Eten & drinken Reizen & vrije tijd

Optimel Lang Lekker!

27 augustus 2014

optimel lang lekker 1 - Optimel Lang Lekker!
Optimel Lang Lekker is  dezelfde vertrouwde Optimel met 0% vet en geen suiker, maar dan langer houdbaar. Verkrijgbaar in twee lekkere smaken èn in handige meeneempakjes. Perfect om mee te nemen naar school, werk of als je een dagje weggaat. Langer lekker en hier overal van kunnen genieten dus! Lees verder voor meer informatie over Optimel Lang Lekker en de toffe winactie.

Optimel Lang Lekker is verkrijgbaar in pakken van een liter en een verpakking met 6 pakjes van 200ml in de smaken Aardbei Framboos en Perzik Abrikoos. Ik heb beide smaken geprobeerd en ben aangenaam verrast. Ik proef geen verschil met de ‘normale’ Optimel en vind het superhandig dat deze variant zo mee in de tas kan om onderweg op te drinken. Note: natuurlijk zijn ze wel enkel ongeopend langer houdbaar. Zo zijn ze gemakkelijk buiten de deur mee te nemen en buiten de koelkast te bewaren (al vind ik ze gekoeld wel het lekkerst).

optimel lang lekker 2 - Optimel Lang Lekker!
Winactie
Op dit moment loopt er een leuke actie van Optimel, namelijk PakjeUitje. Hiermee maak je elke week kans op gratis kaartjes voor het hele gezin naar de leukste parken en dierentuinen. Of wie weet win jij de hoofdprijs van gratis kaartjes plùs een jaarvoorraad LangLekker wel. Ga naar de actiewebsite, kies een park naar keuze, upload je foto of die van je kids of vrienden en je doet al mee. Deze actie loopt t/m 1 september 2014. Good luck!

Bekijk hier de actiewebsite voor meer informatie over Optimel Lang Lekker en de toffe winactie.

Enjoy your day!

Dit is een gesponsord artikel.

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 29 augustus 2014 at 23:56

  Gekoeld is altijd het lekkerste, maar wel fijn dat Optimel zo langer te bewaren is :) Als ik een ‘korte’ houdbaarheidsdatum zie, ben ik toch minder geneigd om het te kopen. Weg moeten gooien is ook niet de bedoeling….

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 27 augustus 2014 at 20:57

  Dit is ideaal, die ga ik zeker proberen, heb ook altijd de grote pakken, maar dit is erg praktisch.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 27 augustus 2014 at 18:02

  Leuke actie ;-)

 • Avatar van Donna Luisa
  Reply Donna Luisa 27 augustus 2014 at 15:23

  Klinkt lekker! Ik heb dit nog niet geprobeerd maar dat ga ik denk ik wel snel doen! :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.