Beauty

Dove advanced hair series

15 augustus 2014

dove-advanced-hair-series-pure-care-sublime-oil
Dove introduceert de nieuwe haarverzorgingscollectie Advanced Hair Series die bestaat uit 3 verschillende lijnen, de pure care sublime oil voor droog en dof haar dat extra voeding kan gebruiken, de oxygen hydration voor fijn, slap en futloos haar  dat volume mist en de youthful vitality voor ouder wordend en droger haar. Elke lijn bestaat uit drie producten en biedt een compleet pakket voor mooi, stralend haar met een gezonde uitstraling – ongeacht je haartype. Kijk mee voor meer informatie over alle drie de lijnen en wat mijn favoriete producten zijn.

Pure Care Sublime Oil
Laat ik maar gelijk met mijn favoriete lijn beginnen, eentje die zorgt voor een diepe voeding en tot 5 x zachter haar. Als je normaal gesproken bang bent om olieproducten te gebruiken omdat je haar hier snel slap, vet en plakkerig van wordt dan word je verrast met deze lijn. Ondanks alle herstellende en verzachtende voordelen van macadamia, kokosnoot- en amandelolie, blijft je haar toch soepel en luchtig aanvoelen. Het is het effect van een droge olie boordevol essentiële vetzuren en antioxidanten en het herstelt een lipidentekort waardoor het haar weer glad en zacht aanvoelt en een mooie glans krijgt.

De gehele lijn heeft om te beginnen een heerlijke geur, echt zo’n luxe kappersgeur en de producten zijn zuinig in gebruik. Als je de tijd neemt om de shampoo en conditioner goed uit te spoelen en je niet teveel van de olie treatment gebruikt – en enkel in de punten en lengtes van je haar –  dan merk ik inderdaad geen vettig of slap haar, maar voelt het wel lekker zacht, soepel en bouncy aan.

De olie treatment kan je in droog haar als intensief masker gebruiken om even in te laten trekken en vervolgens uit te wassen, op vochtig haar na het wassen als leave-in om je haar makkelijker doorkambaar te maken en te beschermen tegen de hitte van de föhn of als pluistemmer en glansboost op droog haar. Love it!

Shampoo 250ml, €5,99
Conditioner 250ml, €5,99
Treatment oil 100ml, €9,99

dove-advanced-hair-series-oxygen-hydration
Oxygen Hydration
Deze lijn hydrateert het haar en zorgt voor 95% meer volume: perfect dus voor fijn, futloos en slap haar. De producten hebben een basis van zuurstofhoudende, hydraterende ingrediënten wat het over de gehele lengte herstelt en het vochttekort aan vult en daarnaast meer body en volume geven. Als extra product naast de shampoo en conditioner zit er een soufflé masker in deze lijn, een enorm luchtig maar intensief hydraterend masker wat je één keer per week kan gebruiken om je haar een extra hydratatieboost te geven zonder je haar te verzwaren. Tip: spoel je haar na het wassen na met koud water om de schubben te sluiten voor een mooie glans.

Shampoo 250ml, €5,99
Conditioner 250ml, €5,99
Soufflé masker 200ml, €7,99

dove-advanced-hair-series-youthful-vitality
Youthful Vitality
Als laatste is er nog deze lijn voor ouder wordend haar wat het haar versterkt en 2 x meer body geeft. Als je ouder wordt verandert je haartype en kan het droger worden en zelfs broos of ruw aanvoelen. Zodra je hier de eerste tekenen van begint te merken is het tijd om je haar wat meer aandacht te geven. Deze haarlijn is gericht op kwetsbaar haar dat sneller beschadigd raakt en niet meer zo soepel in model valt. Er zit onder andere keratine, elastine en collageen in wat de tekorten aanvult en zo het haar versterkt en beschermt tegen uitdroging, kleurverlies en verslapping. In de conditioner is verder nog kokosolie toegevoegd voor een extra dosis voeding.

Als extra product zit er in deze lijn een BB cream voor het haar, een echte multitasker welke vocht en lipiden aanvult en een beschermend laagje achterlaat. Het beschermt zo tegen kleurverlies en geeft meer body aan het haar waardoor het gemakkelijker te stylen is.

Shampoo 250ml, €5,99
Conditioner 250ml, €5,99
Hair BB-Cream 125ml, €6,99

Spreken de nieuwe haarproducten van Dove jou aan? Welke lijn past het beste bij jouw haar?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Ivonne
    Reply Ivonne 25 oktober 2014 at 23:36

    Heb de Oxygen uitgeprobeerd voor fijn futloos haar….nou, het doet helemaal niets. Pure geldverspilling.

  • Avatar van Angelique
    Reply Angelique 24 augustus 2014 at 19:48

    thanks voor de review had de olie al eens in mijn handen maar twijfelde zo, toch weer 10 euro maar dankzij jou review ga ik hem toch proberen!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 25 augustus 2014 at 09:47

      Of eventjes wachten, want Dove is best vaak in de aanbieding met acties als 1+1, 2+1 etc. Scheelt dan toch weer :)

  • Avatar van NailTalk
    Reply NailTalk 16 augustus 2014 at 14:29

    Ik zag het op tv, ben ZO benieuwd!! Heb alleen nog maar meegemaakt dat een volume shampoo mijn haar doet pluizen, allemaal kleine krulletjes in de bovenste haartjes :-( Denk je dat dit bij deze ook zou kunnen?

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 18 augustus 2014 at 09:09

      Het zou natuurlijk altijd kunnen, maar omdat dit een hydraterende variant is zou het toch ook de pluis tegen moeten gaan denk ik :)

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 16 augustus 2014 at 07:28

    Wat een heerlijke producten, mij lijkt de pure care oil erg fijn, beetje extra verzorging is natuurlijk heerlijk.
    Maar ook de oxygrn hydration lijn lijkt me heel erg fijn. Toch maar eens gaan kijken naar deze nieuwe producten, je review is fijn geschreven.

  • Avatar van brenda
    Reply brenda 15 augustus 2014 at 14:59

    Ziet er goed uit! Mijn haar kan echt wel een boost gebruiken… zijn deze al verkrijgbaar?

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 15 augustus 2014 at 15:44

      Als het goed is wel :)

  • Avatar van Annemarie
    Reply Annemarie 15 augustus 2014 at 14:56

    Gebruik graag Dove voor mijn haar gebruik nu de gewone oil lijn, hoop de pure care sublime oil lijn geen vervanging daar van is maar echte een nieuwe lijn want die gewone oil lijn is echt fijn.
    Maar zal de volgende keer als ik nieuwe producten moet hebben ze eens uit de nieuwe lijn proberen want hij klinkt veel belovend en na de zomer kan een beetje extra verzorging geen kwaad!

  • Avatar van Merin Veronique
    Reply Merin Veronique 15 augustus 2014 at 11:44

    Wat een prachtige verpakking van de producten. Echt een luxe uitstraling. De geur van Dove is sowieso altijd heer-lijk! Ik ga deze zeker eens proberen.

  • Avatar van Denise
    Reply Denise 15 augustus 2014 at 10:50

    Dove heeft altijd heerlijke producten, ik kan niet wachten om deze uit te testen!

  • Avatar van Vlijtig Liesje
    Reply Vlijtig Liesje 15 augustus 2014 at 10:46

    Ik heb vochtarm haar, en de spullen van Dove vind ik inderdaad behoorlijk goed helpen.

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 15 augustus 2014 at 07:26

    Deze producten zien er zo goed uit en je hebt er een hele goede review over geschreven!
    De pluizen temmer is zeker iets voor mij met mijn kroesharen. De oil lijkt me ook heel goed.
    Ik ga zeker hiervan wat producten kopen want ik ook een goed verzorgt kapsel en het al een lang eind gegroeid. Dus goede verzorging voor mijn kapsel staat bij hoog bovenaan mijn lijst! Ik wil van die curls die jumpen ;-)

    Happy Friday Xoxo

  • Avatar van Ceetje
    Reply Ceetje 15 augustus 2014 at 00:31

    Wat een fijne review zeg. Vooral de olie treatment lijkt me heerlijk.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 15 augustus 2014 at 08:56

      Die is ook echt aan te raden als je wat droger/pluziger/frizzy haar hebt, de werking en geur is heerlijk ♥

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.