Beauty

Favoriete beautyproducten augustus 2014

4 september 2014

favoriete-beautyproducten-augustus-2014-1
Eerlijk? De tijd vliegt zo hard voorbij dat ik even vergeten was dat de eerste dag van de maand altijd een favorieten artikel online komt. Daarom deze maand een paar daagjes later en het was echt pittig om de absolute favoriete beautyproducten van de afgelopen maand uit te zoeken om te laten zien. Er zijn gewoonweg zoveel mooie en fijne producten op de markt! Ik laat weer slechts 5 producten zijn, mijn toppers-der-toppers. Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

mijn-top-5-parfums-late-summer-editie-1
Jep, hij kwam nog niet lang geleden al voorbij in mijn huidige parfumfavorieten en ook over de afgelopen maand hoort hij zeker in dit rijtje thuis. Narciso Rodriguez for her musc eau de parfum intense. Een hele mond vol en absoluut geen heel betaalbaar parfum, maar echt te heerlijk om niet eens te gaan besnuffelen in de parfumerie. Je ruikt er ylang ylang, Afrikaanse sinaasappelbloesem, jasmijn, amber, musk, witte houtsoorten, witte honing, vetiver en vanille in en de geur is het beste te omschrijven als musky, witte bloemen en houtachtig. Een erg cleane, sexy en vrouwelijke geur ♥ Ja, Paul weet wel waar hij mij blij mee kan maken!

favoriete-beautyproducten-augustus-2014-3
Qua oogschaduw ben ik de laatste tijd erg rustig in kleurgebruik en pak ik liever uit met een mooie eyeliner in bijvoorbeeld een donkerblauwe kleur om mijn ogen meer te laten spreken. Een beetje een nieuwe everyday look dus en daar past dit Chanel ombres contraste duo in de kleur 20 taupe délicat perfect bij om de ogen net wat meer diepte mee te geven met de bruinige kleur die erin zit en wat frisser te laten ogen met de prachtige champagnekleurige highlighter die dit duo compleet maakt. Zoals je ziet op de foto bevatten de originele bolle vormpjes nu lichte deukjes, ik gebruik dit duo dan ook praktisch elke dag!

dove-advanced-hair-series-pure-care-sublime-oil
Niet lang geleden introcudeerde Dove enkele nieuwe haarverzorgingslijnen en van de pure care sublime oil lijn vind ik de nourishing treatment echt een heerlijk product. Er zit onder andere macadamia olie, kokosnootolie, zoete amandelolie en zonnebloemolie in en ik gebruik het bijna dagelijks. Als treatment voor het douchen waarbij ik het even laat intrekken of zelfs een nachtje mee ga slapen, als leave-in na het douchen en als finishing product tegen pluizige haartjes en voor wat meer glans of in de puntjes voor extra zachtheid. Het zorgt echt voor mooi, zacht en glanzend haar zonder het vet of zwaar te maken (niet teveel gebruiken natuurlijk!). Klik hier voor meer informatie over de nieuwe Dove haarlijnen.

rimmel-velvet-matte-nagellak-3
De afgelopen maand werd ik positief verrast door de nieuwste nagellakcollectie van Rimmel, namelijk de velvet matte lakken. Ze hebben een soort van doffige glans, alle kleuren uit de collectie zijn erg mooi en ze geven me een instant herfstgevoel. Hierboven zie je Sumptuous Red, maar voor de andere vier kleuren verwijs ik je naar het artikel waar ik je de hele collectie laat zien. Spreekt deze finish jou aan?

favoriete-beautyproducten-augustus-2014-2
Als laatste product wil ik deze heerlijke The Body Shop wild argan oil miracle solid oil for body & hair laten zien. Ik gebruik deze elke avond voor het slapen gaan op mijn nagelriemen en wat andere droge plekjes en het laatste wat nog aan mijn vingers zit veeg ik op mijn lippen. De geur is heerlijk, maar de werking ook want droge plekjes en lippen worden lekker zacht. Er zit onder andere kokosnootolie, carnaubawas, bijenwas, shea boter, arganolie en vitamine E in en het is een musthave voor de koudere maanden die eraan zitten te komen.

Wat was afgelopen maand jouw meest favoriete beautyproduct?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 7 september 2014 at 00:07

  Mooie producten heb je gekozen.

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 6 september 2014 at 23:41

  Die Dove is fijn! En de argan olie ook enorm.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 5 september 2014 at 15:05

  Wat een mooie producten, je maakt me nieuwsgierig naar de Dove producten voor je haar. De nagellak is ook zo mooi…..mijn favoriete producten zijn de nieuwe scrubs van Kneipp en de bodylotion en zeep van The Body Shop ook uit de Wild argan oil lijn.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 4 september 2014 at 22:10

  mooie favorieten allemaal :D

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 4 september 2014 at 10:54

  Ken geen van de producten nog ‘in het echt’, maar stuk voor stuk lijken ze me heel fijn!

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 4 september 2014 at 09:30

  Wat is die Velvet Matte lak prachtig!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 4 september 2014 at 07:12

  Zulke mooie producten die je favorieten zijn ;-)

  Mooie dag Xoxo

 • Avatar van Felicia Rodrigues dos Santos
  Reply Felicia Rodrigues dos Santos 4 september 2014 at 04:53

  Hele fijne producten heb je als favoriet! Ik ben erg benieuwd naar de geur, ga snel eens langs de Douglas.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.