Beauty

INGLOT multicolour face & body powder matte #91

21 augustus 2014

inglot-multicolour-face-body-powder-matte-91-1
Ook al lijkt de zomer alweer het land uit te zijn, een bronzy make-upje kan eigenlijk het hele jaar door. Benodigdheden: een BB/CC cream of foundation mèt SPF, bruine tinten oogschaduw, een frisse kleur lipstick of lipgloss, waterproof mascara en natuurlijk kan een mooie blush en bronzer niet worden overgeslagen. Het INGLOT multicolour face & body powder matte in kleur #91 is voor deze laatste stap een perfect 2-in-1 product en geeft het gezicht net wat meer warmte en kleur. Alhoewel de tinten warm van kleur zijn – en ik duidelijk een koel type ben – vind ik het wel leuk om hier wat mee te spelen en er een dagelijkse, volwassen en sunkissed look mee te maken. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, lookswatch en review.

inglot-multicolour-face-body-powder-matte-91-2
inglot-multicolour-face-body-powder-matte-91-3
Het poeder bestaat uit 5 verschillende kleuren die je los van elkaar zou kunnen gebruiken, of allemaal tegelijk als een gemengde kleur. De kleuren variëren van brons en bruin tot aan twee tinten koraal/perzikroze. Ik denk dat deze kleur bij heel erg veel verschillende huidtinten en huidskleuren mooi zal staan. Dit product komt uit de AMC lijn van INGLOT en bevat geen parabenen en is niet getest op dieren. Ik kan hem zo op de website van INGLOT even niet meer terug vinden, maar volgens mij kost hij rond de €23,00 en er zit 9 gram in de verpakking. Hier kan je dus wel even een tijdje mee vooruit!

In gebruik is het poeder absoluut niet poederig en best goed gepigmenteerd. Even je kwast er voorzichtig in drukken en het overtollige poeder aftikken en je kan beginnen. De kleur is op deze manier ook mooi op te bouwen waardoor je het clowntjeseffect voorkomt. Ik ben verbaasd over de houdbaarheid op het gezicht: ’s ochtends aangebracht en eind van de middag na thuiskomst van een drukke dag met afspraken zat het nog prima op z’n plek. Natuurlijk zal dit met warm/vochtig weer misschien iets minder zijn, maar ik ben tevreden over de kwaliteit.

inglot-multicolour-face-body-powder-matte-91-4
Ik gebruik het product voornamelijk als blush, maar ook een beetje als bronzer langs de haargrens, onder de jukbeenderen en langs de kaaklijn. Zo krijgt het gezicht net wat meer vorm en kleur. Op deze punten volstaat een dun laagje en als blush breng ik op de wangen nog een beetje aan. De bruintinten van de oogschaduw samen met de warmte van dit poeder zorgt voor een neutrale look die volwassen, verzorgd en zomers staat (voor een glowy effect breng je gewoon nog een mooie highlighter aan op de jukbeenderen) en mijn grijsblauwe ogen een stukje blauwer laat lijken. Ja, deze blush/bronzer is zeker een favorietje van me voor in de zomer.

Oh, en die zomer? Die komt volgende week weer een beetje terug het land in (als we de weervoorspellers mogen geloven). Yay!

Ben jij een liefhebber van een look met voornamelijk bruintinten of ga je toch liever voor wat kleur?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 21 augustus 2014 at 19:55

  Oh, die is mooi zeg!

 • Avatar van Ceetje
  Reply Ceetje 21 augustus 2014 at 18:54

  Ik ken alleen de Freedom System blushes van Inglot, maar deze is echt prachtig <3

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 21 augustus 2014 at 16:30

  Ik vind hem echt pretty <3

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 21 augustus 2014 at 14:14

  Ik ben ook zo gek op die lieve roze kleurtjes. Het geeft van die subtiele blosjes op je wangen!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 21 augustus 2014 at 13:07

  Subtiele finishing touch! Mooi!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 21 augustus 2014 at 06:55

  Wat een mooie kleuren zitten er in dit doosje, zo mooi op elkaar afgestemd. Het staat je heel erg mooi en geeft je gezicht een hele mooie subtiele gloed

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 21 augustus 2014 at 06:46

  Zo dat zijn hele mooie kleuren! Het staat je zo goed!
  Mooi hoe het in het doosje zit.

  Ik wens je een fijne dag Xoxo

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 21 augustus 2014 at 01:00

  oeh hij is wel pretty! ♡

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.