Beauty

Summer musthave | Sans Soucis shimmering body fluid

8 juli 2014

sans-soucis-shimmering-body-fluid-1
Iets wat elke vrouw in de zomermaanden graag wil bereiken is een mooie, zachte en glowy huid omdat je nu eenmaal wat meer hiervan laat zien als de zon schijnt. Naast een wekelijkse scrubbeurt en het regelmatig insmeren van de huid met een goed hydraterend product kan je hiervoor af en toe ook een lichaamsolie of fluid gebruiken voor net wat meer glans en verzorging. Deze shimmering body fluid van Sans Soucis bevat daarnaast ook nog eens een erg mooi subtiel glittertje wat erg mooi staat op benen, armen en decolleté. Kijk mee voor meer informatie en review over dit product.

sans-soucis-shimmering-body-fluid-3
sans-soucis-shimmering-body-fluid-4
De olie komt in een pompflacon van glas met een mooie witte bloemenprint en een goudkleurige dop. Door het pompje kan je de hoeveelheid product goed doseren en pak je niet snel teveel. Je hebt namelijk maar een klein beetje nodig om een heel stuk in te kunnen smeren. De substantie is lekker gel-achtig, trekt snel in en ruikt luxueus, zacht en bloemig zomers.

Qua ingrediënten zit er onder andere glycerine, een hydraterend ingrediënt wat bekend staat vanwege de milde, effectieve en niet irriterende werking in. Verder zit er vitamine E in wat de huid beschermt, versterkt en verstevigt en Fucogel, wat een beschermend en hydraterend laagje achterlaat op de huid wat zelfs door de meest gevoelige huidjes goed ontvangen wordt. Er zitten wel siliconen, alcohol en parfum in dit product wat helaas niet door iedereen even prettig gevonden wordt, maar ik vind het product zeker een aanrader voor de zomerse dagen en feestjes.

De subtiele glans die het op de huid achterlaat is op de foto lastig vast te leggen, maar het effect in real life is heel erg mooi en subtiel. Geen grove glitters zodat je er in de zon uit ziet als een discobal, maar een subtiel glansje met hier en daar een microglittertje voor een mooi accent.

sans-soucis-shimmering-body-fluid-2
Naast deze shimmering body fluid zijn er nog 3 varianten verkrijgbaar:

anti age dry glitter oil met arganolie en sojaolie en goudkleurige glittertjes
anti age dry oil zelfde als hierboven maar dan zonder glittertjes
tinted body fluid die snel een afwasbaar zomers tintje geeft.

Alle vier de varianten zijn nieuw en verkrijgbaar voor €32,95 per flacon van 100ml. Fijn om te weten: Sans Soucis is een dierproefvrij merk.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 9 juli 2014 at 10:48

    Wat een mooie verpakking, ziet er echt uit als een luxe product en alleen al zoiets moois gebruiken is al een feestje, als het dan ook nog eens een mooi effect geeft is dat extra fijn.

  • Avatar van Merin Veronique
    Reply Merin Veronique 8 juli 2014 at 16:29

    Mooie glitters en inderdaad een fijn zomerproduct. De ingrediënten klinken fijn, en voor mij is parfum niet irriterend voor mijn huid. Het enige wat jammer is zijn de siliconen, maar verder lijkt het me een heerlijk product.

  • Avatar van Sandy
    Reply Sandy 8 juli 2014 at 14:34

    hmmm ik ben dol op shimmers en glitters, als ik zulke dingen zie dan komt de ekster in mij los…..en wat een mooie verpakking zeg!

  • Avatar van NailTalk
    Reply NailTalk 8 juli 2014 at 11:37

    Alleen de fles is al prachtig! Wel iets aan de dure kant vind ik, maar lijkt me mooi met die subtiele shimmer.

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 8 juli 2014 at 06:33

    Wat een goed product in een zeer luxe flacon met handig pompje!
    Ik hou ervan om zomers een olie te gebruiken op de huid met shimmers.
    Het geeft toch net die extra glow waardoor de huid extra gaat stralen…….

    Fijne dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.