Beauty

Mijn skincare routine | Juli

21 juli 2014

skincare-routine-juli-2014-1
Mijn huid is de afgelopen maand ook gelukkig weer redelijk rustig geweest en leek ook door de maand heen steeds wat egaler te worden, waardoor ik minder make-up draag dan normaal en dat is met het warme en plakkerige weer van de laatste tijd erg lekker. De basis in de producten is redelijk hetzelfde gebleven als vorige maand, maar er waren enkele producten op en dus toe aan vervanging. Zoals elke maand hou ik jullie graag op de hoogte van welke producten ik zo allemaal gebruikt heb de laatste tijd. Heb jij een drogere en gevoeligere huid, dan kan je hier wellicht fijne producttips uit halen. Kijk mee naar mijn skincare routine van de afgelopen tijd.

skincare-routine-juli-2014-2
In de ochtend gebruik ik nu het Nivea sensitive 3-in-1 micellair water die de variant van Garnier hiermee vervangt. Deze van Nivea is heel erg zacht, maakt de huid lekker fris en schoon zonder trekkerig gevoel achter te laten of geïrriteerde ogen. Hierna breng ik het hydraluron serum van indeed laboratories aan en mijn dagcrème. Ik gebruik hiervoor de laatste tijd de Eucerin AntiREDNESS corrigerende crème met een SPF25. Deze crème bevat geen conserveringsmiddelen, parabenen, paraffine, parfum en alcohol en het groene tintje erin neutraliseert de roodheid in mijn huid heel subtiel. De crème hydrateert goed en het is ook één van de weinige producten met SPF waarvan ik geen onzuivere of geïrriteerde huid krijg. Yay!

skincare-routine-juli-2014-3

In de avond gebruik ik voor de reiniging nog steeds de Oolaboo super foodies reinigingsolie (echt een topproduct!). Als tweede stap gebruik ik de nieuwe Paula’s Choice resist daily pore-refinine treatment met 2% BHA. Het vermindert rimpels en grove poriën, zorgt dat onzuiverheden sneller verdwijnen en wegblijven en verwijdert dode huidcellen. Wat een fijn product! Mijn huid zier er sinds ik dit gebruik (nu ongeveer een ruime week) een stuk gladder uit, voelt zachter aan en rode vlekjes van puistjes en dergelijke trekken sneller weg. Dit product draagt zeker bij aan het feit dat mijn huid een stuk egaler geworden is de laatste tijd. Hierna breng ik het Swisscode pure repair complex serum aan en eindig ik mijn avondroutine met de Eucerin UltraSENSITIVE kalmerende crème voor de droge huid. Ook deze crème bevat geen conserveringsmiddelen, parabenen, paraffine, parfum, alcohol, kleurstoffen en emulgatoren. Een prettige basiscrème die mijn drogere en gevoeligere huid goed gehydrateerd houdt en prettig aanvoelt.

Het lijkt erop alsof mijn huid echt weer een beetje de oude is geworden sinds het geschommel de eerste maanden na de bevalling. De combinatie van zachte reinigingsproducten en basisproducten qua verzorging met enkele specifieke doelgerichte producten (BHA en intens hydraterende serums) lijkt voor mijn huid echt het beste.

Wat is jouw favoriete product uit je skincare routine op dit moment?

Enjoy your day!

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lettie
  Reply Lettie 21 juli 2014 at 21:48

  Ik heb ook het micelair water van Nivea geprobeerd. Helaas kreeg ik allemaal uitslag en irritatie in mijn gezicht. Ik hou het nu maar bij het water van Garnier of Loreal daar krijg ik geen last van.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 21 juli 2014 at 13:07

  Ik heb me die exfoliant ook net aangeschaft! Gebruik hem nu een weekje en ben er echt al laaiend enthousiast over. En Eucerin is ook een merk dat ik wel weet te apprecieren. Ik gebruik er momenteel een hydraterende toner van.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 21 juli 2014 at 12:58

  mijn routine ligt op dit moment een beetje overhoop door de hitte XD

 • Avatar van Jacky Baan
  Reply Jacky Baan 21 juli 2014 at 08:52

  Hele fijne producten zo te horen! Ik ben wel benieuwd naar het Hyaluron Serum, op mijn oude stage (toen ik nog studeerde), werkten wij ook met Hyaluronzuur, perfect voor de huid!

  Liefs.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 21 juli 2014 at 06:28

  Fijn dat je huid egaler is geworden door het gebruik van bovengenoemde producten.
  Wat kosten de producten op de foto?

  Fijne dag Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 juli 2014 at 08:27

   Hi Chucky, hierbij de prijzen van de 3 producten op de foto: het Paula’s Choice producten kost €27,50 (88ml) en de 2 crèmes van Eucerin kosten rond de €16,00 per stuk. Fijne dag! :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.