Beauty

Oriflame | Long wear nail polish collectie

24 juli 2014

oriflame-the-one-long-wear-nail-polish-1
Vorige week vertelde ik jullie al wat meer over de nieuwe langhoudende collectie van Oriflame en liet ik enkele colour unlimited lip gloss kleuren aan jullie zien. Vandaag is de long wear nail polish collectie aan de beurt die bestaat uit 15 verschillende kleuren en ik ga ze vandaag allemaal aan jullie laten zien. De langhoudende hoogglans lakken bevatten rozenkwarts voor sterkere nagels en meer glans en de expert gel technology zorgt voor een egale dekking en voorkomt dat de kleur snel vervaagt of slijt. Klinkt goed! Kijk mee naar de swatches en mijn ervaring met deze lakken.

oriflame-the-one-long-wear-nail-polish-2
Tiramisu is een huidskleurige nagellak met een heel stubtiel zilveren gloedje erin verwerkt die de lak in fel (zon)licht net wat meer bijzonder maakt dan dat het een creamy lakje geweest zou zijn. Deze lak gaf bovenstaande dekking in 2 laagjes, wat ik voor een lichte kleur als deze erg goed vind.

oriflame-the-one-long-wear-nail-polish-3
Ice Pink is een redelijk transparante nagellak die ik het mooist vind als je hem aanbrengt in één laagje. Zo krijg je een beetje een French manicure effect met een mooie parelmoer-achtige glans erin verwerkt. Echt een perfecte nagellak voor bruiloften, zakelijke afspraken, dinertjes etc.

oriflame-the-one-long-wear-nail-polish-4
Ballerina Rose is wederom een huidskleurige nagellak, alleen neigt deze net wat meer naar het perzikroze toe. Heel erg fris en zacht en een kleurtje als deze doet het goed bij een zongebruinde huid om deze nog wat bruiner te laten lijken. Qua dekking had hij enkel wel 3 laagjes nodig voor het resultaat hierboven. Ook hierin zit weer dat enorm subtiele zilveren gloedje verwerkt, mooi voor de zomer!

oriflame-the-one-long-wear-nail-polish-5
Strawberry Cream is een frisroze nagellak die 3 laagjes nodig heeft om te dekken. Ook hierin zit weer dat heel subtiele zilverkleurige glansje verwerkt. Lekker girly!

oriflame-the-one-long-wear-nail-polish-6
Lilac Silk is een zachtpaars nagellakje die in 3 laagjes dekt en helemaal creamy is. De hoogglans van deze nagellakjes vind ik trouwens erg mooi, het zou een topcoat bijna overbodig maken.

oriflame-the-one-long-wear-nail-polish-7
Mulberry Mauve is zo’n taupe kleur die ik bijna het hele jaar door wel mooi vind. Er zit wat bruins in, wat paarsigs en wat grijs waardoor hij bij erg veel verschillende looks en outfits past. Dit kleurtje is creamy en dekt in 2 laagjes.

oriflame-the-one-long-wear-nail-polish-8
Rose Diamond. Tsjah, dit is gewoon niet helemaal mijn type nagellak. Het doet een beetje folie-achtig aan, maar dan met een roségouden kleur en na 3 laagjes zie je er nog de witte nagelrandjes doorheen. Niet mijn favoriet..

oriflame-the-one-long-wear-nail-polish-9
Night Orchid is een dieprozepaarse kleur en ik vind hem prachtig! Dit is een kleur die volgens mij bij echt veel huidskleuren mooi zal staan, van heel licht tot heel donker ♥ Hij dekt volledig in 2 laagjes en heeft een creamy finish.

oriflame-the-one-long-wear-nail-polish-10
Fuchsia Allure is een opvallende fuchsiaroze nagellak met een creamy finish die in 2 laagjes volledig dekt. Ik heb een grote voorliefde voor een kleur als deze (hey, het is niet voor niks sinds het begin van Curvacious – nu alweer ruim 4 jaar – de accentkleur voor de site!).

oriflame-the-one-long-wear-nail-polish-11
Red Sky at Night is een oranjerood nagellakje die in 2 laagjes dekt, zo’n kleur die ik paprikarood noem. Lekker vurig, fris en intens en deze doet het vooral in de zomer goed op (teen)nagels. Ook in dit lakje is het zilverkleurige gloedje weer subtiel te zien. Nice!

oriflame-the-one-long-wear-nail-polish-12
London Red is niet lastig te omschrijven, het is dat mooie diepe bekende rood van de dubbeldekkerbussen en de telefooncellen in London! Het lakje heeft een compleet creamy finish en dekt in 2 laagjes. Een mooie klassieke rood om te matchen met je perfecte rode lipstick.

oriflame-the-one-long-wear-nail-polish-13
Ruby Rouge is een donker lakje met een aubergine-achtige kleur die op de foto net iets roder overkomt. Qua dekking zou er net een 3e laagje overheen mogen zie ik op de foto, maar in het echt leek de dekking volledig na deze 2 laagjes. Het is een compleet creamy lakje zonder glinstering, glittertjes of gloed. Mooi voor de herfst!

oriflame-the-one-long-wear-nail-polish-14
Purple in Paris is in het echt net wat donkerder dan op de foto hierboven. De kleur is echt zo’n mysterieuze diepe kleur paars die ik voor de wintermaanden erg geslaagd vind. De lak heeft een creamy finish en dekt in 2 laagjes.

oriflame-the-one-long-wear-nail-polish-15
Cherry Chic is zo donker dat hij in het echt op de nagels bijna zwart lijkt. Maar op de foto en in bepaald licht zie je goed dat het een donkere kersenrode kleur heeft. Ook weer een mooie kleur voor de wintermaanden. Dit creamy lakje dekt ook wat twijfelachtig: in het echt leken de 2 laagjes voor de foto compleet te dekken, maar eenmaal op de foto zou hij toch een derde laagje mogen hebben zie ik..

oriflame-the-one-long-wear-nail-polish-16
Cappuccino is het laatste lakje uit deze collectie en heeft echt zo’n koffie-verkeerd-kleurtje. Niet helemaal aan mij besteed, maar wel een go-to lakje voor zakelijke gelegenheden. De nagellak heeft een creamy finish en dekt volledig in 2 laagjes.

Hmmm.. Ik bedacht me net: zou dat zilverkleurige gloedje wat zo enorm subtiel in de lakjes terug te zien is misschien de gemalen rozenkwarts zijn? (Al zou het dan natuurlijk in elke lak te zien moeten zijn..) Ik vind het in ieder geval heel erg mooi! Het geeft de nagellak net wat meer diepte zonder dat je gelijk opvallende glitternagels hebt. De substantie in combinatie met het plattere langere kwastje lakt prima en de lak blijft op mijn nagels zeker 5 dagen mooi zitten. De lakken kosten €12,00 per stuk (8ml).

Mijn top 3? Ice Pink, Mulberry Mauve en Night Orchid. Welke kleuren spreken jou het meest aan?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 10 augustus 2014 at 12:44

  Wat een prachtige kleurtjes! Vooral Ice Pink, Night Orchid, Fuchsia Allure en Cherry Chic

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 2 augustus 2014 at 14:31

  Er zitten wel hele mooie kleurtjes tussen :)

 • Avatar van Miss Sentinelli
  Reply Miss Sentinelli 24 juli 2014 at 20:10

  Wow, echt super mooie lakjes zeg. De kleuren zijn echt mooi! Vooral Fuchsia Allure, zo pretty!

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 24 juli 2014 at 11:41

  De paarstinten spreken mij het meest aan, mooi zeg! Stiekem vind ik ze wel een tikkie duur als je er 3 laagjes voor moet gebruiken ^_^

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 24 juli 2014 at 11:07

  Wat een mooie kleuren! Purple in Paris vind ik echt super, even als Fuchsia Allure en Night Orchid .
  Jammer dat ze toch wel duur zijn.

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 24 juli 2014 at 10:49

  Vind het zo jammer dat ze zo duur zijn, want ze hebben echt prachtige kleuren! Mooie swatches!

 • Avatar van Margo
  Reply Margo 24 juli 2014 at 10:39

  Wat een lieve kleurtjes! M’n favoriet is wel strawberry cream, zo lief :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 24 juli 2014 at 06:30

  Prachtige kleuren nagellak ;-)
  Cappucino is zo mooi.

  Fijne dag Xoxo

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 24 juli 2014 at 01:03

  Love die donkerpaarse! ♡

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.