Beauty

Favoriete beautyproducten juli 2014

1 augustus 2014

favoriete-beauty-juli-2014-1
Augustus is begonnen, de maand waarin ik 30 word. Wow, wat vliegt de tijd! Met de eerste dag van de nieuwe maand is het alweer tijd om mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen maand te laten zien. Hier komen producten in voorbij die ik de afgelopen maand heb ontdekt, maar er kunnen ook items voorbij komen die ik weer herontdekt heb in de afgelopen maand. Het is dit keer weer lekker afwisselend qua make-up, parfum, gezichtsverzorging en haarverzorging en zoals altijd laat ik maar 5 producten zien zodat je echt de toppers-der-toppers van de afgelopen maand ziet. Iets waar ik deze maand weer iets minder moeite mee had want ik ben helemaal gek op deze vijf producten ♥ Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

dolce-gabbana-light-blue-escape-to-panarea-discover-vulcano-5
Waar ik normaal helemaal niet zo’n fan ben van de frisse geuren, werd ik bij de eerste snuffel aan Dolce & Gabbana light blue Escape to Panarea (limited edition variant van deze zomer) helemaal verliefd op de geur. De eau de toilette is zomerzoet, romantisch en flirterig en je ruikt er bergamot, peer, jasmijn, oranjebloesem, amber, patchoeli, tonkabonen en muskus in. De warme basis blijft erg lang op de huid achter en hij is echt perfect voor de zomermaanden ♥

Eau de toilette 25ml, €49,00
Eau de toilette 50ml, €69,00
Eau de toilette 100ml, €92,00

skincare-routine-juli-2014-1
Vroeger was ik een enorme fan van de huidverzorgingsproducten (en dan vooral ook de AHA/BHA producten) van Paula’s Choice, maar door het testen van nieuwe producten en dergelijke gebruikte ik er steeds minder van. Zo af en toe komt er weer eens een nieuw skincare product van binnen en ook deze keer was ik weer op slag verknocht. De daily pore-refine treatment 2% BHA uit de RESIST-lijn (88ml, €27,50) zorgt voor een schone, gladdere, zachtere en fijnere huid en ik merkte na enkele keren gebruik al verschil. Ehhh, kan dit product niet in een literverpakking worden uitgebracht?

aussie-miracle-dry-shampoo-1
Waar ik eerder nooit zo’n enorme fan was van droogshampoo’s (ik was mijn haar liever dan een dagje te lang door te gaan met vettig haar) ben ik het steeds meer gaan waarderen sinds ik moeder geworden ben. Niet alleen om toch even dat dagje wassen uit te kunnen stellen, maar ook vanwege de heerlijke geur en het volume wat de Aussome Volume variant van Aussie geeft. Love it! Verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat voor €7,11 (180ml) per stuk.

collistar-rehydrating-soothing-mask-2
Mijn huid was de afgelopen maanden nogal aan het schommelen en ik denk dat dit grotendeels te maken heeft met het ontzwangeren. Wat meer aandacht voor de huidverzorging en af en toe een echt pampermomentje met een maskertje doet mijn huid goed! Dit Collistar rehydrating soothing mask (30ml, €19,95) is echt aan te raden als je een drogere en gevoeligere huid hebt. Het masker is bedoeld voor de zeer gevoelige en couperose huid en bevat onder andere gedestilleerd korenbloemwater, hyaluronzuur, niacinamide, shea boter, amandelolie, arganolie, vitamine E en vitamine PP (ook wel vitamine B3 of nicotinezuur genoemd) wat zorgt voor een diepe voeding en hydratatie, het versterkt de gevoelige huid en beschermt deze tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het is echt een SOS behandeling die helpt de zelf-herstel-capaciteit van de huid te stimuleren. Het masker bevat verder geen parabenen, parfum, kleurstoffen, alcohol en zeep.

mac-kelly-sharon-osbourne-lipglass-bijou-1
mac-kelly-sharon-osbourne-lipglass-bijou-3
Als laatste kan ik deze lipgloss van MAC uit de Sharon Osbourne collectie niet overslaan. De kleur Bjjou is wat oudroze en redelijk neutraal van ondertoon, heeft geen glittertjes maar wel een prachtige glans en blijft voor een lipgloss zeker een tijdje mooi zitten. Echt zo’n kleurtje wat bij veel gelegenheden en looks past. De MAC x Osbourne collectie in samenwerking met Sharon en Kelly zal vanaf halverwege augustus verkrijgbaar zijn bij alle MAC verkooppunten.

Wat was afgelopen maand jouw meest favoriete beautyproduct?

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 15 augustus 2014 at 14:48

  Ben ook nooit zo’n droogshampoo fan maar die van Aussie ben ik nu toch wel benieuwd naar en het masker van Collistar klinken ook erg fijn.

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 11 augustus 2014 at 23:00

  leuk om je favorieten te zien! Ben wel erg benieuwd naar de droogshampoo`s van aussie maar ben ze nog niet tegen gekomen of ik liep slaapdronken door de winkel haha

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 2 augustus 2014 at 11:08

  De 2% bha heb ik ook sinds een paar dagen in huis, wat een fijn product! Ik zie mijn huid gewoon opknappen. Ik ga ook steeds over op andere huidverzorging (ik hou er gewoon van om nieuwe producten te proberen), maar eigenlijk bevallen alle producten van Paula’s choice me heel erg goed.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 augustus 2014 at 06:48

  Wat een mooie foto, je ziet er heel mooi uit en de lipgloss staat je goed, wat een mooie kleur. Ben zelf erg benieuwd naar de droogshampoo van Aussie ook het masker van Collistar lijkt me erg fijn.

 • Avatar van Corrie
  Reply Corrie 1 augustus 2014 at 20:55

  De Sharon en Kelly collectie is al uit! Kijk maar op de site van Mac en ik heb begrepen dat ze vanaf morgen in de winkels liggen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 augustus 2014 at 22:03

   De datum is inderdaad vervroegd heb ik gehoord. Hoop dat degenen met een wishlist nog kunnen slagen :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 augustus 2014 at 18:49

  die gloss is zo pretty :D

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 1 augustus 2014 at 14:29

  Wauw hele fijne favorieten en mooie foto’s

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 augustus 2014 at 06:54

  Wauw, jij bent nog zo jong en ziet er goed uit!
  Wat een mooie producten zijn je favorieten ;-)
  Prachtige foto’s had je voor dit artikel gemaakt.
  Wat ligt er onder de Eau de toilette?

  Happy Friday Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 augustus 2014 at 09:15

   Dankjewel voor je complimenten! Onder de eau de toilette ligt een prachtig persboek waarin de geur werd toegestuurd met informatie over de geur en de achtergrond ervan :)

   • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 1 augustus 2014 at 20:28

    Wat leuk zo een mooi persboek ;-)

 • Avatar van lisa
  Reply lisa 1 augustus 2014 at 00:59

  Leuk favoriete

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.