfoods en superfoods. Bij REIN wordt op een duurzame manier gewerkt. Zo wordt er gebruik gemaakt van zoveel mogelijk biologische en streekproducten, zijn bijna alle verpakkingen recyclebaar en maken ze gebruik van groene energie.

rein-amsterdam-3
Maria Aquino: “Een goed voorbeeld van een typisch REIN-product is onze Raw Choco Brownie: door het niet verhitten blijven de voedingsstoffen in de cacao bewaard. Daarnaast zoeten wij onze producten natuurlijk, verantwoord genieten dus!”

Said Jelassi: “Met REIN willen we onze gasten een plek bieden waar ze op gezonde wijze kunnen genieten van lekker en puur eten, ter plekke of voor onderweg. We willen ze vooral laten zien dat gezond eten écht lekker kan zijn. De oathie bijvoorbeeld is een supergezond alternatief voor brood dat geen meel of tarwe bevat, maar bestaat uit ruwe havermoutvlokken, sojabonen, bessen, lijnzaad en noten. En de oathie bevat heel veel vezels afkomstig van havermout, appels en perzikken. We zijn een van de eerste die oathies verkopen.”

REIN is in april geopend en is opgericht door Said Jelassi, Maria Aquino en Constanze van der Vat die hun krachten bundelden met als basis hun gezamenlijke behoefte aan gezond fastfood. Met REIN hebben zee en nieuw concept neergezet waar food & beauty nauw met elkaar verbonden zijn.

rein-amsterdam-1

De ‘eet je jong’ gedachte van REIN zie je ook weer terugkomen in de Forever Young Smoothie met een shot collageen, een belangrijk eiwit voor de welzijn en het functioneren van het lichaam. Dit is verantwoordelijk voor de stevigheid, flexibiliteit en elasticiteit van onze huid. Na het 25e levensjaar loopt de hoeveelheid collageen langzaam terug waardoor het verouderingsproces intreedt en er onder andere rimpels zichtbaar worden en de huid slapper wordt. Door het gebruik van collageen poeder, silicium druppels en het huidserum van REIN wordt de huid weer gestimuleerd om collageen aan te maken.

REIN
Rijnstraat 58
Amsterdam

Maandag tot en met zaterdag geopend tussen 09.00 en 20.00 uur en op zondag tussen 11.00 en 18.00 uur.

Enjoy your day!

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van marlies
  Reply marlies 30 juli 2014 at 10:09

  Wie wil zich nou niet jong eten ;) ! Ik ga zeker ook eens kijken binnenkort.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 17 juli 2014 at 16:48

  Ziet er een gezellig plekje uit!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 17 juli 2014 at 07:41

  Het ziet er er gezellig uit!
  Ik ga er zeker een keer eten en drinken als ik er in de buurt ben.

  Mooie dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.