Beauty Eten & drinken Lifestyle Media

Random things & new in’s #4

16 augustus 2014

drink-me-chai-chai-latte
Regelmatig heb ik leuke persoonlijke dingen die ik graag met jullie wil delen of heb ik iets nieuw gekocht en/of gekregen wat ik graag aan jullie wil laten zien. Om geen erg korte artikelen te krijgen met niet veel tekst en maar één of enkele foto’s, begon ik een tijdje geleden deze rubriek waarin ik wat leuke nieuwtjes deel, handig bij elkaar in één artikel. Natuurlijk heeft alles wel te maken met de onderwerpen beauty, (plussize) fashion en lifestyle en ik hoop dat jullie het leuk vinden om zo af en toe even bijgekletst te worden over wat nieuwe dingen :) Let’s go!

Een tijdje geleden waren we lekker aan het winkelen in Arnhem, was het tijd voor Shae voor een flesje en besloten we even bij Douwe Egberts te gaan zitten voor een drankje en zo Shae een voeding te kunnen geven. Paul ging voor een sterke espresso en ik koos voor een Chai Latte. Ik had het alweer een tijdje niet gehad en ben weer om, wat is dit toch een heerlijk drankje! Ik vroeg aan de medewerkers hoe ze deze maakten en ze kwamen met een potje aan zodat je hem thuis ook kan maken. Die rekende ik natuurlijk af!

Ik maak hem door magere melk op te warmen, een paar schepjes toe te voegen en vervolgens geklopte magere melk toe te voegen voor een lekkere schuimlaag. De Senseo automatische melkopschuimer is hiervoor trouwens echt aan te raden. Deze Chai Latte mix van Drink me Chai is echt heerlijk zo, lekker romig en zacht maar toch kruidig van smaak. Het potje kost €5,99 en je kan er zo heel wat Chai’s uit halen ♥

pickwick-goedemorgen-herbal-goodness-pukka-three-cinnamon
Nog wat theenieuwtjes! Ik ben dus een enorme fan van kruidige thee en toen ik deze Pukka three cinnamon binnenkreeg in een perspakketje werd ik dan ook direct nieuwsgierig. Heerlijk met een scheutje melk trouwens, om een beetje een Chai gevoel te krijgen en de thee wat zachter van smaak te maken. Al is deze variant met drie soorten kaneel al erg zacht van zichzelf, maar je moet wel echt een kaneelliefhebber zijn. Perfect voor de herfst en winter! Dit merk thee is te koop bij onder andere De Tuinen, Vitaminstores en Ekoplaza.

Pickwick komt met 4 nieuwe varianten ochtendthee in de Herbal Goodness lijn. Goedemorgen, Venkel, Kamille en Munt zijn allemaal heerlijk zacht van smaak en perfect om de dag mee te beginnen of even lekker mee tot rust te komen. Verkrijgbaar bij de meeste supermarkten voor €1,89 per doosje.

my-order-thuisbezorgd
Toen ik een tijdje geleden een mailtje ontving met de vraag of ik de nieuwe MyOrder app wilde testen, zei ik hier natuurlijk geen nee tegen. Wat je misschien niet weet van mij: ik hou van gadgets en leuke technologische snufjes en de omschrijving van de app klonk interessant. Ik downloadde de MyOrder app op mijn smartphone, zette er het tegoed op wat ik cadeau kreeg en snuffelde rond wat je er allemaal mee kan doen. Het komt er op neer dat je eigenlijk met je mobiel, makkelijk en veilig kan bestellen en betalen bij meer dan 12.000 locaties zoals horeca locaties, Thuisbezorgd, tankstations, kassa’s van attractieparken, parkeren op straat, bloemen, bioscopen en evenementen. Geen aparte apps meer, alles bij elkaar in één app. Op deze manier bespaar je vaak tijd. Niet meer wachten op de ober, wachten in de rij voor to go broodjes, niet meer kaartjes uitprinten of een halfuur van te voren aanwezig zijn bij de bioscoop.

Je zet er zelf een bedrag op via PayPal, iDeal of je creditcard en kan zo op een veilige manier met de app kunt bestellen en betalen of cashless kunt betalen door middel van een NFC betaalsleutel. Heel technisch, je kan er hier meer over lezen. Het zorgt in ieder geval voor een snelle betaling, minder wachttijd bij de kassa, geeft inzicht in je bestedingspatroon en je hebt geencash geld meer op zak nodig wat weer veiliger is. De MyOrder app is verder heel duidelijk en overzichtelijk en wijst zichzelf.

Zoals je hierboven kan zien kozen wij ervoor om de app uit te proberen bij Thuisbezorgd.nl en bestelden we sushi via SUMO. Yumm!

 

smartsun-band
Dit zachtgele armbandje is een smartsun band die je door middel van een kleurverandering laat zien of het nog veilig is om langer in de zon te blijven, wanneer het tijd is om je opnieuw in te smeren of wanneer je echt uit de zon moet gaan. Handig! Zeker heel fijn ook voor kinderen, maar zeker ook voor jezelf omdat de tijd altijd voorbij vliegt als je eenmaal in het zonnetje bent.

Het bandje meet zowel UVA als UVB straling en kan zonder problemen worden gebruikt in zout- en chloorwater. Superhandig wanneer je een (zeer) gevoelige huid hebt die snel verbrand, omdat je zo gemakkelijk wordt geïnformeerd of langere blootstelling aan de zon wel verantwoord is. De bandjes zijn binnenkort in winkels verkrijgbaar maar zijn nu al te bestellen via de smartsun band webwinkel voor €4,95 (setje van 5 armbandjes).

oral-b-smartseries-pro-7000-white
Vorige week kwam er een groot perspakket binnen met hierin de nieuwste Oral-B SmartSeries PRO 7000 elektrische tandenborstel (€249,00), de nieuwe Oral-B CrossAction opzetborstels (€13,21 per 2 stuks) en de nieuwe Oral-B Pro-Expert Whitening tandpasta (€3,99). WOW! Ik poets eigenlijk altijd met de hand, al heb ik in het verleden wel elektrische tandenborstels gehad. Ik ben dan ook erg benieuwd of deze tandenborstel zo’n verschil zal gaan brengen en ben hem gelijk in gebruik gaan nemen. Tot nu toe: gladde, glanzende en erg schone tandjes die serieus nu al een stukje lichter/frisser/witter lijken (maar dit kan ook komen door de combinatie met oil pulling).

Deze elektrische tandenborstel heeft een Bluetooth Connectivity die je real-time informeert of je een goede poetsroutine hebt via de gratis app die je op je smartphone kan downloaden. Ook zit er een houdertje bij die je poetstijd bij houdt, aangeeft wanneer je moet wisselen van quadrant en je poetsbeurt beoordeelt met een smiley en een aantal sterren. Jaja, je gaat zo wel heel erg je best doen voor een 4-sterren poetsbeurt met een dikke smiley natuurlijk ^^ Mocht ik enorme veranderingen in mijn gebit gaan merken dan komt er zeker nog een uitgebreidere review online.

stealth-gear-macro-led-ring-light
Als laatste nieuwtje voor vandaag: ik kocht een ringlicht voor op mijn camera. Omdat ik een systeemcamera gebruik is een standaard ringlicht nogal lastig omdat de camera geen standaard hotshoe heeft. Na een flinke surfsessie op het internet kwam ik uit op deze Stealth Gear macro LED ring licht die je (met een eventuele adapter) op je lens zet, volledig draadloos is, werkt op 4 batterijen (of op 5v snoer) en ook nog eens te dimmen is. Handig voor macro-fotografie en vooral ook voor full face foto’s omdat je zo altijd mooi, zacht licht hebt voor deze close ups. Het licht wat eruit komt is neutraal daglicht en maakt schaduwen zachter. Ik ben er lekker mee aan het oefenen geslagen en ben tot nu toe zeer enthousiast! Ik bestelde hem bij Kamera-Express voor €39,99 plus een adapter ring voor €6,99.

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 17 augustus 2014 at 15:13

  Ik houd ook erg van thee, dus ik ben erg benieuwd naar Pukka thee maar ook naar de nieuwe Pickwick smaken!

 • Avatar van Nicole - Lipstickzone
  Reply Nicole - Lipstickzone 16 augustus 2014 at 18:35

  Wauw, wat een toffe gadget, dat laatste dingetje! Handig ook voor de donkere dagen :) Ik wil zelf nog graag van die lichtboxen kopen.. Licht is zo belangrijk, maar oh zo lastig om goed te krijgen. De thee ziet er lekker uit, ik hou wel van kaneel,maar vooral in de herfst/winter inderdaad! :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 augustus 2014 at 09:06

   Een DIY aluminium reflectiescherm, een daglichtlamp, studiolamp en dit ringlicht zorgen er gelukkig voor dat ik zelfs bij het meest grauwe weer nog heldere foto’s kan maken, maar er blijft toch niks mooiers dan ècht daglicht inderdaad!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 16 augustus 2014 at 13:28

  Oooh ben benieuwd naar hoe je foto’s gaan zijn met die lichtring!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 augustus 2014 at 09:10

   De foto’s uit het artikel van vandaag (de NYC strip off base coat + crystal couture lakken) zijn gemaakt met behulp van het ringlicht. Lekker helder zijn ze! Nog wat meer mee oefenen, maar ik ben zo met de eerste resultaten al erg tevreden! :)

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 16 augustus 2014 at 11:35

  Enig idee waar je die Chai Latte kunt kopen behalve DE? Lijkt me heerlijk. Ben zo’n enorme thee leut, wil alles proberen.
  Fijn he, electrische tandenborstel! Ik heb een gewone en elektrische. De gewone voor de dagen dat het niet zo goed gaat lichamelijk en ik toch even snel wil poetsen. Maar de elektrische haalt bijna alle aanslag achter mijn ondertanden weg. Tandarts is altijd tevree!
  Heb nog maar 1 x sushi gehad, hier in Friesland is er niet zo veel te verkrijgen helaas. Ziet er goed uit!
  leuk zo’n verzamel artikel! :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 augustus 2014 at 09:12

   Ik weet niet of je een winkel van Simon Lévelt in de buurt hebt? Hier kan je deze Chai Latte mix ook kopen. Anders heb je via Google ook nog een boel webwinkels als tip :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 16 augustus 2014 at 08:25

  Wat is er weer veel nieuws te koop!
  Fijn dat je ons hiervan op de hoogte houdt. De thee lijkt me zo lekker aangezien ik een theeleut ben. Je hebt een prachtige en hele aparte fotocamera. Fijn dat je die steeds met accesoires uit kan breidden.

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 augustus 2014 at 09:12

   Het is de Nex5 Sony systeemcamera, ik ben er echt heel erg tevreden over!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 16 augustus 2014 at 07:52

  Wat veel leuke nieuwe dingen, erg leuk om te zien en te lezen. Wat leuk dat DE nu ook chai latte heeft, dat wil ik wel eens gaan proeven….de venkelthee heb ik al geprobeerd en die is echt lekker. Je hebt weer van alles om te proberen, ben benieuwd of het zal bevallen allemaal.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 augustus 2014 at 09:13

   De Chai mix is niet van het eigen merk van DE, even voor de duidelijkheid, maar ze verkopen deze mix in hun winkels :)

 • Avatar van Donna Luisa
  Reply Donna Luisa 16 augustus 2014 at 04:22

  Leuk artikel! Dat smartsun bandje lijkt me super handig!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.