Door Sanne – Wie houdt er van knapperige aardappel wedges? I DO! Ik houd werkelijk van alles dat kruidig is. Serieus, mosterd is mijn beste vriend en ik strooi op elk van mijn gerechten chilipoeder. Dus dat deze knapperige aardappel wedges mijn FAVO snack is zal niet als een verrassing komen ;) Deze wedges zijn super makkelijk te maken, gezond en perfect samen met een veggie burger of, zoals ik deed met een maiskolf! Kijk mee voor het recept en de bereidingswijze.
Onderstaand recept is voor 2 personen.
Ingrediënten
3 grote aardappels
2 theelepels kokosolie
1/4 theelepel knoflook
2 eetlepels fijngehakte koriander
een flinke snuf chilipoeder
1/2 theelepel zout (optioneel)
Bereidingswijze
– begin met het voorverwarmen van de oven voor op 210 graden
– spoel de aardappelen schoon en snijd ze in partjes
– doe de partjes in een grote kom en voeg de gesmolten kokosolie, de kruiden, de knoflook en de koriander toe
– meng totdat alle wedges goed bedekt zijn
– verdeel de partjes op een bakplaat met bakfolie
– zet deze in de oven en bak voor 15 minuten
– draai de partjes om en bak nog eens 8 minuten tot alle stukjes goudbruin een heerlijk knapperig zijn.
Geniet!
Liefs,
Sanne
http://mybeautyblends.blogspot.nl/
Sanne van Rooij is 24 jaar en heeft een passie voor het bedenken en maken van gemakkelijke en gezonde veganistische gerechten. Op haar foodblog deelt ze de kleurrijkste gerechten en op de BeautyBlends Instagram heeft ze nu al meer dan 63.000 volgers. Sanne deelt 2 keer in de maand een exclusief recept met de lezers van Curvacious.nl. Enjoy!
Reacties op dit artikel
oh men dit klinkt lekker! heb hem even opgeslagen, dankjewel
Oh yeah lekker zeg
mmm lijkt me heerlijk!
Heb ‘m gedeeld op mijn Facebook, hier is vast animo voor! Ben DOL op wedges. Die van de Aldi zijn echt heel lekker! Maar zelf maken lijkt me toch gezonder!
Ohh yumm! Ik eet wat minder aardappels de laatste tijd, maar als ik weer een “aardappeldag” heb ga ik deze maken!
oehh lekker :D
Oooh lekker! Deze ga ik uitproberen!
Dit gerecht ziet er zo lekker uit! Ik zou het met zoete aardappelen maken ;-)
Fijne dag Xoxo
Oeh, dat is ook een goede tip. Lekker!