Beauty Fashion Mama & Kind

Babytips | Ella’s Kitchen, kledingadresjes & beautyproducten

1 september 2014

babytips-augustus-2014-6
Het is enorm leuk om te zien hoe ons kleine meisje zich ontwikkelt en om alles mee te kunnen maken doordat ik de luxe heb vanuit huis te kunnen werken en zo tegelijkertijd fulltime te kunnen moederen. Shae is ondertussen alweer bijna 7 maandjes en ze eet fruithapjes, geprakt avondeten en papjes naast haar flesvoeding en vind af en toe sabbelen aan een klokhuis of een broodkorstje ook erg interessant en lekker. Ze kan al wat blijven zitten met een beetje ondersteuning en op het speelkleed probeert ze vooruit te komen door te ‘rupsen’ wat natuurlijk zal gaan leiden tot kruipen. Who, wat gaat het hard allemaal! In het artikel van vandaag wil ik enkele leuke babytips met je delen op het gebied van fijne verzorgingsproducten, leuke kledingadresjes en babyvoeding.

babytips-augustus-2014-7
Als je Shae op de eerste foto ziet smikkelen dan hoef je je het al niet meer af te vragen, want een moeilijke eter is het zeker niet. Ze eet nog niet zelf met een lepeltje, wij voeren haar, maar nadat het hapje op is laat ik haar altijd even met de lepel spelen om wat te spelen en het gevoel te krijgen. De laatste tijd hebben we verschillende producten van het 100% biologische babyfood merk Ella’s Kitchen. Het assortiment van dit merk bestaat uit 20 producten voor verschillende leeftijden, van fruitsmoothies tot complete maaltijden in handige knijpzakjes.

Het merk is opgericht in Engeland door Paul Lindley, de vader van Ella, die zijn dochter graag wilde verrassen met gezonde en lekkere maaltijden. De producten bevatten geen kleur-, smaak- en geurstoffen, geraffineerde suikers of zout en zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn, Emté, Etos, Deen, Jumbo Marqt en Plus vanaf €0,99. Vooral de groene smoothie en de spaghetti bolognese gingen er bij Shae goed in!

babytips-augustus-2014-1
Qua verzorgingsproducten gebruik ik voor Shae het liefst de wat ‘schonere’ producten, niet alleen omdat ik dit zelf prettiger vind maar ook omdat haar huidje hier beter op reageert. Van Zwitsal producten krijgt ze namelijk een beetje uitslag, zo jammer want de geur is heerlijk en de producten zijn overal te koop. De laatste tijd probeer ik vaak wat nieuwe merken uit en deze wil ik graag als tip meegeven.

Sophie de Giraf
Het bekende girafpoppetje Sophie is het favoriete speeltje van onze dochter en ze komt dan ook regelmatig voorbij op foto’s. Leuk om te weten dat er ook verzorgingsproducten van dit merk zijn. De producten zijn vrij van schadelijke stoffen en bevatten verantwoorde en 99,9% organische ingrediënten (ECOCERT gecertificeerd). De producten hebben allemaal een heerlijke zachte geur en zijn mild in gebruiken, prikken niet in Shae’s oogjes en laten haar huidje heerlijk zacht aan voelen.

NAÏF
Een redelijk nieuw merk waar ik fan van aan het worden ben is NAÏF, een merk met erg zachte en milde babyproducten voor de gevoelige babyhuid zonder minerale olie, parabenen, SLS/SLES, PEG, allergene geurstoffen en essentiële oliën. Ze zitten vol fijne verzorgende ingrediënten, bevatten enkel allergeenvrije parfum en Shae’s huidje reageert er goed op. Ook hiervan is de geur weer heerlijk zacht ♥ Er zitten enkele reisverpakkingen in de luiertas en deze tube nurturing cream gaat na het badderen op haar huidje.

Mádara
Het Letse organische verzorgingsmerk heeft de baby & kids lijn eerder dit jaar uitgebreid met een creamy oil en de oat & linden shampoo die ik zelf heb geprobeerd (op Shae natuurlijk). De shampoo maakt de haartjes lekker zacht, prikt niet in de oogjes en heeft een heel zachte en frisse geur. De lindebloesem erin zorgt ervoor dat berg wat vermindert wordt en dat de haartjes makkelijker te doorkammen zijn. Ook dit merk heeft het ECOCERT keurmerk, het is dierproefvrij en bevat geen parabenen en synthetische geurstoffen.

babytips-augustus-2014-3
babytips-augustus-2014-4
babytips-augustus-2014-5
babytips-augustus-2014-2
Qua kleding shop ik op erg veel verschillende plekken voor Shae. Haar kastje hangt voornamelijk vol met Zara, H&M en HEMA, maar we snuffelen ook wel eens rond bij Primark, Wibra en Zeeman om zo eens wat af te wisselen en ons te laten verrassen door de leuke dingen die ze soms bij een winkel hebben waar je het op het eerste gezicht niet van zou denken. Ik heb de laatste tijd enkele leuke kledingstukken mogen ontvangen voor Shae en wil deze graag met je delen.

Tiljamid
Dit merk uit Noorwegen is sinds kort verkrijgbaar in Nederland, heeft erg leuke printjes die een beetje retro aan doen, de kledingstukken zijn gemaakt van bamboe (ecologisch verantwoord!) en superzacht! Je kan merken dat er over de rompers goed is nagedacht, want ze gaan maar liefst 3 maten mee door de 3 rijen drukknoopjes en de omslagmouwtjes. Zo kan Shae met dit mooie rompertje nog wel even vooruit ^^ Voor meer informatie en de rest van het assortiment zou ik zeker even in de Tiljamid webwinkel snuffelen. Met de code welkom14 krijg je tijdelijk 25% korting op je bestelling en een leuk zacht sjaaltje.

OTTO
Eén van mijn favoriete webwinkels voor plussize kleding is toch wel OTTO, maar ik snuffelde eens verder en kwam ook erg leuke babykleding tegen. Zo bestelde ik voor Shae twee leuke pakjes van het merk Klitzeklein die bestaan uit een legging en een tuniekje erop. Wel iets duurder maar de kwaliteit is erg goed, de kleding is heerlijk zacht en het maakt zo mooie setjes voor verjaardagen en feestjes (en binnenkort de doop van haar neefje Arthur).

Zeeman
Als laatste werd ik leuk verrast door de nieuwe collectie van Zeeman, waarvan je op de laatste foto een setje aan ziet op Shae. Ze draagt hier een superleuk roze broekje in een jegging stijl van een stevige maar toch soepele stof met hierop een gulpje en zakjes geborduurd (€4,99) en het shirtje (€2,49) heeft een lief printje en is ook weer lekker zacht en soepel. Dat wordt vaker binnenwandelen dus!

Wat zijn de leukste tips voor baby’s of kinderen die jij hebt qua kleding, eten en verzorging?

Enjoy your day!

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 4 september 2014 at 12:31

  Qua kleertjes draagt Aeden nu voornamelijk Noppies, Zara en Imps&Elfs. Rompertjes komen van de Hema en Zara.Voor zijn huidje wisselen we met Neutral, Lavera, Naif en Madara

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 september 2014 at 13:09

   Hi Barbara, leuk om te lezen wat jullie zoal gebruiken en aantrekken!

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 4 september 2014 at 12:25

  Wat is het toch een knapperd!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 1 september 2014 at 17:47

  Ah die kleertjes zijn zo leuk <3

 • Avatar van sarina
  Reply sarina 1 september 2014 at 14:48

  ik haal zelf altijd kraamcadeautjes bij de zeeman. de kleding die ze daar hebben voor baby’s zijn zo leuk. Kan haast niet wachten tot ik zelf een kleintje kan aankleden.

 • Avatar van Mama van Vesper
  Reply Mama van Vesper 1 september 2014 at 13:49

  heel erg mooie kleertje, wij gaan ook vaak eens binnen bij de zeeman!

 • Avatar van Andrea
  Reply Andrea 1 september 2014 at 09:47

  Wat handig joh, die knijpzakjes. Hadden ze die maar 3 jaar geleden, dan zaten Elena’s kleertjes niet vol met oranje vlekken :D

  Wij zijn ook gek op Sophie en Naif, maar ook op H&M, Zara, Hema en Zeeman. C&A heeft ook hele leuke dingen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 september 2014 at 09:58

   Ik lepel de hapjes trouwens alsnog hoor, ze moet toch van een lepel leren eten (dus alsnog vlekkenmania hier haha!). Vergeten te noemen inderdaad, C&A heeft zeker leuke kleertjes ^^

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 1 september 2014 at 09:12

  Wat een heerlijk artikel om te bekijken en te lezen, vooral de foto’s van Shae zijn zo leuk!
  Ik sta soms verbaasd wat er allemaal veranderd is op het gebied van baby’s…En dan al die leuke kleertjes…ik kan niet wachten, over een paar weekjes word mijn kleindochtertje geboren….spannend.
  Geniet maar heerlijk van de kleine meid….ze is maar een keertje klein..
  groetjes Petra

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 september 2014 at 09:25

   Wat een heerlijk vooruitzicht, lekker genieten als oma strakjes! :)

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 1 september 2014 at 07:39

  Wat een prachtig meisje heb je toch! Waar koop je de verzorgingsproducten? Ik wil ook geen Zwitsal gebruiken, maar er is weinig goeds te krijgen in de gewone drogist, alleen Weleda

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 september 2014 at 08:57

   Dankjewel, dat vinden wij natuurlijk ook! ♥ NAÏF heeft een eigen webwinkel, Mádara is bij verschillende webwinkels en bij o.a. Vitaminstore te koop en Sophie de Giraf producten via verschillende webwinkels zoals bol.com :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 september 2014 at 06:52

  Wat is jullie meisje groot geworden en mooie foto’s. Leuke en mooie verpakte nieuwe producten.
  Er is toch veel veranderd qua eten voor baby’s door de jaren heen.
  Prachtige kleertjes.

  Ik wens je een goed begin van een nieuwe week Xoxo

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 1 september 2014 at 00:48

  Ella’s Kitchen ken ik helemaal niet, maar het ziet er super goed uit zeg. Ik ga eens even op zoek naar een verkooppunt hier in de buurt!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.