Beauty

Dermolin herstellende crème & bodycrème

4 augustus 2014

dermolin-bodycreme-herstellende-creme-1
Ben je op zoek naar verzorgingsproducten die het hele gezin kan gebruiken of heb je een droge en/of gevoelige huid en ben je op zoek naar zachte, milde maar wel doeltreffende producten voor je lichaamsverzorging? Dan zit je bij Dermolin zeker aan het juiste adres. Alle producten zijn namelijk vrij van conserveringsmiddelen, parabenen, zeep, kleurstoffen en parfum. Ik had al ervaring met enkele doucheproducten (zoals een heerlijke doucheolie) van dit merk, maar probeerde nu ook twee bodycare producten uit; de herstellende crème en de bodycrème. Kijk mee voor meer informatie, reviews en foto’s.

dermolin-bodycreme-herstellende-creme-2
dermolin-bodycreme-herstellende-creme-3
De bodycrème komt in een grote pot met een inhoud van 200ml en is verkrijgbaar voor €10,95. Er zit onder andere shea boter, glycerine, vitamine A, vitamine E, allantoïne, haverextract en Pentavitin in. Deze combinatie zorgt voor een intensieve hydratatie, vult huideigen lipiden aan, herstelt de natuurlijke vochtbalans van de huid, kalmeert de huid en houdt deze lekker zacht en soepel. Een klein likje crème is voldoende want het smeert prettig uit en trekt redelijk vlot in.

De geur is neutraal, maar als je goed ruikt ruik je ergens in de verte iets frissigs. Mijn huid is gelukkig in de zomer een heel stuk minder droog dan in de winter en dat betekent dat ik nu niet zoveel last heb van een jeukende en schilferige huid, maar ik denk dat dit product ook voor die erge periodes in de winter zal voldoen. Ondanks dat het product niet vet aan doet en vlot intrekt, voedt het namelijk wel erg goed zonder een geïrriteerde huid achter te laten.

dermolin-bodycreme-herstellende-creme-4
dermolin-bodycreme-herstellende-creme-5
De herstellende crème komt in een handige tube met een inhoud van 75ml en is zo ook gemakkelijk in de handtas, luirtas, sporttas en weekendtas mee te nemen. Altijd fijn om zo’n product wat voor veel huidprobleempjes goed is bij je te hebben. Er zit onder andere haverextract, Pentavitin, ureum, glycerine, shea boter, zink, bijenwas en panthenol in en is een redder in nood bij het herstel van droge en rode plekjes, schrale plekjes, ruwe ellebogen, handen en knieën. Ook deze crème ruikt weer neutraal en ietwat fris in de verte, trekt vlot in maar laat net iets van een verzorgend laagje achter wat ik op droge, ruwe plekjes juist wel fijn vind. De herstellende crème is verkrijgbaar voor €9,50.

Aan de ene kant ben ik een enorme sucker voor geurende producten, maar als het op gerichte huidverzorging aan komt dan ga ik vaak terug naar de basis om problemen zoals droogte, irritatie, ruwe en rode plekjes aan te pakken. Ik merk dat zulke milde producten me dan gewoon een stuk beter bevallen. Zo is dat ook met deze producten van Dermolin. Ze doen wat ze moet doen zonder veel poespas van een fancy verpakking of een luxe geur en het maakt zo fijne producten voor het hele gezin.

Heb jij ervaring met producten van Dermolin?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 10 augustus 2014 at 22:22

  Klinkt zeker doeltreffend! Ik heb precies hetzelfde als jij- sucker voor geurtjes, maar op het moment dat ik echt een enorm droog plekje of schrale huid heb, grijp ik naar Dermolin of Decubal. Of Bepanthen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 augustus 2014 at 08:32

   Dat zijn inderdaad ook heerlijke merken en producten, vooral de Bepanthen crème is ook zo’n ‘wonderzalfje’ ♥

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 4 augustus 2014 at 21:00

  Klinkt goed zeg

 • Avatar van Donna Luisa
  Reply Donna Luisa 4 augustus 2014 at 17:46

  Fijne review en je hebt inderdaad gelijk, het gaat om wat het product doet en niet om hoe het ruikt etc! x

  • Avatar van Linda
   Reply Linda 5 augustus 2014 at 09:10

   Wat een fijne praktische producten lijken me dit, heerlijk dat ze zo verzorgend zijn. Ken deze nog niet, maar ga zeker eens kijken, mijn velletje kan zeker een goede verzorgende bodycream wel gebruiken.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 4 augustus 2014 at 15:37

  Ghoh ik ben ook altijd wel voor lekkere geurtjes en textuurtjes te vinden hoor, maar uiteindelijk heb je gelijk, het is de werking die eigenlijk telt!

 • Avatar van Jess
  Reply Jess 4 augustus 2014 at 14:09

  Ik ken het verder niet maar het klinkt erg fijn. Ook de prijs valt me best mee eigenlijk :-)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 4 augustus 2014 at 10:53

  ik hoor best veel goeds over het merk :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 4 augustus 2014 at 07:16

  Ik heb ook vaak last van droge e hele ruwe plekken op mijn huid! Ik heb al zoveel crémes gebruikt en zal deze eens gaan kopen.

  Fijne dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.