Beauty

Oriflame colour unlimited lip gloss

13 juli 2014

oriflame-colour-unlimited-lip-gloss-1
Oriflame is flink bezig met de uitbreiding van hun make-upassortiment. Liet ik jullie een paar maandjes geleden nog een nieuwe foundation, concealer en poeder zien *klik hier voor dat artikel* vandaag zijn er een paar kleuren van de The One colour unlimited lip gloss aan de beurt uit de nieuwe langhoudende collectie. Deze collectie is er op gericht dat je je gedurende de dag geen zorgen hoeft te maken om je make-up, zelfs tijdens sport of in een regenbui en het reizen. Ik ben een groot liefhebber van lipproducten en wissel hier graag mee af, maar een langhoudende lipgloss heb ik nog niet kunnen vinden. Zou deze echt longlasting zijn? Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches, full face foto’s en een review.

oriflame-colour-unlimited-lip-gloss-2
oriflame-colour-unlimited-lip-gloss-3
De lipgloss komt in een transparante huls waardoor je de kleur van het product erin goed kan zien, iets wat ik altijd erg handig vind. Er zit 5ml product in een gloss en je brengt hem eenvoudig aan op je lippen door middel van de sponsapplicator. Ik vind dit trouwens de meest fijne applicators voor een lipgloss omdat het zacht op de lippen aanvoelt en je bijna altijd in één strijk klaar bent met voldoende product voor beide lippen. Het valt me op dat deze applicator net wat langer is dan die op de gemiddelde lipgloss en dat hij wat schuin afgesneden is, maar hij werkt erg prettig. Je hebt geen spiegeltje nodig om je gloss zonder knoeien aan te kunnen brengen :)

oriflame-colour-unlimited-lip-gloss-4
oriflame-colour-unlimited-lip-gloss-5
Van links naar rechts zie je de volgende kleuren:

Rose Unlimited, een zachtroze kleur met een flinke hoeveelheid glans
Nude Confidence, een nude kleur met een roze ondertoon en een goudkleurige glans (doet me aan MAC Nymphette denken)
Very Fuchsia, een opvallende frisroze kleur met zilverkleurige microglittertjes.

De lipgloss draagt heel erg prettig en blijft inderdaad langer dan de gemiddelde lipgloss op zijn plek (volgens Oriflame komt dit door de Lip Grip Technology) maar hij plakt niet heel erg en voelt ook niet zwaar aan op de lippen. De kleuren in de huls spreken me heel erg aan, maar – en hier komt het enige nadeel aan deze glossjes – de pigmentatie had wat mij betreft een stuk beter gemogen. De kleuren zijn mooi en zeker geschikt voor elke dag, maar ze hadden minder transparant mogen zijn waardoor de mooie kleuren beter tot hun recht zouden komen..

De Oriflame The One colour unlimited lip gloss is verkrijgbaar in 8 kleuren voor €12,00 per stuk.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 15 juli 2014 at 12:01

  Mooie subtiele glosjes, vin de kleuren ook erg mooi!

 • Avatar van Miss Sentinelli
  Reply Miss Sentinelli 13 juli 2014 at 21:23

  Mooie kleurtjes! Fijn dat ze lang blijven zitten :).

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 13 juli 2014 at 13:06

  Very Fuchsia vind ik prachtig!

 • Avatar van Jacky Baan
  Reply Jacky Baan 13 juli 2014 at 12:21

  Heel mooi artikel, prachtige foto’s en het staat je erg mooi! Lieve groetjes! ♥

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 juli 2014 at 08:35

   Dankjewel voor je complimentjes! *lief*

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 13 juli 2014 at 11:15

  Wat een mooie kleuren, fijn dat ze zo goed blijven zitten.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 13 juli 2014 at 00:58

  Best mooie draagbare kleurtjes!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.