Beauty

Miss Sporty peel off base coat & crush on you nail polish

30 augustus 2014

miss-sporty-peel-off-base-coat-crush-on-you-nail-polish-1
Ik vertelde je laatst over de NYC strip me off base coat en was al enthousiast dat een budgetmerk ook met zo’n base coat uit komt. En.. als er eentje over dam is volgen er meer! Miss Sporty zal zo’n zelfde basecoat, de peel off base coat, aan het assortiment toevoegen. Daarnaast komen ze ook met een flink aantal nieuwe lakken uit waarvan ik jullie vandaag de twee crush on you nail polish kleurtjes laat zien. Nieuwsgierig? Kijk mee voor meer informatie, foto’s, reviews en swatches.

miss-sporty-peel-off-base-coat-crush-on-you-nail-polish-3
miss-sporty-peel-off-base-coat-crush-on-you-nail-polish-4
De Miss Sporty peel off base coat heeft dezelfde werking als de variant van OPI en NYC: je brengt een royale laag aan op droge en vetvrije nagels, wacht tot dit volledig transparant is geworden (= opgedroogd) en je kunt hierna je gewenste nagellak aanbrengen. Een basecoat als deze is vooral aan te raden als je een glitternagellak wil gaan gebruiken, omdat je deze er zo achteraf binnen no-time vanaf hebt. Even aan friemelen en peuteren of met een bokkepootje duwen en je hebt je nagellak in enkele secondes verwijdert. Scheelt een boel tijd en gedoe, handig als je een bepaalde glitterlak enkel voor een avondje of dagje wilde dragen.

Ook deze base coat heeft hetzelfde nadeel als de andere twee van andere merken: in contact met warm water laat de nagellak wat los. Daarnaast laat hij nagellak net iets minder in één geheel loshalen. Jammer! Maar voor €2,49 voor een flesje van 8ml kan je er niet veel van zeggen natuurlijk. Leuk als je eens zo’n base coat uit wilde proberen :)

miss-sporty-peel-off-base-coat-crush-on-you-nail-polish-5
miss-sporty-peel-off-base-coat-crush-on-you-nail-polish-6
miss-sporty-peel-off-base-coat-crush-on-you-nail-polish-7
De Miss Sporty crush on you nail polish zijn vrolijke en zoete nagellakjes die eraan doen denken alsof je je vingers in een potje gekleurd suiker hebt gedoopt. Er zijn twee kleuren verkrijgbaar die je hier boven van boven naar beneden ziet: 064 Rosy Galaxy, een poederroze basis met zilver-, goud- en rosékleurige glittertjes en 065 Pink Boom, een middenroze kleur met holografische, rode en goudkleurige glittertjes. Beide nagelakken hebben drie laagjes nodig om de dekking zoals hierboven te krijgen. Het kwastje is plat, breed en afgerond waardoor je er prettig mee kan lakken en de nagellak droogt snel waardoor een volgende laag snel aangebracht kan worden.

Op de onderste foto kan je goed het resultaat van de opgedroogde nagellak op de nagel zien: matte met structuur en glittertjes. Wel een effect waar je van moet houden, want je nagels voelen ruw aan en dat is even een vreemd gevoel als je door je haar of langs je kleding gaat. Deze lakken zijn verkrijgbaar voor €1,99 per stuk (7ml).

Spreken deze nieuwe nagelproducten van Miss Sporty jou aan?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 31 augustus 2014 at 07:36

  Inderdaad, de peel off is wel heel leuk geprijsd om eens uit te proberen….de rosy galaxy lak vind ik wel een heel erg leuke, zoete kleur hebben…apart!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 30 augustus 2014 at 21:08

  Handig dat ze ook een peel off base coat hebben, maar voor mij hoeft dat niet, ik vind het niet erg om glitters te verwijderen. Ik houd niet van structuur op mijn nagels, dus deze lakjes laat ik aan me voorbij gaan, al vind ik de kleurtjes wel leuk.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 30 augustus 2014 at 13:02

  aahh pretty lakjes :D

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 30 augustus 2014 at 12:10

  Die nagellakjes zien er echt heel schattig uit zeg! :) en ook de peel off basecoat heb ik hier liggen en ga ik testen. Daar ben ik erg benieuwd naar!

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 30 augustus 2014 at 10:56

  Wat een fijne basecoat, ziet er erg goed uit!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 30 augustus 2014 at 10:18

  Wat fijn! Ziet er goed uit!

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 30 augustus 2014 at 09:52

  Denk dat die van NYC dus beter is? Ik hoop dat die hier te verkrijgen is. Leuk dat Miss Sporty nu ook ‘meedoet’!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 augustus 2014 at 06:31

  Dat ziet er allemaal erg goed uit en wat een goede tip van de basecoat ;-)

  Xoxo

 • Avatar van Felicia Rodrigues dos Santos
  Reply Felicia Rodrigues dos Santos 30 augustus 2014 at 02:28

  Ziet er goed uit! En mooie foto’s heb je gemaakt.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 augustus 2014 at 08:53

   Dankjewel voor je compliment Felicia! :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.