Media

Summer readings

5 juli 2014

summer-readings-2014-1
Alhoewel ik normaal gesproken echt een ‘winterlezer’ ben, is daar afgelopen winter niet veel van terechtgekomen toen ik hoogzwanger en net moeder geworden was. Ik mis het lezen enorm en ik ben van plan deze zomer toch maar weer eens echt te gaan beginnen met wat boeken te lezen die ik nog op de stapel heb liggen. Lekker op het balkon, op de bank, in bed of aan het water met goed weer.. Moet helemaal goed komen :) Kijk mee naar enkele leuke boekentips om deze zomer te lezen. Mocht jij nog een absolute must read voor me hebben, laat jouw tip dan zeker achter in de reacties onder dit artikel. Ik ben benieuwd!

summer-readings-2014-2
Laat ik beginnen met Blogosphere Magazine, een Engelstalig tijdschrift voor bloggers, over bloggers. Super interessant! Ik ontdekte dit magazine tijdens wat rondsurfen op het internet en bestelde de 3 uitgaves die er tot nu toe geweest zijn (oh wacht, afgelopen week is de 4e uitgave uitgebracht). Het magazine gaat over de topbloggers wereldwijd die wat vertellen over hun eigen blog en delen welke blogs ze graag lezen. Er staan veel leuke tips in voor blogs over food, fashion, lifestyle, travel, fotografie en beauty, maar ook tips, interviews en advies.

Hoe leuk zou het trouwens zijn als er in Nederland een tijdschrift zou komen voor en over bloggers en bloggen in het algemeen? Ik zie het al helemaal voor me (en denk dat er serieus een grote markt voor is ook, aangezien er in Nederland zo ontiegelijk veel bloggers zijn); leuke interviews, tips om je website en netwerk te kunnen verbeteren en te laten groeien, bijbehorende masterclasses, handige WordPress weetjes en plugin tips, hoe je het beste kan omgaan met PR, hoe je geld kan verdienen met je blog, … Ik zou hem zo vol kunnen schrijven! ;)

summer-readings-2014-3
Na Glazuur en Verkikkerd is het derde boek van Lisette Jonkman uitgebracht met de titel Verslingerd.

“Het studentenleven gaat niet over rozen. Dat van Lucy niet, tenminste! Haar relatie met Kikker staat onder druk, omdat hij een duet gaat opnemen met de beroemde zangeres Laura. Maar is Laura’s interesse alleen zakelijk…? Ondertussen kampt Lucy met een lichte social media-verslaving en eist haar populaire beautyblog steeds meer tijd en verantwoordelijkheid op. Om de chaos compleet te maken wordt er van alle kanten aan haar getrokken door vrienden en familie met problemen. Hoog tijd om prioriteiten te stellen. Wat is nu eigenlijk ècht belangrijk in het leven?”

Verkikkerd van Lisette Jonkman is uitgegeven door Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, ISBN 9789021809809 en telt 396 pagina’s.

Pssst! Lisette is alweer bezig met haar vierde boek. Deze keer geen roman, maar een boek wat zal gaan over schrijven vol tips en de meest gebruikte schrijfontwijkende smoezen. Schrijven, kreng! zal dit najaar verkrijgbaar zijn. Ik ben benieuwd!

summer-readings-2014-4
“Sara Dillon is net naar New York verhuisd en zoekt spanning zonder verplichtingen. Als ze tijdens een feestje met haar vriendin Chloe Mills de onweerstaanbare Max Stella ontmoet, zet ze haar zinnen op een avondje plezier. En ze laat een onvergetelijke indruk bij Max achter, want hij heeft nog nooit een vrouw zo wild en ondeugend als Sara ontmoet. Maar hoe kan hij Sara – die constant naar spanning zoekt – aan zich binden? Want eigenlijk is Sara wel iemand die hij vast wil houden. Max zet alles op alles om haar opnieuw te verleiden en voor altijd te temmen.”

Stouter (onverwacht) van Christina Lauren is uitgegeven door Xander Uitgevers, ISBN 9789401602280 en telt 284 pagina’s. Het is de opvolger van Stouter (ondenkbaar) en het derde deel Stouter (ongebonden) zal later deze zomer uit worden gebracht.

summer-readings-2014-5
“Herfstroos woont in een slaperig kuststadje in Zuid-Engeland. Diep onder het oppervlak van haar rustige leven bevinden zich duistere geheimen. Haar grootmoeder werd vermoord, en het bruisende Londen is heel ver weg. Ze beschikt over bijzondere krachten, maar op school wordt ze gemeden en veracht vanwege de littekens op haar huid. De verschijning van een knappe jongen op haar school zet haar wereld op zijn kop. Hij heeft dezelfde tekens op zijn huid als zij. Plotseling worden de geheimzinnige tekens als iets cools gezien en staat Herfstroos in het gevaarlijke middelpunt van de belangstelling. Bovendien heeft ze terugkerende dromen over Violet en de knappe vampierprins Kaspar.. Herfstroos moet Violet zien te redden voor het te laat is..”

Herfstroos van Abigail Gibbs is uitgegeven door Xander Uitgevers, ISBN 9789401601214 en telt 331 pagina’s. Het is de opvolger van haar debuutroman Violet in de ‘heldin van de duisternis’ serie die gaat over een gevaarlijke en romantische wereld vol heldinnen en ruige vampiers.

summer-readings-2014-6
“Half-vampier Cat Crawfield werkt als Special Agent voor de overheid om de wereld te bevrijden van ronddolende ondoden. De lessen van Bones – haar sexy en gevaarlijke ex – komen haar goed van pas. Maar als Cat zelf het doelwit van de vampiers wordt, is de enige die haar kan helpen de man die ze juist achter zich wil laten: Bones. De aantrekkingskracht tussen Cat en Bones is groter dan ooit en Cat moet alles op alles zetten om de relatie strikt zakelijk te houden. En wat wil Bones? Zal hij Cat een tweede maal laten gaan?”

Met een been in het graf van Jeaniene Frost is uitgegeven door Xander Uitgevers, ISBN 9789401601627 en telt 332 pagina’s. Het is het tweede deel uit de Nachtjagers-serie.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Anja de Rijk
  Reply Anja de Rijk 14 juli 2014 at 00:36

  Misschien is dit boek nog een leuke tip om deze zomer te lezen. hij is pas uitgekomen: Tot dat de liefde komt’ van Mariska Vermeulen. Uitgegeven bij boekscout.

  Groetjes Anja

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 juli 2014 at 08:35

   Bedankt voor het delen van je tip, ik ga er zeker even naar kijken :)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 7 juli 2014 at 10:08

  Wat een leuke,boeken zitten er tussen. Heb mijn Ipad nog vol boeken staan, maar lezen komt er even niet van lijkt het wel, maar als ik het weer ga oppakken ga ik zeker op zoek naar verslingerd, lijkt me heerlijk om te lezen.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 5 juli 2014 at 23:29

  Het is een mooie lijst!
  Ik zou het bloggers magazine willen lezen ;-)

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 5 juli 2014 at 14:35

  Jaaaa, Verslingerd is zo leuk!!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 5 juli 2014 at 11:10

  Dat blogmagazine lijkt me wel erg leuk! Inderdaad, was er maar zoiets leuks in Nederland :)

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 5 juli 2014 at 11:08

  Lekker veel op de leeslijst! Dat Blogosphere Magazine vind ik ook wel interessant. Het zou inderdaad supergaaf zijn om daar een Nederlandse editie van te maken.

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 5 juli 2014 at 00:30

  Verslingerd is echt een heerlijk boek!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.