Beauty

NYC in a New York minute nail polish herfstcollectie

31 juli 2014

NYC-herfst-najaar-2014-nail-polish-1
Ook al zitten we nog midden in de zomer en duurt het nog even voordat de herfst zal beginnen, de herfst- en wintercollecties lopen hier al een flinke tijd binnen op de mailbox en in mooie perspakketten. Leuk om zo de nieuwe trends binnen te zien komen! Vandaag laat ik de nieuwe herfstcollectie van de NYC in a New York minute nail polish zien waarvoor je niet tot de herfst hoeft te wachten, want deze nagellakjes zijn al vanaf morgen verkrijgbaar. Ik vind de vijf kleuren uit deze collectie trouwens niet direct bij de herfst passen en vind ze ook erg geschikt voor de zomermaanden en de donkerpaarse zelfs voor de winter. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, reviews en swatches.

NYC-herfst-najaar-2014-nail-polish-2
345 Peach Popsicles is een schattig, fris en romantisch perzik/zalmroze kleurtje die ik persoonlijk echt heel erg mooi vind. Eén nadeel: voor de mooiste dekking waren helaas wel drie laagjes nodig.. Maar omdat deze nagellak best snel droogt was dit alsnog vlot gedaan gelukkig.

NYC-herfst-najaar-2014-nail-polish-3
350 Rooftop Party Berry is een kleurtje waar ik van hou, ja dat sterke fuchsiaroze is echt wat voor mij! Deze diepe kleur lijkt op rood, maar er zit een duidelijke roze ondertoon in. Mocht een klassiek rood te hard staan bij je koelere huid, dan is een kleur als deze perfect. De kleur dekte eigenlijk al in één laagje, maar met een tweede kwam de kleur net wat meer tot leven.

NYC-herfst-najaar-2014-nail-polish-4
355 Lavender Blossom is een lieflijk en girly zachtpaars kleurtje die mij heel erg doet denken aan de lente. De kleur past goed bij alle bloesems die in dat seizoen net allemaal te zien zijn.. Het lakje dekt in 2 laagjes volledig.

NYC-herfst-najaar-2014-nail-polish-5
360 Peacock is een teal/petrol kleur met een prachtige, intense glans die in 2 laagjes dekt. Op de één of andere manier heeft mijn camera altijd moeite zo’n kleur exact vast te leggen, want de kleur is in het echt net wat groener en dieper dan hier op de foto’s. Een prachtige kleur die het ook erg goed doet op de donkere huidtypes.

NYC-herfst-najaar-2014-nail-polish-6
370 Parma Violet is met recht een kleurtje voor de herfst en wat mij betreft ook prachtig voor in de winter. Vaak heb je met paarse nagellak juist òf heel zachte kleurtjes òf juist zo donkerpaars dat het bijna zwart is, dus deze grijzige paars die tussen middenpaars en donkerpaars in hangt vind ik erg mooi gekozen in deze collectie. Deze kleur dekte in 2 laagjes volledig.

De kwastjes van deze nagellak zijn plat, lang en wat smaller waardoor je heel precies kan lakken en de substantie is precies fijn qua dikte en droogt redelijk vlot. De nagellak bevat calcium en ijzer wat helpt om de nagels sterker te maken en blijft op mijn nagels gemakkelijk een dag of vier zitten zonder te beschadigen (al heeft dit natuurlijk ook te maken met de keuze van base- en topcoat. Nog iets wat ik erg fijn vind aan deze lakken: de prachtige hoogglans waardoor een topcoat bijna overbodig is.

De NYC in a New York minute nail polish herfstcollectie is vanaf augustus verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor €2,49 (9,7ml) per nagellak.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 10 augustus 2014 at 12:57

  Oeh, Peacock, Peach Popsicles en Rooftop Party Berry zijn erg mooi!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 augustus 2014 at 06:55

  Wat een mooie kleuren, vind het, net als jij, niet echt herfstkleuren, maar zelf draag ik wat ik mooi vind en het seizoen doet er dan niet toe :-). De laatste twee kleuren vind ik echt geweldig, vooral die paarse vind ik echt heel erg mooi, die wil ik gaan kopen.

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 31 juli 2014 at 22:10

  Wat een mooie kleurtjes! Vooral de Peacock, met een mooie dekking!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 31 juli 2014 at 18:23

  oeh lovely kleuren :D

 • Avatar van Jess
  Reply Jess 31 juli 2014 at 14:34

  Wowie, toffe kleurtjes zeg! En niet duur dus dat is helemaal fijn.

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 31 juli 2014 at 10:44

  Dekking is top zeg! Behalve bij dat koraal lakje maar die is het ook wel waard zo te zien. Prachtig!

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 31 juli 2014 at 10:04

  Ik vind alle kleurtjes er mooi uit zien! Ik heb sinds kort de nagellak van NYC ontdekt en ben tot nu toe erg tevreden, ik ga dan ook zeker hier even naar kijken :)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 31 juli 2014 at 09:32

  Wat een mooie lakjes! :)

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 31 juli 2014 at 08:09

  Wat een leuke kleurtjes, vooral die paarse!

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 31 juli 2014 at 07:44

  Wat een mooie kleurtjes.
  De twee laatste kleuren ga ik echt kopen!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 31 juli 2014 at 07:12

  Het zijn zulke mooie shinny nagellakjes en dan zonder dat je er een topcoat op hebt aangebracht!
  Hoeveel nagellak zit er in een flesje?

  Mooie dag Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 juli 2014 at 07:33

   9,7ml, zoals in het artikel staat :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.