Beauty

5 x flirty summer lips

6 augustus 2014

5-flirty-lips-1
Ik ben gek op lipproducten, maar in de zomermaanden ben ik vaak geneigd om terug te gaan naar een transparant glossje of een lippenbalsem. Zonde! Want er zijn zoveel leuke kleurtjes die ook juist in de zomermaanden leuk staan. Ik selecteerde 5 producten als tip om flirty summer lips mee te kunnen creëren. Leuk voor die zomerse feestjes, dates of juist voor elke dag en perfect voor naar een strandtent. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, reviews en swatches van deze lipproducten van MAC, Shiseido, Oriflame, Clinique en Smashbox.

5-flirty-lips-2
5-flirty-lips-3
Van links naar rechts zie je de volgende producten:

Smashbox Be Legendary lipstick in Bing (€20,00) uit de Cherry Smoke collectie die vanaf half augustus bij Douglas verkrijgbaar zal zijn. Dit is een intense, diepe kleur rood die op de lippen matte draagt. Ondanks de matte finish voelt hij niet droog aan en de kleur blijft lange tijd goed op de lippen zitten. Hij overleeft gemakkelijk een hapje en een drankje.

Shiseido Lacquer Gloss in Plum Wine (€22,95). Dit is een goed gepigmenteerde lipgloss met een enorme hoogglans die ik persoonlijk prachtig vind. Hij voelt zacht aan op de lippen en blijft voor een gloss best lang zitten, maar even bijwerken na een hapje en een drankje is wel aan te raden.

Oriflame The One colour unlimited lipstick in Infinite Rose (€13,00). Deze zachtroze kleur heeft een satijnen finish en draagt heel erg prettig door de hydraterende formule. De kleur blijft lang op de lippen en overleeft gemakkelijk een hapje en een drankje.

MAC Viva Glam Rihanna lipglass (spring ’14 variant) €17,50. Deze lipgloss in een koele rode kleur met een ietwat blauwige glans bevat veel miniscule roodroze glittertjes die de gloss net wat meer geeft. De gloss plakt redelijk op de lippen maar blijft hierdoor ook langer op de lippen zitten dan de gemiddelde lipgloss.

Clinique long last soft matte lipstick in Matte Peony (€23,00). Deze nieuwe koraalroze lipstick van Clinique is op de Clinique website reeds verkrijgbaar, maar zal pas vanaf eind september in de winkels liggen. Ze zijn het wachten meer dan waard want de lipstick draagt prettig, de zachte, matte finish is erg mooi en hij blijft lang op z’n plek. Ook deze lipstick overleeft gemakkelijk een hapje en een drankje.

5-flirty-lips-4
5-flirty-lips-5
Ik vind het altijd grappig om te zien hoe alleen het veranderen van de lipkleur een geheel andere uitstraling kan geven. Zo vind ik een matte, intens rode lipstick mij niet heel erg mooi staan want het lijkt wat bleek en hard te maken (maar hey, zo’n kleur is wel onmisbaar als het om flirty lips gaat), terwijl de paarse kleur van Shiseido mijn gezicht een serieuzere uitstraling geeft en mijn huid rustiger laat lijken. Het zachtroze staat juist weer een stukje jonger en lekker girly en de glanzende rode gloss met glittertjes is wat meer speels en maakt zo meer het rood wat ik graag draag.

Mijn favoriet van de bovenstaande kleuren is de koraalroze, bijna neonkleurige, Clinique lipstick. Wat een heerlijke frisse en vrouwelijke kleur, perfect voor de zomer en kan eigenlijk heel goed de hele dag door gedragen worden. Love it!

Welke kleur draag jij in de zomer het liefst op je lippen?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 14 augustus 2014 at 06:51

  De kleur Shiseido Lacquer Gloss in Plum Wine staat je echt heel mooi. Ik ben ook zo gek op lipproducten. Heb er echt al veel te veel verzameld en mag voorlopig niets nieuws kopen haha. De lipgloss/stick van max factor waar je een poosje geleden over schreef heb ik gekocht en ben daar echt enorm tevreden en blij mee!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 augustus 2014 at 08:49

   Bedankt voor je compliment! Het is echt zo’n kleurtje wat je zelf misschien niet snel uit zou zoeken, maar het staat verrassend leuk en ik draag hem regelmatig :) Leuk om te horen dat jij die van MF ook zo fijn vindt ^^

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 11 augustus 2014 at 22:57

  vooral die van Shiseido spreekt mij erg aan en niet duur vind ik had hem duurder verwacht ofzo, vind de kleuren je ook onwijs goed staan!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 7 augustus 2014 at 11:05

  De laatste foto vind ik super, die kleur staat je het mooist vind ik.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 6 augustus 2014 at 19:02

  super mooie tinten :D ben zelf echt van de hot pink kleuren de laatste tijd!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 6 augustus 2014 at 12:34

  Echt allemaal hele leuke zomerkleurtjes! Zelf ben ik een echte koraalfan. Heb vandaag een look volledig in koraal gepost ook :-) Dus mja, het is wel duidelijk dat ik van koraal hou denk ik, hehe.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 6 augustus 2014 at 11:29

  Ik vind die van MAc heel erg mooi!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 6 augustus 2014 at 11:14

  Die laatste liptsick is mooi!

  • Avatar van Jenny
   Reply Jenny 6 augustus 2014 at 12:15

   Prachtige kleuren, kies zelf ik regelmatig voor een zacht roze/ nude lipstick in de zomer!
   Vind die lipstick van Clinique echt ontzettend mooi! Staat je ook erg goed!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 6 augustus 2014 at 10:47

  Leuke kleurtjes! En wat is je haar mooi zo!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 augustus 2014 at 13:58

   Leuk om te horen, thanks Merin! :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 6 augustus 2014 at 07:14

  Dat zijn prachtige kleuren lipsticks en lipglossjes ;-)
  Ze staan je stuk voor stuk mooi.

  Ik wens je een fijne dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.