Beauty

Katy Perry Killer Queen’s Royal Revolution

25 augustus 2014

katy-perry-royal-revolution-2

Katy Perry lanceert haar derde parfum in samenwerking met Coty en is herkenbaar aan dezelfde vorm flacon als de voorgangers Killer Queen en Killer Queen oh so sheer. De nieuwste geur is geïnspireerd op de onconventionele artistieke visie van Katy en belooft gewaagd, koninklijk en rebels te zijn. Killer Queen’s Royal Revolution komt in een kristalvormige flacon met een blauw kleurverloop, op de dop zie je haar initialen, haar naam, haar liefde voor katten, een kruisje wat staat voor haar geloof en een kroontje terug. Leuk, zulke persoonlijke details! Naast de geur zijn er ook een bijpassende showergel en bodylotion verkrijgbaar. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, de unieke commercial en de geurbeleving.

katy-perry-royal-revolution-1

Ik vind het bijzonder hoe Katy Perry in de commercials voor haar parfums, als ook in de videoclips voor haar muziek altijd kiest voor unieke details, kleuren, speelse elementen en gewoon de dingen net wat anders doen dan de meeste videoclips en parfumreclames die je ziet. Leuk!

“Op een bepaalde manier is het dragen van een parfum alsof je een onzichtbaar luxueus harnas aantrekt. Ik wil dat Royal Revolution vrouwen inspireert om hun eigen regels te bepalen en zich te laten doordringen van het idee dat schoonheid en zelfvertrouwen hun geheime wapen kan worden.” – Katy Perry

katy-perry-royal-revolution-4
Topnoten: roze fresia, granaatappel
Hartnoten: sandelhout, oranjebloesem, jasmijnblaadjes
Basisnoten: zwarte doorn, huidmusk, leer, vanille-orchidee

De geur opent fris en zoet maar wordt al snel wat warmer door het sandelhout en ook de bloemige geurnoten zijn hierna goed te ruiken. Wat mij betreft had de geur nog iets meer jasmijn mogen bevatten, ik ben hier enorm fan van en ruik hem net te weinig terug. De warme en sexy geur uit de basis die het langst blijft ruiken op de huid zorgt voor een verleidelijk randje en blijft best een tijdje hangen.

Leuk om te weten: vroeger stond de mystieke zwarte doorn bekend om zijn magische krachten en werd het veel gebruikt in toverformules. Tegenwoordig staat de combinatie van de donkere en stekelige takken met de delicate witte bloemen symbool voor de balans tussen vrouwelijke schoonheid en rebelsheid.

katy-perry-royal-revolution-3

Om jezelf helemaal onder te kunnen dompelen in de geur en ervoor te zorgen dat deze langer op de huid aanwezig blijft zijn er ook een bijpassende douchegel en bodylotion bij verkrijgbaar. Ook van deze twee producten is de geur lekker zoet met een warme ondertoon. Ben je hier een liefhebber van, dan is het zeker leuk om deze producten erbij te hebben. Ze doen prima hun werk, maar verwacht er geen wonderen van. Heb je een droge huid dan zal je meer hebben aan een bodylotion die meer verzorgende ingrediënten bevat dan deze variant.

De complete geurcollectie is vanaf september verkrijgbaar.

Eau de parfum 15ml, €17,50
Eau de parfum 30ml, €27,50
Eau de parfum 50ml, €37,50
Showergel 200ml, €12,50
Bodylotion 200ml, €12,50

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Miss Sentinelli
  Reply Miss Sentinelli 25 augustus 2014 at 22:12

  Ik ben echt benieuwd naar de geur :). De flacon vind ik pretty!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 25 augustus 2014 at 20:05

  Oh ik ben echt benieuwd naar de geur!

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 25 augustus 2014 at 18:35

  Ik zou dit alleen al kopen om de mooie verpakking. Staat toch prachtig in de badkamer!!? :)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 25 augustus 2014 at 17:19

  Het lijkt me weer een heerlijke geur en ik ben zo benieuwd hoe het zal ruiken en dat ga ik ook snel doen als het in de winkels ligt. De fles is ook weer zo mooi.

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 25 augustus 2014 at 11:27

  Ziet er ontzettend leuk uit!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 25 augustus 2014 at 09:15

  de flacons vind ik zo ontzettend mooi vormgegeven….alleen daar zou je al verliefd op worden…

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 25 augustus 2014 at 08:29

  Ik ben erg benieuwd naar deze geur, het flesje ziet er in iedergeval veelbelovend uit.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Ceetje
  Reply Ceetje 25 augustus 2014 at 07:52

  Het flesje is zo mooi. En wat kun je de deur goed omschrijven. Ben er nu heel benieuwd naar geworden .

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 25 augustus 2014 at 06:53

  De flacon is zo mooi en de tubes zien er ook leuk uit! De parfum klinkt heerlijk.

  Ik wens je een fijne dag Xoxo

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 25 augustus 2014 at 00:53

  gaaf flesje :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.