Beauty

Miss Sporty studio colour smoky eye shadow

28 juli 2014

miss-sporty-studio-colour-smokey-eye-shadow-1
Smoky eyes. Ik vind het altijd prachtig voor een feestje en vind het zelfs voor dinertjes en festivals erg geschikt omdat het de ogen zo’n mooie intense blik geeft. Meer dan een oogschaduwbasis (onmisbaar als je wil dat de look het meest intens wordt en het langst blijft zitten), een paar kleurtjes oogschaduw, een oogpotlood, eyeliner en mascara heb je er niet voor nodig. Vanaf augustus brengt Miss Sporty vier erg betaalbare (!) nieuwe palettes uit waarmee je smoky eyes kan creëren in de klassieke variant of juist met een subtiele kleur. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches, reviews en natuurlijk een full face look met één van deze kleurencombinaties.

miss-sporty-studio-colour-smokey-eye-shadow-2
miss-sporty-studio-colour-smokey-eye-shadow-3

Smoky Blue Eyes is volgens het persbericht het mooist bij blauwe ogen, maar ik vind deze grijstonen (met een paarsig randje) juist wel kunnen bij zo goed als alle koelere huidtypes. De bovenste twee kleuren lijken erg op elkaar, maar de 1e kleur is net wat lichter en glanst net iets meer dan de tweede. De derde kleur is een paarsige kleur en de laatste is een donkergrijs met zilverkleurige shimmers. Alleen de laatste kleur in dit palette heeft kleine glittertjes, de overige kleuren hebben een zijdeglans. De pigmentatie vind ik prima, zeker als je je beseft dat dit droge swatches zijn zonder oogschaduwbasis eronder.

miss-sporty-studio-colour-smokey-eye-shadow-4
miss-sporty-studio-colour-smokey-eye-shadow-5
Smoky Green Eyes is, zoals de naam al doet vermoeden, volgens het persbericht bedoeld voor groene ogen om ze zo nog betovender te maken. Maarja, zeg dat eens tegen mij als blauwgrijs-ogende-dame en paarse kleuren. Not gonna listen! Ik draag zelf namelijk graag deze tinten ♥ De eerste kleur valt op mijn hand wat weg, het is een rozige huidskleurige highlighter, daarnaast een zachte taupe kleur, een glanzende middenpaars en als laatste een net iets donkerdere paarse kleur. Alle kleuren komen in het echt meer tot leven (zoals je onderaan dit artikel met de full face look kan zien) en de pigmentatie van dit oogschaduwdoosje vind ik ook prima.

miss-sporty-studio-colour-smokey-eye-shadow-6
miss-sporty-studio-colour-smokey-eye-shadow-7
Smoky Brown Eyes is bedoeld voor bruine ogen, maar een neutraal kleurenpalette als deze vind ik bij elke vrouw wel kunnen. Hierin zit een champagnekleurige highlighter, een bronzen kleur, een glanzend middenbruin en een wat matter donkerbruin. Een mooi budgetpalette voor in je reistas of koffer, want je kan er veel kanten mee op. De pigmentatie is prima en de kleurtjes hebben allemaal een mooie zijdeglans, al is de laatste net iets meer matte op de huid.

miss-sporty-studio-colour-smokey-eye-shadow-8
miss-sporty-studio-colour-smokey-eye-shadow-9
Als laatste hebben we nog dit Real Smoky/Smoky Black palette, een klassieke wit-zilver-zwart-grijze combinatie voor de originele smoky eye. De tweede kleur lijkt ietwat transparant vol met glans, de derde kleur heeft wat metallics en de laatste, zwarte, kleur bevat subtiele zilverkleurige shimmers. Leuk om mee te oefenen en mee aan de slag te gaan als je eens wil kijken of een klassie smoky eye je zal staan. De pigmentatie valt me wederom niet tegen en zal zeker met een oogschaduwbasis eronder een stuk intenser zijn.

miss-sporty-smoky-green-eyes-look

Ik koos het Smoky Green Eyes palette met de paarse kleuren om bovenstaande look te creëren. Ik gebruikte een oogschaduwbasis, alle vier de kleuren oogschaduw, een zwart oogpotlood, zwarte eyeliner en zwarte mascara om het helemaal af te maken. Op mijn lippen draag ik Max Factor lipgloss in 10 Pristine Nude.

De Miss Sporty studio colour smoky eye shadow palettes zijn vanaf augustus verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen voor slechts €3,99 per stuk.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 11 augustus 2014 at 23:03

  wat een leuke palettes om mee te beginnen, de pigmentatie is hier en daar een beetje jammer maar de donkere kleuren zien er goed uit, vind dat je er een mooie look mee heb gemaakt, past goed bij de kleur van je ogen.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 30 juli 2014 at 20:40

  Wat zie je er goed uit op die foto, de haarkleur staat je prachtig! Zelf draag ik ook heel graag paars bij blauwe ogen, dat is van deze dan ook mijn favoriet. Voor die prijs toch eens kijken :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 juli 2014 at 08:41

   Dankjewel voor je compliment, lief!

 • Avatar van Alette
  Reply Alette 29 juli 2014 at 21:30

  De oogschaduwpaletten vind ik er wel aardig uit zien, hoewel ik niet denk dat ze een echte must-have zijn als je al een aardige collectie hebt..
  De look die je hebt gemaakt vind ik mooi natuurlijk en wat vind ik die lipgloss mooi!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 juli 2014 at 08:56

   Ben ik helemaal met je eens, als beginner zeker leuk maar als je al een flinke stash hebt niet echt een toevoeging ;) De lipgloss is mijn everyday gloss ♥

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 29 juli 2014 at 11:13

  Wat een mooie kleuren zitten erbij. Je look vind ik ook erg mooi.

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 28 juli 2014 at 13:03

  ze zijn echt weer erg mooi, en de prijs is net zoals altijd ook prima…

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 28 juli 2014 at 07:53

  Mooie palettes met goed gepigmenteerde kleuren.
  Je hebt er een mooie look mee gemaakt ;-)

  Fijne dag Xoxo

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 28 juli 2014 at 01:51

  Ze zien er goed uit :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.