Fashion

Plussize | ASOS Curve fall/winter 2014

7 augustus 2014

asos-curve-fall-winter-2014-1
ASOS is één van mijn favoriete webwinkels als het aankomt op plussize kleding, maar ook voor schoenen, tassen, sieraden en accessoires weet ik er vaak te slagen. De Curve lijn is een fashionable grote maten collectie die regelmatig verandert en er is eigenlijk voor elke kledingstijl wel wat te vinden. Het duurt nog eventjes, maar dan komt het nieuwe modeseizoen er alweer aan en hiervoor is het nieuwste ASOS Curve lookbook voor de fall/winter van 2014 in te zien. Ik laat je vandaag het lookbook zien èn deel daarnaast enkele van mijn persoonlijke favorieten als het gaat om herfst en winter kleding. Alvast wat inspiratie opdoen voor als de zomer voorbij is. Kijk je mee?

Mocht je vaker bij ASOS Curve snuffelen dan valt je in de slideshow hierboven als eerste op dat ze een nieuw model hebben om kleding te showen, een mooie volle meid en dat is nog één van de redenen waarom ik een groot liefhebber ben van dit merk en deze webshop: de kleding uit de plussize collectie wordt ook echt op vollere modellen geshowed zodat je net wat meer idee krijgt hoe iets zal vallen. De collectie uit het lookbook is sportief, een beetje high school achtig met Victoriaanse details. De diepe kersenrode kleur en de vergrijsde tinten spreken me erg aan.

Hierboven zie je enkele van mijn persoonlijke favoriete kledingstukken tussen de herfst- en winteritems. Zoals je ziet ben ik een liefhebber van mooie basics waarbij ik de stof of een subtiel speels detail voor zich laat spreken. Daarnaast hebben vestjes en jasjes een enorme aantrekkingskracht voor mij en kan een goede donkere jeans ook niet ontbreken. En tsjah, die onesie kon ik niet vergeten te delen. Ik zou hem buiten de deur niet snel aantrekken, maar voor in huis voor die regenachtige herfstdagen of koude winterdagen is zo’n huispak heerlijk om lekker mee op de bank te kruipen voor een goed boek of een mooie film.

De kleding uit de ASOS Curve collectie is verkrijgbaar t/m kledingmaat 54, je kan er betalen via PayPal, creditcard of iDeal en je hebt je bestelling met ongeveer een weekje in huis. Ook fijn: er worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Bekijk ook zeker dit handige plussize webwinkeloverzicht voor meer leuke shoppingadresjes :)

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mama van Vesper
  Reply Mama van Vesper 7 augustus 2014 at 16:54

  erg mooi!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 7 augustus 2014 at 16:18

  Ik ben dan niet plussize maar wauw wat een leuke kleding hebben ze!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 augustus 2014 at 16:56

   Ook als je geen plussize maat hebt kan je hier enorm leuk shoppen ;)

   • Avatar van Manon
    Reply Manon 7 augustus 2014 at 16:56

    Oh super ik ga straks eens kijken als ik thuis ben

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 augustus 2014 at 15:17

  Dank je voor deze tip die jij met je lezers en volgers deelt! Ik ga er meteen even een kijkje nemen! De shop is zo overzichtelijk ;-)

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 7 augustus 2014 at 15:07

  Wauw ik zie echt mooie items tussen jouw favorieten, vooral het grijze oversized vest/colbert vind ik prachtig!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.