Huis & interieur

Yankee Candle Indian summer geuren

26 augustus 2014

yankee-candle-augustus-2014-1
Oh, wat kijk ik uit naar de herfst! Ik weet het, het klinkt gek want iedereen lijkt van de zomer te houden, maar ik kan niet wachten tot het weer vroeger donker begint te worden, het frisser wordt, frisse buitenwandelingen, prachtig gekleurde bladeren aan de bomen, kaarsjes, dekentjes.. Love it! Toen de nieuwe Indian summer geuren van Yankee Candle binnen kwamen kwam ik al helemaal in de stemming en ik pakte er gelijk een brandertje bij om mijn huis te hullen in warmere geuren. De geuren zijn perfect voor tussen de hitte van de zomer en de kou van de herfst en winter. Niet te zoet en fris, maar ook zeker niet zo warm en kruidig als ik in de winter lekker vind.

yankee-candle-augustus-2014-2
Er zijn zes verschillende geuren in de Indian summer collectie te vinden en ze zijn verkrijgbaar als wax tarts (zoals je op de foto’s ziet), in jars, als tea lights en als votive candles.

Honey Glow is een zachte en warme honinggeur, een beetje zoet en perfect voor frisse zomeravondjes
Wild Fig is een rijke en fruitige geur met wat warms en zoets
Amber Moon is een favoriet, een zachte en warme combinatie van amber, patchoeli en sandelhout
Berrylicious is een sappige en fruitige, zoete geur met een warme vanillebasis
Cranberry Pear is warm, zoet en vol en is echt een fruitige geur
Ginger Dusk is ook een favorietje, een zachte, ietwat zeperige en pittige geur van gember en citrus.

De wax tarts zoals je in dit artikel op de foto’s ziet geven in een geurbranden zo’n acht uur geur af en dan ook echt heerlijk rijk en vol waarbij de geur tot verder dan je woonkamer komt. Voor een prijs van €1,79 per stuk vind ik dat erg netjes, aangezien je een brandertje gemiddeld een uurtje aan hebt kan je er zo makkelijk 7 avondjes van genieten.

Yankee Candle is te koop via de webwinkel Sensational Home, je kan hier betalen via iDeal of bankoverschrijving, de verzendkosten zijn €3,95 en vervallen bij bestellingen boven de €30,00 en je hebt je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

Ben jij ook zo’n fan van de herfst, geurkaarsen en waxmelts? Welke nieuwe Yankee Candle geur spreekt jou het meest aan?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 29 augustus 2014 at 23:42

  Ik ben dol op Yankee Candle, en ben ook erg benieuwd naar deze geuren! Heerlijk, een lekkere geur in huis :) Of het nou lente, zomer, herfst of winter is ;)

 • Avatar van Jacolien
  Reply Jacolien 27 augustus 2014 at 17:23

  Ik ben ook erg fan van de herfst, lekker knus

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 27 augustus 2014 at 10:42

  Wat een leuke kaarsjes voor de herfst en de winter om het huis heerlijk te laten ruiken ;-)

  Xoxo

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 27 augustus 2014 at 00:05

  Van mij mag jet ook heel snel herfst worden. Ik vind dat zo’n heerlijk jaargetijde…..oh wat een heerlijk geuren hebben deze wax tarts. Amber moon en Berrylicious lijken me echt heerlijk. Deze herfst/winter ga ik Yankee candle geuren proberen :-)

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 26 augustus 2014 at 22:26

  Ik ben inderdaad een behoorlijke fan van de herfst, vind de kleuren altijd zo mooi en in het bos ruikt het dan zo lekker…Yankee candles heb ik nog nooit geprobeerd….Berrylicious lijkt mij erg aangenaam om te ruiken…

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 26 augustus 2014 at 19:46

  Ik ben gek op wax melts maar heb Yankee Candle nog nooit geprobeerd. Berrylicious lijkt mij heerlijk!

 • Avatar van Mama van Vesper
  Reply Mama van Vesper 26 augustus 2014 at 19:25

  lijken mij fijne geuren!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 26 augustus 2014 at 18:59

  aahh love die geuren van yankee candle

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 26 augustus 2014 at 18:41

  Ik hartje Yankee Candle…Cranberry Pear lijkt me lekker!!!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 26 augustus 2014 at 15:10

  Lijken me lekkere guren!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.