Mama & Kind Media

Filmtip | Mr. Peabody & Sherman

20 september 2014

mr peabody sherman 2 - Filmtip | Mr. Peabody & Sherman
De briljante hond Mr. Peabody en zijn geadopteerde zoon Sherman beleven met hun tijdmachine, de WABAC, spannende avonturen over de hele wereld. Maar wanneer Sherman er stiekem met zijn klasgenootje Penny vandoor gaat, moet Mr. Peabody voorkomen dat het verleden, het heden en de toekomst voor altijd zullen veranderen. Neem samen met dit drietal een duik in de geschiedenis in deze grappige en avontuurlijke film van de makers van The Croods en How To Train Your Dragon. Een leuke animatiefilm van DreamWorks voor alle leeftijden.

mr peabody sherman 1 - Filmtip | Mr. Peabody & Sherman

Ik vond de film zelf echt heel erg leuk om te kijken en vind het leuk dat het eigenlijk een grote geschiedenisles is waarbij kinderen mee worden genomen langs verschillende gebeurtenissen uit de boeken. De verwijzingen, leuke karakters en humor maakt deze film er echt eentje voor het hele gezin (ok, ik kan me voorstellen dat je aan je kids soms wat uitleg moet geven bij de historische grappen). Tijd om met wat lekkers op de bank te kruipen voor 92 minuten feel good kijkplezier.

Winactie
Mr. Peabody & Sherman is verkrijgbaar op 3D Blu-ray, Blu-ray en DVD en hoe leuk is het als jij deze film samen met je kids kan kijken door de originele brilletjes uit de film? Laat een reactie achter onder dit artikel met jouw favoriete tijdsbesteding met je kids in het weekend en je maakt kans op de DVD inclusief 5 exclusieve brilletjes. Meedoen kan tot en met 26 september 2014, 23.59 uur.

Good luck & enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Angela
  Reply Angela 29 september 2014 at 12:50

  Super! Ik zie net de mail dat ik gewonnen heb. Ben er heel blij mee. Zoals ik hierboven ergens al zei: eindelijk eens iets wat voor een gezin van 5 is.
  Dankjewel, ook alvast namens onze jongens. Ik zeg ze nog niks. Leuke verrassing als het pakje in de bus ligt :)

 • Avatar van Nicky
  Reply Nicky 28 september 2014 at 21:26

  Wie niet waagt wie niet wint, even proberen dus!

1 2 3 4

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Mama & Kind, Media
weekendje weg nh leeuwenhorst noordwijk augustus 2014 13 - Weekendje weg | Reünie, Haarlem, Noordwijk & Avifauna
Weekendje weg | Reünie, Haarlem, Noordwijk & Avifauna

Als gezinnetje was het alweer eventjes geleden dat we er lekker tussenuit geweest waren met z’n drietjes, dus we keken...

Sluiten