Eten & drinken Fashion Lifestyle Mama & Kind Media

Random things & new in’s #3

14 juli 2014

fitflop-flare-slide-2
Regelmatig heb ik leuke persoonlijke dingen die ik graag met jullie wil delen of heb ik iets nieuw gekocht en/of gekregen als perspakket wat ik graag aan jullie wil laten zien. Om geen erg korte artikelen te krijgen met niet veel tekst en maar één of enkele foto’s, begon ik deze nieuwe rubriek waarin ik wat leuke nieuwtjes deel. Natuurlijk heeft alles wel te maken met de onderwerpen beauty, (plussize) fashion en lifestyle en ik hoop dat jullie het leuk vinden om zo af en toe even bijgekletst te worden over wat nieuwe dingen :) Let’s go!

fitflop-flare-slide-1
Laat ik beginnen met deze FitFlop sandaaltjes die ik mocht uitzoeken. Ik ging voor de Flare Slide in suède met leuke steentjes erop die bij veel verschillende outfits past en ook geschikt zijn voor wat nettere familiefeestjes en dergelijke. Ik had eerder een beetje een niet echt fashionable idee bij deze sandalen/slippers, maar eenmaal aangetrokken en vooral gecombineerd met een jeans met uitlopende pijp staat het echt leuk

De pasvorm is erg goed en valt true-to-size en ze hebben een ergonomische comfort zool die tijdens het lopen zorgt voor een versteviging van de beenspieren. Het heeft een schokabsorberend hielgedeelte, een EVA middenzool die zorgt voor een vermindering van de belasting op de gewrichten en een teengedeelte met een medium densiteit wat zorgt voor een goede stabilisatie en minder druk op dit voetdeel.

Ik was direct na de eerste keer dragen al enthousiast want het komt bij mij niet vaak voor dat ik een nieuw paar schoenen aan kan trekken en er gelijk een flink stuk op kan lopen zonder drukplekken en/of blaren. Deze FitFlop sandalen zitten als pantoffeltjes!

albert-heijn-good-food-to-go
Albert Heijn is langzaam aan steeds gezondere producten aan het verkopen en ook bij de AH To Go op treinstations kan je zo steeds gezondere keuzes maken als je zin hebt in wat eten en/of drinken. Zo hebben ze sinds een tijdje de kip noedelsalade met kokos-limoendressing (favoriet!) en de avocado witte kaas salade met munt en yoghurtdressing in het asssortiment en verkopen ze water met hierin enkele verse ingrediënten toegevoegd zoals citroen & munt (favoriet!) en komkommer & dille. Deze gezondere producten zijn wel wat duurder, maar het is in ieder geval een gezonde èn lekkere vooruitgang!

pickwick-fruit-fusion
Ik ben een enorme fruitliefhebber, maar mij kan je dan weer totaal niet enthousiast krijgen van fruitthee. Pickwick introduceerde niet lang geleden de nieuwe Fruit Fusion thee zonder cafeïne mèt echte stukjes fruit. Er zijn drie varianten; ananas & citroen, zwarte bes & kers en framboos & aardbei. Alle drie zonder (zwarte) thee waardoor je echt de smaak van vloeibaar fruit krijgt. Ze kosten €1,69 per verpakking en zijn zeker voor de zomer het proberen waard als je van fruitthee houdt.

robijn-zwitsal
Zoals jullie ondertussen wel weten ben ik een groot fan van de geur van Zwitsal, maar kan ons dochtertje met haar gevoeligere huidje niet tegen de producten hiervan. Jammer! Om haar toch een beetje naar die ‘echte’ babygeur te laten ruiken gebruik ik wel eens de Zwitsal haarlotion in haar haartjes of legde ik de Zwitsal geurbuiltjes in haar kast zodat haar kleding er naar rook. Maar.. nu is Robijn een samenwerking met Zwitsal aangegaan voor een waslijn met wasmiddel, wasverzachter en geurbuiltjes. Yay!

De geurbuiltjes vind ik qua geur niet veel schelen met de Zwitsal geurbuiltjes die al bestonden, maar de wasproducten zijn zeker een leuke toevoeging. Gebruik ik beide producten dan ruiken de kleertjes er heerlijk subtiel naar en ook bij enkel het gebruik van de wasverzachter is dit het geval. Ik vraag me alleen wel af of de producten hypoallergeen zijn zodat je ze ook echt voor newborn baby’s en kindjes met een erg gevoelige huid zou kunnen gebruiken, maar tot nu toe reageert het huidje van Shae er niet verkeerd op. Love it!

tighton-slinggrip-1
tighton-slinggrip-2
tighton-slinggrip-3
Als laatste wil ik deze handige tip delen: de TightOn SlingGrip. Je kan dit handige stripje met elastiek om je vingers achter te schuiven eenvoudig aanbrengen door de ondergrond vetvrij te maken en vervolgens even goed aan te drukken. Zoals je ziet werkt het ook op een hoesje prima en je kan het gebruiken op je smartphone, iPhone, tablet en e-reader. Zo kan ik eindelijk mijn grotere Samsung Note 3 met één hand bedienen, valt deze niet meer uit mijn handen en is selfies en foto’s maken net even wat gemakkelijker geworden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren voor €7,95 per stuk (maar goedkoper als je er meerdere tegelijkertijd koopt).

Enjoy your day!

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 16 juli 2014 at 08:27

  Ah Robijn met Zwitsal ruikt zo lekker! :D Ik heb ze ook!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 15 juli 2014 at 06:35

  Wat een leuke slippers, fijn dat je er zo op weg liep. Ik kom nooit bij AH To Go, maar ideaal dat ze steeds meer variatie in hun voeding brengen, de salades lijken me erg lekkker. Thee met een smaakje vind ik niet lekker, maar mijn vriendinnen vindeze deze nieuwe smaakjes erg lekker. De Zwitsal robijn staat inmiddels ook hier op het boodschappen lijstje, ben er zo benieuwd naar. Ideaal zeg dat handgreepje voor je mobiel, ik wil graag een wat grotere mobiel en ik denk dat dit heel handig is.

 • Avatar van Donna Luisa
  Reply Donna Luisa 14 juli 2014 at 22:12

  Water met citroen en munt wil ik binnenkort zeker uitproberen! x

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 14 juli 2014 at 17:29

  Die slippers zijn heel erg leuk !!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 14 juli 2014 at 17:10

  Ik gebruik de Robijn producten met Zwitsal geur ook voor mijn zoontje van 8 weken. Hij reageerd er goed op en mama vind het heerlijk ruiken. :-)

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 14 juli 2014 at 16:50

  Jaaa, robijntje met zwitsal en die flesjes water met smaak! <3

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 14 juli 2014 at 13:04

  Dat zijn hele mooie slippers. Vooral met het steentjes erop ;-)
  De gezonde producten om te eten en te drinken ziet er goed en lekker uit.

  Fijne dag Xoxo

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 14 juli 2014 at 11:22

  Wil die thee ook nog proberen! En ook niet zo fan van fruitthee…Maar toch nieuwsgierig. En die grip lijkt me handig!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 14 juli 2014 at 06:13

  Zo’n grip voor je mobiel ziet er idd super handig uit! Ik heb een iPhone dus wat kleiner (smaller) en niet perse zo’n grip nodig. Maar als ik een groter mobiel had (android) dan zou ik zo’n ding zeker wel handig vinden. Wie weet neem ik wel een Samsung, LG of Sony binnenkort want ik mag een nieuw toestel uitkiezen… Nog even vergelijken enzo voordat ik zomaar iets kies (appel went erg en wil overstappen van provider heb nu Hi).

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.